Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012



Αγαπητέ  Έλληνα πατριώτη του 7%


                 Ο Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής προειδοποιεί.
                            “Θα πέσουν σφαλιάρες στη Βουλή.”

Κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεως που πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή στον Φλοίσβο, το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου, ο υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος, απείλησε ακόμη και με χειροδικία τους Έλληνες βουλευτές  και μέσα στο Κοινοβούλιο, αν ανοίξουν συζήτηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στο πως θα καταφέρει η Χρυσή Αυγή να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες υγείας στους Έλληνες ασθενείς στα νοσοκομεία. “Αν μπει η Χρυσή Αυγή στη βουλή, είπε, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετάει στο δρόμο τους λαθρομετανάστες για να μπαίνουν στη θέση τους Έλληνες”.
Τρόπος πολιτισμένος που μόνο η συμμορία του Μιχαλολιάκου προσφέρει.

Αγαπητέ Έλληνα πατριώτη του 7%
Σήμερα η πατρίδα μας κινδυνεύει από διπλή γερμανική κατοχή. 

Η πρώτη έρχεται από το άθλιο υποκείμενο του Βερολίνου με το γελοίο ντύσιμο που θυμίζει ορφανοτροφείο. Και η κατοχή αυτή είναι σοβαρή.
Η δεύτερη θα γίνει από τον παρανοϊκό υμνητή του Χίτλερ και του ναζισμού, τον Μιχαλολιάκο και τα παληκαράκια του που δέρνουν γυναίκες. Κι΄η κατοχή αυτή είναι επικίνδυνη. Τρομερά επικίνδυνη.

Aγαπητέ Έλληνα πατριώτη του 7%.
Ναι! Καλά κατάλαβες. Απευθύνομαι σε σένα που ανήκεις στο 7% αυτών που έστειλαν στη βουλή τον Μιχαλολιάκο και τα βρωμόσκυλά του. 

Αυτούς που θέλουν να γίνουν βουλευτές για να δέρνουν όποιον δεν τους αρέσει. Αυτούς που δεν σέβονται καμμιά δημοκρατική διαδικασία και ρίχνουν γροθιές σε όποιον διαφωνεί μαζί τους. Αυτούς που εξευτέλισαν τον θεσμό της Προεδρείας της Δημοκρατίας και τον ίδιο τον Πρόεδρο. Αυτά τα ψευτοπαλίκαρα του μαχαιριού και του πιστολιού. Ποίοι είναι το ξέρεις πολύ καλά. Φρόντισαν οι ίδιοι να σου το δείξουν αμέσως μετά τις εκλογές. Και μέχρι αυτή τη στιγμή που σου γράφω δεν έχουν σταματήσει να σου το δείχνουν και να σου δείχνουν τι περιμένει την πατρίδα μας αν αυτά τα ελεεινά υποκείμενα, με την ανοχή σου και την ψήφο σου,  βρεθούν μέσα στη Βουλή.

Αγαπητέ Έλληνα πατριώτη του 7%

Δεν είναι ανάγκη να σου αναφέρω περισσότερα από την βρωμερή και εγκληματική δράση αυτών των ελεεινών υποκειμένων. Καθημερινά η δράση τους απασχολεί τα ΜΜΕ και δυστυχώς κάνουν το γύρο όλου του κόσμου όλα αυτά.
Γι΄αυτό, τούτη την Κυριακή, σαν βρεθείς μπροστά στην κάλπη χρησιμοποίησε τη σκέψη σου.
Σκέψου πως κάθε ψήφος στη Χρυσή Αυγή θα είναι μιά σφαίρα στην καρδιά της πατρίδας μας. Σκέψου πως κάθε ψήφος σ΄αυτή την εγκληματική οργάνωση θα είναι ένα μεγάλο εμπόδιο στο μέλλον των παιδιών σου. Σκέψου πως κάθε ψήφος σ΄αυτά τα παρανοϊκά υποκείμενα θα είναι μια ταφόπετρα στο μέλλον της Ελλάδας. Αν όλα αυτά σε αφήνουν αδιάφορο τότε δεν θα φταίει ο Μιχαλολιάκος, ο Κασιδιάρης, Ο Παναγιώταρος, ο Καιάδας και η ελεεινή παρέα τους. Θα φταις εσύ αγαπητέ πατριώτη.


1 σχόλιο:

  1. Ντένη μου
    Εύχομαι και το δικό σου καμπανάκι κινδύνου, μαζί με τη δική τους απροκάλυπτη πια παρουσία στα ΜΜΕ, ν αφυπνίσουν τις τελευταίες συνειδήσεις που υπνώνουν και το αποτέλεσμα της Κυριακής να μην είναι τ αναμενόμενο γι αυτούς...ΜΑΚΑΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή