Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Έλληνες!!! Καλό βόλι!!!!

Αγαπητοί συνέλληνες, συμπατριώτες.
Σε λίγες ώρες θα βρεθείτε μπροστά στην κάλπη, προκειμένου να αποφασίσετε γι΄αυτούς, που γιά τέσσερα χρόνια – μάλλον και πιό λίγο - θα πάρουν στα χέρια τους την τύχη σας και την τύχη των παιδιών σας. Απέναντί σας θα έχετε περίπου τέσσερεις χιλιάδες υποψήφιους Μαυρογυαλούρηδες. Τον θυμάστε τον τύπο έτσι; Μην ψάξετε γιά κάποιον ξεχωριστόν. Δυστυχώς μας τελείωσαν. Ποιόν λοιπόν θα ψηφίσετε; Αυτό αναρωτιέται και ο γιός ενός μπαμπά, στο ΕΔΩ ΑΘΗΝΑΙ του φίλου μου Παντελή Ξανθίδη. Αγαπητέ μου μπαμπά. Ποιόν να ψηφίσω; Τώρα τι να το συμβουλέψεις αυτό το παιδί; Πως να του εξηγήσεις πως κατασκευάζονται οι υποψήφιοι; Κάποιος είχε πει. Κατασκευάζονται όπως τα λουκάνικα. Καλύτερα να μην δεις. Και άντε εσύ τώρα να βρεις κάποιον να τον ψηφίσεις και να φας λουκάνικο.
Βλέπεις στην Ελλάδα γιά να γίνεις υδραυλικός, ηλεκτρολόγος, ξυλουργός, μπογιατζής χρειάζεται μιά άδεια, ένα δίπλωμα και κάποια προϋπηρεσία. Γιά να γίνεις υποψήφιος βουλευτής χρειάζεται να έχεις καμμιά χιλιάδα ψήφους και να γνωρίζεις τον Καρατζαφέρη. Μεγάλη δουλιά ο Καρατζαφέρης. Διεκδικεί τον τίτλο του Εθνοσωτήρα.
Στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ παρά λίγο να ξεσπάσει εμφύλιος με αιτία το αν θα πρέπει να μπούνε στο Επικρατείας ο Έβερτ και ο Σημίτης αντίστοιχα. Κι΄ο Καρατζαφέρης συναντάει στο δρόμο τον Ψινάκη και τον θερμοπαρακαλάει να μπει στο ψηφοδέλτιο. Και καλά ε!!!!! Ο τύπος το παίζει και δύσκολος.
Βγαίνει ο Ζαγορίτης και λέει. Ψηφίστε ΝΔ αλλά μαυρίστε αυτούς που κατά τη γνώμη σας ζήμιωσαν το κόμμα. Χαμός από όλους να διορθώσουν την γκάφα Ζαγορίτη. Και βγαίνει ο Καραμανλής σε τηλεσυνέντευξη και λέει του Παπαδάκη και του Λιαρέλη.
-Ναι κύριοι. Αν νομίζετε ότι κάποιος εζημίωσε το κόμμα, μαυρίστε τον.
-Πρόεδρε. Επειδή τα ψηφοδέλτια τα έφτιαξες εσύ, γιατί τους έβαλες στον συνδιασμό;
Βέβαια έβγαλε Δούκα, Τσιτουρίδη και τον άγονο Παυλίδη. Δεν είναι και λίγο αυτό!!
Και έρχεται το παιδάκι και σου λέει. Αγαπητέ μου μπαμπά ποιόν να ψηφίσω;
Θα του έλεγα να πεταχτεί μέχρι το Βατοπέδι, μήπως και εκεί του υποδείξουν.
Ξεσηκώθηκε η Ελλάδα γιατί ο Γιωργάκης μπέρδεψε το πηλίκιο με το πηλίκον. Σιγά μωρέ. Τι έγινε; Γιά ένα πηλίκιο θα πετάξετε έναν κοτζάμ πρωθυπουργό; Και που θα βρήτε άλλο;.
Μην ξεχνάτε ότι ο Τσίπρας αργεί λιγάκι. Ξεχάστηκε σε κάποια λαχαναγορά που πήγε να λύσει εργασιακά προβλήματα των ανέργων.
Καλέ η Αλέκα μας τι γίνεται; Άλλαξε και φόρεμα τώρα τελευταία. Έβγαλε τα μαύρα και εμφανίστηκε με.....σκούρα, λόγω εκλογών. Τι να κάνει. Από μαύρα σε σκούρα και από σκούρα σε μαύρα πάνε τα πράμματα. Αυτή περιμένει να αναστηθεί ο Στάλιν, όπως λένε οι γραφές.
Αγαπητέ μου μπαμπά. Ποιόν να ψηφίσω; Επιμένει το παιδάκι. Καϋμό το΄χει το φουκαριάρικο. Απο τις εκλογές του 2007 είχε να ψηφίσει.Δεν είναι αστεία.
Έχουμε και τον Χρυσόγελο. Οικολόγοι....πράσινοι, επιμένει όταν αποκαλούν το κόμμα του απλά Οικολόγοι. Γιατί; Μήπως έχουμε και κίτρινους και δεν το ξέρουμε. Πάντως αν πρόκειται το βόλι σας να χτυπήσει Οικολόγους φροντίστε γιά ποδήλατο. Θα κάμουν, λέει, γενική απόσυρση σε όλα τα μηχανοκίνητα. Κύριε Χρυσόγελε. Μήπως να καταργήσουμε, αεροπλάνα, τανκς, σιδηρόδρομους και άλλα συναφή;
Αγαπητέ μου μπαμπά. Ποιόν να ψηφίσω; Επιμένει το παιδάκι. Θα σου έλεγα παιδάκι μου να ψηφίσεις την Δημοκρατική Αναγέννηση του Παπαθεμελή. Βλέπει όμως αυτό είναι ένα κόμμα μόνο γιά ψηλούς.
Υπάρχουν και κάποιες άλλες επιλογές αλλά είναι άνευ λόγου. Γι΄αυτό παιδάκι μου την Κυριακή το πρωί πάρε μιά βόλτα όλα τα εκλογικά κέντρα, δες που έχουν καφεδάκι και βουτήματα και χόρτασε την κοιλίτσα σου γιατί από Δευτέρα, όποιος κι΄αν βγει, πείνα σε περιμένει.
Άντε Συνέλληνες. Καλό βόλι.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου