Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Άγγλος τουρίστας!!!


    Φίλες και φίλοι μου γεια σας. Καλώς σας βρίσκω.
    Με την επιστροφή μου από τις διακοπές μου θα ήθελα να σας έγραφα όσα έζησα και συζήτησα, σχετικά με την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, με Έλληνες ομογενείς που συνάντησα στα μέρη που επισκέφτηκα και που συζήτησα μαζί τους. Όμως προτιμώ να αρχίσω με αυτές τις σκηνές από τον τουρισμό σε κάποια μέρη της πατρίδας μας. Κάτι που δεν το συναντάς σε κανένα μέρος του κόσμου. Πάρτε λοιπόν μια γεύση και θα τα λέμε.
    Να είστε όλοι καλά.

    Πριν από κάποια χρόνια, τότε που οι Αλβανοί πρόσφυγες έφταναν κατά κύματα στην Ελλάδα αναζητώντας μια καλύτερη τύχη, οι λέξεις “Αλβανός τουρίστας” αποτελούσε για τους Έλληνες ένα ανέκδοτο. Σήμερα ο Αλβανός τουρίστας έχει δώσει τη θέση του στις λέξεις

    “Άγγλος τουρίστας” Κι΄οι λέξεις αυτές αποτελούν για την Ελλάδα και τους Έλληνες μια μεγάλη πληγή, ένα μεγάλο πρόβλημα, μια συμφορά για τον τομέα του τουρισμού. Κι΄είναι λυπηρό που μάλλον κανείς απ΄αυτούς που υποτίθεται ότι κυβερνούν την δύστυχη χώρα δεν έχει αντιληφθεί τι ακριβώς γίνεται με αυτούς που κατ΄ευφημισμόν αποκαλούνται τουρίστες και που αυτά που συμβαίνουν από αυτούς σήμερα στους διάφορους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας θα κληθεί να πληρώσει πολύ ακριβά η πατρίδα μας.
Άγγλος τουρίστας” λοιπόν.
Το μεγάλο πρόβλημα στην πατρίδα μας σήμερα στον ευαίσθητο χώρο του τουρισμού. Φυσικά πρόκειται για κάποιες ομάδες νεαρών οι οποίοι, άγνωστο πως, έχουν την εντύπωση ότι με λίγα ευρώ μπορούν να κάμουν τις φτηνές διακοπές τους και τα όργια τους σε μια χώρα όπου κυριαρχεί η ασυδοσία και η παραλυσία.
Κι΄αυτό φροντίζουν έντεχνα να τους το υποβάλουν ευκαιριακοί αυτοσχέδιοι τουριστικοί πράκτορες και ιδιοκτήτες σκυλάδικων κέντρων διασκέδασης προκειμένου να τους πάρουν το λιγοστό χρήμα τους.
Είναι γεγονός ότι οι Άγγλοι είναι ένας λαός απολίτιστος, ημιβάρβαρος χωρίς κανένα ίχνος κουλτούρας. Ένας λαός που στολίζει τα μουσεία του με κλεμμένα έργα τέχνης. Ένας λαός που για ιδανικό του έχει μια ξεμωραμένη γριά βασίλισσα κι΄ενα ανάκτορο οργίων και εγκλημάτων.
Έτσι σαν βρίσκονται στην Ελλάδα αφήνουν να εκδηλωθούν τα βάρβαρα και απολίτιστα ένστικτά τους. Τους βλέπουμε μπρος στις τηλεοπτικές κάμερες, χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, σε κατάσταση κραιπάλης από το πιοτό, να κατεβάζουν τα πανταλόνια τους και να μας δείχνουν, με την αναίδεια που τους χαρακτηρίζει, τα βρώμικα και μεταχειρισμένα οπίσθια τους.
Τους βλέπουμε να επιδίδονται σε πράξεις σεξουαλικές μέσα στους δρόμους και τις πλατείες, όπως ακριβώς συμπεριφέρονται τα ζώα. Και μέσα από τις κάμερες της τηλεόρασης οι εικόνες αυτές κάνουν τον γύρο του κόσμου και δείχνουν σε όλους τους ανθρώπους της γης την κατάντια του ελληνικού τουρισμού.
Και το ξημέρωμα οι αχτίδες του ήλιου ρίχνουν το φως της ντροπής πάνω σε αμέτρητα κορμιά κοριτσιών και αγοριών που σχεδόν γυμνά είναι ξαπλωμένα και κοιμούνται στα πεζοδρόμια και στους δρόμους ανίκανα να φτάσουν μέχρι το δωμάτιό τους από το αλκοόλ που έπιναν όλη την νύχτα. 
Είναι μάταιο να αναζητήσουμε την ντροπή σ΄αυτούς τους συμπατριώτες μας που διαθέτουν τα ξενοδοχεία τους, τα εστιατόρια τους, τα νυχτερινά τους κέντρα σ΄αυτούς τους υπανάπτυκτους, του απολίτιστους, τους ημιβάρβαρους Άγγλους τουρίστες.
Χωρίς κανέναν έλεγχο από την αστυνομία και από τις αρμόδιες αρχές του τόπου – άραγε υπάρχουν και λειτουργούν αυτές οι αρμόδιες αρχές; - καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αμφιβόλου ποιότητας αλκοόλ και μετά ξεχύνονται στους δρόμους και τις πλατείες για να δείξουν τα βάρβαρα και χυδαία ένστικτά τους και τον ανύπαρκτο πολιτισμό τους και να φτάσουν ακόμη και σε έγκλημα, όπως έγινε προ ημερών αλλά και όπως έχει γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν. Ονειρεμένοι τουριστικοί προορισμοί, όπως ο Κάβος στην Κέρκυρα, ο Λαγανάς στη Ζάκυνθο, τα Μάλλια στην Κρήτη αλλά και αλλού έχουν λερωθεί από το βρώμικο αίμα αυτών των υποτιθέμενων τουριστών.
Λίγο πιο πέρα κάποιες οικογένειες τιμίων αγωνιστών του μεροκάματου μάταια προσπαθούν να επιβιώσουν και να κρατήσουν τα παιδιά τους στον ίσιο και τίμιο δρόμο. Μάταια προσπαθούν να γλυτώσουν από την συμφορά που έχουν προξενήσει στον τόπο μας οι έμποροι του εύκολου κέρδους. Μάταια αναζητούν την συμπαράσταση της αστυνομίας. Μάταια αναρωτιούνται και οι εναπομείναντες υγιείς στην Ελλάδα αν από αυτό το είδος του τουρισμού ελπίζει να επιβιώσει η πατρίδα μας.
Αν υπάρχει κυβέρνηση στην Ελλάδα που μπορεί να ενδιαφέρεται γι΄αυτόν τον τόπο θα πρέπει να επέμβει δυναμικά. Το αρμόδιο υπουργείο – αν υπάρχει και λειτουργεί – ας πάρει κάποιο βούρδουλα στα χέρια του κι΄ας δώσει κάποιο καλό και γερό μάθημα σ΄αυτούς τους ασυνείδητους που μπροστά σε λίγα ευρώ κουρελιάζουν την αξιοπρέπεια της πατρίδας μας. Επί πλέον ας τεθεί κάποιος φραγμός σ΄αυτές τις ορδές των βαρβάρων κι΄ας απαγορευτεί η είσοδός τους στην Ελλάδα. Υπάρχει τρόπος αν θέλουμε. Προτιμότερο ο λιγότερος τουρισμός ποιότητας παρά αυτά τα στίφη των απολίτιστων Άγγλων. Ο τουρισμός της πατρίδας μας δεν είναι γι΄αγριανθρώπους. Κι΄αυτοί οι νεαροί Άγγλοι, το λέω υπεύθυνα, είναι αγριάνθρωποι.




4 σχόλια:

  1. Και να φανταστείτε, ότι είμαστε προτεκτοράτο αυτών των ελεεινών υπάρξεων, εδώ και διακόσια χρόνια περίπου!!!
    Γιατί, λοιπόν, παραξενευόμαστε με την σημερινή κατάντια της Πατρίδας μας; Απλώς τους μιμούμαστε...και γινόμαστε μιμητές της κάθε διαστροφής τους, προσπερνώντας, όμως, τα καλά στοιχεία της κουλτούρας τους, που δεν λείπουν από κανέναν λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρ΄όλη την αρχή μου να μην δημοσιεύω σχόλια ανωνύμων, κάνω μια παραχώρηση σήμερα αγαπητέ μου Ανώνυμε, διότι το ύφος σου είναι ευγενικό και επί πλέον λες μιαν αλήθεια. Ότι συνεχίζουμε να είμαστε προτεκτοράτο των ελεεινών Άγγλων.
      Την επόμενη φορά το όνομά σου. Εκτιμώ πάρα πολύ αυτούς που έχουν το θάρρος να λένε την γνώμη τους και να την υπογράφουν.

      Διαγραφή
  2. Οπως το ειπες: απολιτιστοι ημιβαρβαροι ακομα και σημερα......
    καλο δεκαπενταυγουστο να εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς φίλε μου αυτός ο λαός πάει από το κακό στο χειρότερο.
      Χρόνια σου πολλά για την Παναγιά μας.

      Διαγραφή