Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Οι εθνικιστές γείτονές μας ακονίζουν τα...δόντια τους.Μια επιστολή από την Χιώτικη  «ΑΛΗΘΕΙΑ» με ημερομηνία 29 Σεπτ. 2014. 

Αγαπητή «ΑΛΗΘΕΙΑ»
Έμαθα από έναν φίλο μου ο οποίος ασχολείται με την γεωπολιτική στην περιοχή των Βαλκανίων, ότι 23  Έλληνες πρεσβευτές οι οποίοι υπηρέτησαν επί δεκαετίες τα εθνικά μας θέματα σε πολλές χώρες του κόσμου, έστειλαν μια καυτή επιστολή στον πρωθυπουργό μας στην οποία κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, σχετικά με τα ελληνοτουρκικά, το Σκοπιανό και με όσους εθνικιστές γείτονές μας οι οποίοι προσδοκούν να “ τσιμπίσουν” κάτι από τη χώρα μας.
Η επιστολή αυτή δεν είδε ποτές το φως της δημοσιότητας. 
Την κίνηση αυτή των 23 επιβεβαίωσε και μια μικρή χριστιανική εφημερίδα “Ο ΑΓΩΝ” η οποία αναφέρεται και σε άλλα σοβαρά θέματα τα οποία αφορούν την περιοχή μας και φυσικά την  πατρίδα μας...
Είναι γεγονός ότι δεν έχουμε και τους καλύτερους γείτονες γύρω μας και όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι η Αλβανία διεκδικεί τα πάντα, από ιστορία μέχρι και εδάφη, δηλώνοντας επίσημα ότι τα σύνορά της ξεκινούν από την Πρέβεζα και καταλήγουν στο Πρέσεβο «Μπερίσα 28-11-2012»
Τα Σκόπια διεκδικούν όλη την Μακεδονία, το Άγιο Όρος, και δέχονται να σταματήσουν στον Όλυμπο και καλά να μας κάνουν, αφού τους αφήνουμε να έρχονται στην Πατρίδα μας έχοντας στ΄αυτοκίνητά τους το ενδεικτικό (MD) Μακεδονία, χωρίς να τους σταματάει κανένας.
Η Τουρκία θέλει το μισό Αιγαίο, τη Θράκη, τα Δωδεκάνησα και ολόκληρη την Κύπρο.
Η Βουλγαρία προς στιγμήν παρακολουθεί σιωπηλά αλλά ονειρεύεται την Μεγάλη Μακεδονία του Πυρίν
Η Λιβύη εμφανίζει το νησί μας Γαύδο να ανήκει στα χωρικά της ύδατα.
Αμερικανικές ιστοσελίδες εμφανίζουν την Κρήτη ως αυτόνομη, ας το δουν και μερικοί Κρητικοί που στο πίσω μέρος των αυτοκινήτων τους έχουνκολλημένο το σχήμα της Κρήτης, σαν να είναι ξεχωριστό κράτος. 
Αυτά όλα είναι απίστευτα, είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που όλοι οι γείτονές της την λεηλάτησαν και εξακολουθούν.
Που να ταξιδεύσει κανείς και να μην αντικρίσει ελληνικά μνημεία. 
Και ενώ όλοι σκέπτονται κάτι να αρπάξουν από τη χώρα μας οι κυβερνώντες μας διακηρύττουν παντού ότι “η Ελλάδα δεν διεκδικεί τίποτα και δεν παραχωρεί τίποτα.”
Τελικά όπως πάμε και με τις διεκδικήσεις από τους γείτονές μας η πατρίδα μας θα συγκεντρωθεί γύρω-γύρω από την Ακρόπολη, που ίσως και αυτή τη διεκδικήσει και κανένας άλλος. 
  
                                                               Με εκτίμηση
                                                               ο Λοχίας

2 σχόλια:

  1. Αυτά να τα βλέπουνε οι πολιτικοί μας..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρούλα μου. Αν αυτοί οι χαμένοι είχαν την ικανότητα να τα βλέπουν όλα αυτά η πατρίδα μας θα ήταν ένας παράδεισος.
    Νάσαι καλά και σ΄ευχαριστώ που περνάς από τούτη τη γωνιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή