Κυριακή 10 Ιουνίου 2012


Η Μέρκελ, το μνημόνειο και η Χρυσή Αυγή...
...που κάθε άλλο παρά χρυσή είναι.

Είναι ανεξήγητο το θανάσιμο μίσος που έχει για την Ελλάδα και τους Έλληνες αυτό το ηγετικό υποκείμενο της Γερμανίας, η Αγγελικούλα Μέρκελ. 
Θα τους σκοτώσω τους Έλληνες
Το πείσμα της για την καταστροφή της πατρίδας μας ξεπερνάει όλα τα όρια της λογικής. Μόνον ένας παράφρων σαν τον παπού της τον Χίτλερ θα μπορούσε να ενεργεί έτσι. Όμως εκείνος ο παρανοϊκός μπορεί να κατάστρεψε τη πατρίδα μας αλλά την θαύμαζε και θαύμαζε και τους κατοίκους της.

Προσευχή στον Χίτλερ.
Στο ευρωπαϊκό δικαστήριο σχεδιάζει να παραπέμψει την Ελλάδα αν παραβιάσει τους δημοσιονομικούς κανόνες και ειδοποιεί όλα τα κόμματα στην Ελλάδα, ότι δεν πρόκειται να κάμει δεκτή καμμιά χαλάρωση των όρων του μνημονείου. Ακόμη μας ζητά να εκχωρήσουμε μέρος της κυριαρχίας μας, της γης μας, της πατρίδας μας, σε αντάλλαγμα με τα μέτρα ανάπτυξης. Αυτά υπέγραψαν οι προδότες πολιτικοί της Ελλάδας.

Είναι γνωστόν ότι το σύνολον των Ελλήνων πολιτών αγνοεί τι ακριβώς κλείνει μέσα του το πολυσυζητημένο μνημόνειο. Και που και πως να γνωρίζουν όταν ένας υποτιθέμενος υπουργός, ο Χρυσοχοϊδης βγαίνει στην τηλεόραση και δημόσια και ξεδιάντροπα δηλώνει. “Δεν το έχω διαβάσει”. 

Είσαστε καλά που θα διαβάσω το μνημόνιο; 
Και μάλλον όλοι δεν έχουν διαβάσει τι υπέγραψαν. Και δείτε στα γρήγορα μερικά σημαντικά από αυτά που υπέγραψαν χωρίς να διαβάσουν οι...φωστήρες μας.
Δεν μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλον δανειστή. Αυτό είναι έξω από κάθε νόμιμη λογική και τιμιότητα.
Ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα διακιώματά του σε άλλους. Δηλαδή δανειστήκαμε από την ΕΕ και μπορεί να βρεθούμε να χρωστάμε στην Τουρκία και στα Σκόπια.
Για να είναι νόμιμη και να ενεργοποιηθεί η σύμβαση χρειάζεται μόνο η υπογραφή του υπουργού οικονομικών, του υπουργού δικσιοσύνης και του νομικού συμβουλίου του κράτους. Αγνοούνται όλοι οι άλλοι. Αγνοείται, όπως πάντα και ο λαός.
Μόνο το διαστήριο της ΕΕ και τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση.
Δεν επιτρέπεται κανένα δικαστήριο της Ελλάδας να εκδικάσει τέτοια προσφυγή.
Καταλαβαίνετε δέσιμο που μας έχουν κάμει; Και πιστεύει ο Τσίπρας ότι θα ανατρέψει όλα αυτά. Για ξυπνήστε ρε Έλληνες.

Πατριώτες. 

Μήπως σας θυμίζει το σήμα του Χίτλερ; 
Την ερχόμενη Κυριακή θα κληθείτε να ψηφίσετε. Δικαίωμά σας η επίλογή. Όμως σκεφτείτε τη σοβαρότητα αυτού του δικαιώματος. Καλή η εκδίκηση αυτών που σας οδήγησαν στην δυστυχία και στην πείνα. Τους χρειάζεται μια τιμωρία. Το θέλουν ένα χαστούκι. Αρκεί να μην σκοτώσουμε την πατρίδα μας. 

Ο μεγάλος αρχηγός.
Γιατί με το να στείλετε στη Βουλή τους νεοναζί του παρανοϊκού Μιχαλολιάκου σκοτώνεται την ίδια την πατρίδα μας. Ξέρετε πολύ καλά ποίοι είναι όλοι αυτοί. Γνωρίζετε γιατί θέλουν να μπουν στη Βουλή. 

Έτσι θα διώξουν τους μετανάστες από την Ελλάδα.
Προσέξτε τα μαχαίρια στα χέρια τους.
Τους βλέπετε κάθε μέρα για χρόνια τώρα να χτυπούν, να σκοτώνουν, να καίνε, να καταστρέφουν. Τους ακούμε να υμνούν τον Χίτλερ, τον Παπαδόπουλο και όλους τους δικτάτορες του κόσμου. 

Ο τιμωρός των γυναικών.
Τους βλέπουμε να αμφισβητούν το δημοκρατικό δικαίωμα των εκλογών. Θαυμάσαμε τον Κασιδιάρη να εξαντλεί όλη τη βαρβαρότητά του πάνω σε μια γυναίκα,. Σε μια εκλεγμένη από το λαό βουλευτίνα και μετά σαν τα βρωμοσκουλήκια να τρέχει να κρυφτεί για να αποφύγει το νόμο. 

Ο αρχηγός και τα
σαράντα παλικάρια.
Αυτά τους έχουν διδάξει και αυτά και μόνο ξέρουν να κάνουν. Στις προηγούμενες εκλογές τους δώσατε το 7% κι΄εκάματε όλο τον κόσμο να απορεί για το αν η Ελλάδα γέννησε τη Δημοκρατία.
Γιώργος Γερμενής ή Καιάδας. Ο γνωστός Εγέρθητω
Βουλευτής της Χρυσής Αυγής. 
Αν και αυτή τη φορά κάμετε το ίδιο τότε είσαστε άξιοι της τύχης σας και όποιος γλυτώσει από αυτά τα κοπρόσκυλα.

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ μου Ντένη στέλνεις ένα πολύ
    καλό μήνυμα στους πατριώτες μας
    και μπράβο σου. Κι εγώ με τον δικό
    μου τρόπο στέλνω το δικό μου.
    Δεν δικαιολογώ την στάση της Μέρκελ,αν και ζώ στην χώρα της και κάθε Λαγκάρντ και κάθε Σόιμπλε κ.τ.λ.και πονάω γιατί η ψυχή μου είναι ελληνική. Όμως δεν δικαιολογώ και το τσίρκο των πολιτικών μας που δεν κοιτάνε όλοι μαζί να βρούν μια λύση, αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ποιός θα γίνει αρχηγός. Θα ήθελα επίσης να τονίσω πως δεν είναι όλοι οι Γερμανοί εναντίον της Ελλάδος, τουλάχιστον μ αυτούς που συζητώ και λένε τα καλύτερα λόγια ακόμη και σήμερα για την χώρα μας και βοηθάνε Έλληνες που έρχονται καθημερινώς εδώ να βρούν δουλειές.
    Όσο για τους οικονιζόμενους της
    ΧΑ, ειδικά η τελευταία φωτογραφία
    αυτού του διαβόλου, με τρομάζει.
    Ο μεγάλος ποιητής και δραματουργός
    Βέρτολτ Μπρέχτ έγραψε σ ένα
    ποίημά του. Όταν οι Ναζί κυνηγούσαν
    τους κομμουνιστές δεν φώναξα, δεν
    ήμουν κομμουνιστής,όταν κυνηγούσαν
    τους Εβραίους δεν φώναξα, δεν ήμουν
    Εβραίος,όταν κυνηγούσαν τους
    τσιγγάνους δεν φώναξα, δεν ήμουν
    τσιγγάνος.Όταν οι ναζί κυνήγησαν
    ΕΜΕΝΑ δεν είχε μείνει κανένας ν
    αντισταθεί μαζί μου. Θέλω να ελπίζω
    πως στις 17 Ιουνίου οι πατριώτες
    μας δεν θα ρίξουν την ψήφο τους
    όπου νά ναι και προηγουμένως θα
    το σκεφθούν.
    Χαιρετισμούς
    Ρισσιάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κάθε Μη Έλληνας υπερασπίζεται το κράτος όπου ανήκει, αυτό της φυλής του, της ράτσας του, υπερασπίζεται την εθνικότητά του, και με το δίκιο του.
    Τώρα γεννάται το ζήτημα γιατί οι Έλληνες ιθύνοντες ή ας πούμε οι έλληνες εθνικιστές να υπερασπίζονται το ατομικό τους συμφέρον όχι αυτό της πατρίδας που τους γέννησε;
    μήπως είναι κατάλοιπο μιας ραγιάδικης συμπεριφοράς; ή αμορφωσιάς;

    ιδού το ερώτημα

    χαιρετώ

    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή