Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Έχει φρούτα ο μπαξές.



Ένα καινούργιο φρούτο φάνηκε στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ επί τη ευκαιρία του πολύ πετυχημένου συλλαλητηρίου στην Πλατεία Συντάγματος από τους Έλληνες που επιθυμούν την πατρίδα μας να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και φυσικά στο νόμισμα του Ευρώ.
Η Αγλαϊα Κυρίτση.
Αγλάϊα Κυρίτση το όνομα του νέου φρούτου, βουλευτής Επικρατείας του κυβερνώντος κόμματος, η οποία μετά από την απαράδεκτη ενέργεια της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου να επιστρέψει την έκθεση στον διευθυντή της τράπεζας της Ελλάδας και μετά την υποβολή μήνυσης στον διοικητή της τράπεζας Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα από την....εκδότρια νομισμάτων Ραχήλ Μακρή το νέο φρούτο, η κυρία Κυρίτση επετέθει στον φρούραρχο της Βουλής γιατί επέτρεψε στους διαδηλωτές να εισέλθουν στο προαύλιο της Βουλής.
Η πρόεδρος του Ελληνικού κοινοβουλίου, Ζωή Κωνσταντοπούλου βάζει σε τάξη... τα μαλλιά της.
Φαίνεται ότι η κυρία αυτή δεν έχει καταφέρει ακόμη να παρακολουθεί τι συμβαίνει στον χώρο του ελληνικού κοινοβουλίου αλλιώς θα γνώριζε ότι πριν από λίγο καιρό η προϊσταμένη της Ζωή Κωνσταντοπούλου όχι μόνο επέτρεψε στους εξαγριωμένους αντιεξουσιαστές να εισέλθουν στο προαύλιο της Βουλής και να το γεμίσουν με προκηρύξεις, αλλά και τους χαρακτήρισε σαν ειρηνική εκδήλωση την ώρα που ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Γαβριήλ Σακελλαρίδης χαρακτήριζε την ενέργεια αυτή σαν παράνομη. Κι΄επειδή ο φρούραρχος γνωρίζει ότι τα σχόλια είναι περιττά προτίμησε να μην μιλήσει. Τον λόγο όμως πήρε ένας από τους διαδηλωτές ο οποίος ενημέρωσε την κυρία βουλευτίνα ότι, “...αν ήτανε τίποτα αναρχικοί θα τους αφήνατε. Τώρα που είναι διαδηλωτές για το ευρώ φωνάζετε...” Λέτε να κατάλαβε η κυρία βουλευτής της Επικρατείας;
Μετά από όλα αυτά η κυρία Κυρίτση προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα καταφέρεται κατά των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων – δημοσιογράφος για χρόνια και η ίδια – που “ανακαλύπτουν ειδήσεις.
Την ευφάνταστη δημοσιογραφία δυστυχώς την ξέρουμε..., είπε η Αγλαϊα Κυρίτση, Τα λαβράκια... για να ενημερώσουν την κοινωνία αφθονούν τα τελευταία χρόνια...”
Επόμενο είναι σαν μια καταξιωμένη δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια η Αγλάϊα Κυρίτση γνωρίζει καλώ όχι μόνο τι υπάρχει από...”λαβράκια” αλλά και πως να φυλάγεσαι από αυτά. Έτσι στην επέμβασή της στον Φρούραρχο της Βουλής έδωσε τον χαρακτηρισμό “εύλογη ερώτηση” Δεν έχει το θάρρος η κυρία αυτή να πει ότι αρκεί και μαι 'εύλογη ερώτηση για να ξαπλώσεις κάποιον στο χώμα.
Ο ελληνικός λαός έδωσε ένα μεγάλο ¨παρόν" 
Εν τω μεταξύ με το σύνθημα “Μένουμε Ευρώπη” διοργανώνεται για την Δευτέρα 22 του μηνός ένα ακόμη συλλαλητήριο. Η οργανωτική επιτροπή για μια ακόμη φορά καλεί τον λαό να φωνάξει για την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και το ευρώ.
Για μια ακόμη φορά οι υπεύθυνοι της συγκέντρωσης προβλέπουν ότι και την Δευτέρα η προσέλευση του λαού θα είναι εντυπωσιακή.



8 σχόλια:

  1. Ντένη μου με όλο το σεβασμό που σου έχω, είμαι από αυτούς που θεωρούν πως - επιτέλους - τα χέρια που πέσαμε, είναι καθαρά και έντιμα. Το ότι ανέλαβαν το τιτάνιο έργο να μας "ξεσκατώσουν" απ΄τα χέρια της διαπλοκής και της ρεμούλας που μας οδήγησαν στη χρεωκοπία και την υποδούλωση τα κάνει δυο φορές πιο αξιόπιστα για να ακουμπίσουμε πάνω τους τις λιγοστές ελπίδες μας. Καλό σου βράδυ.
    Μαρία Κανελλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή μου Μαρία καλή σου μέρα.
      Ξεκινάω με μια συγνώμη γιατί το σχόλιό σου μου έφυγε και το ξαναέγραψα. Σ΄ευχαριστώ για την επίσκεψη και το ύφος και την ευγένεια των όσων γράφεις που ζωγραφίζουν τον χαρακτήρα σου. Να δηλώσω για μια ακόμη φορά ότι ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. Σέβομαι, εκτιμώ και πιστεύω αυτά που λες σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχω τίποτα ενεντίον του. Αντίθετα εκτιμώ τους αγώνες τους. Προεκλογικά διαφωνούσα με τα όσα υποσχόταν ο Τσίπρας και μου έδινε την εντύπωση ότι ή δεν ξέρει τι λέει ή τα έλεγε για να πάρει τις εκλογές. Κι΄όμως θα έπρεπε να δει ότι οι εκλογές ήταν μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και χωρίς να υπόσχεται όλα αυτά που εμείς μπορούσαμε να δούμε ότι ήταν αδύνατον να εφαρμόσει. Δεν μπορούσε να σκίσει το μνημόνειο. Δεν μπορόσε να καταργήσει την Τρόϊκα. Δεν μπορούσε να βάλει την Ευρώπη να χορέψει πεντοζάλι. Αν είχαν μια πολιτική εμπειρία θα μπορόσαν να δουν ότι θα κέρδιζαν οπωσδήποτε τις εκλογές και χωρίς αυτές τις απατηλές υποσχέσεις. Αλλά δεν είχαν την ικανότητα να μπορέσουν να το διακρίνουν. Όλα όσα προεκλογικά έγραφα - και ψάξε να τα διαβάσεις - και τα αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο Τσίπρας. Μέχρι την Δευτέρα θα υποκύψει στις απαιτήσεις των εταίρων. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣ. Αυτά έλεγα και με παρεξηγήσατε όλοι σας διότι δεν μπορούσατε να δείτε αυτά που μου επέτρεπε να δω η επαγγελματική μου εμπειρία. Μαρία μου. Εχω σπουδάσει την πολιτική ανάλυση και γνωρίζω από ένα τίποτα τι θα συμβεί. Να δηλώσω ότι. Δεν εργάζομαι για καμμιά εφημερίδα, περιοδικό, ραδιόφωνο, κανάλι. Δεν έχω κανένα αφεντικό. Δεν με πληρώνει κανένας. Ό,τι γράφω είναι αυτό που η σαρανταπεντάχρονη εμπειρία μου μου επιτρέπει να βλέπω ότι θα γίνει. Όπως βλέπω και αυτό που θα γίνει την Δευτέρα το απόγευμα και ο Θεός βοηθός για την Ελλαδίτσα μας αγαπητή μου φίλη.
      Νάσαι πάντα καλά αγαπητή μου φίλη και να ξέρεις ότι είναι μεγάλη η εκτίμησή μου για σένα.

      Διαγραφή
  2. ΛΑΜΠΡΙΝΙ Τ.
    φίλε Ντένη...μετά από πολλά... πέρασα κι΄από εδώ. Το θέμα με ενδιαφέρει...Δεν ξέρω αν είναι καλή πολιτικός η κυρία Πρόεδρος...αυτό που ξέρω είναι ότι με έχει ενοχλήσει ο τρόπος που εκφέρει τον λόγο...αυτά...καλά να περνάς..καλή επιτυχία στο όμορφο μπλογκ σου...
    Λαμπρινή Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ίδια συγνώμη και σε σένα αγαπητή μου Λαμπρινή γιατί από απροσεξία μου είχε χαθεί το σχόλιό σου.
      Σ΄ευχαριστώ για την επίσκεψη.
      Σχετικά με την κ. Πρόεδρο της Βουλής να σου πω ότι δεν είναι μόνο ο τρόπος ομιλίας που ενοχλεί. Γενικά ενοχλεί διότι είναι εντελώς ανίδεη με το αξίωμα που την φόρτωσαν. Για μένα αυτή η κυρία δεν έκανε ούτε για καθαρίστρια της Βουλής,
      Νάσαι καλά αγαπητή μου φίλη.

      Διαγραφή
  3. Αγαπητέ μου Ντένη, δεν ξέρω κατα πόσο καταξιωμένη δημοσιογγράφος είναι η κα Κυρίστη. Ξέρω γενικά, αυτό που βλέπω, ότι οι γυναίκες αυτής της κυβέρνησης έχουν πολύ χαμηλό επίδεδο νοημοσύνης αλλά και συμπεριφοράς γενικότερα. Διότι αν είχαν τουλάχιστον σεβασμό προς τον εαυτό τους και στοιχειώση νοημοσύνη, δεν θα συπεριφέρονταν καθ' αυτόν τον τρόπο.
    Και το κακό είναι ότι αυτή η εικόνα βγαίνει και παραέξω...
    Εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχήν και ελπίζω για το καλύτερο όλων μας! Καλή εβδομάδα, με χαμόγελο και αισιοδοξία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aγαπητή μου Νίκη, καλή μου φίλη.
    Αυτό που γράφεις σχετικά με τις κυρίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώ από τις πρώτες μέρες της ανάληψης των καθηκόντων τους να το δώσω στους αναγνώστες μου. Βλέπω την πρόεδρο της Βουλής που δεν γνωρίζει τρόπους συμπεριφοράς, την Ραχήλ Μακρή η οποία δεν γνωρίζει που βρίσκεται. Κι΄ακόμη την υπουργό Χριστοδουλοπούλου που είδε τους μετανάστες να λιάζονται στην Ομόνοια, την κ. Κυρίτση που μίλησε με υψωμένη φωνή στον φρούραρχο της Βουλής και άλλες. Τι να πω; Δυστυχώς τα έγραψα, τα γράφω και ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ Από κάποια διαδικτυακή κυρία (;) χαρακτηρίστηκα σαν...χουντικός. Κι΄ένας άλλος διαδικτυακός κύριος ονόμασε ηλίθιους όσους δεν ξεσκονίζουν τα υποδήματα της Ζωής. Τι να πω. Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι. Ας ξέρουν ότι εδώ είμαι και πάντα θα γράφω αυτό που βλέπω και που πρέπει να το πω στον κόσμο.
    Την αγάπη μου πάντα καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Μια ακομα κρατικοδιαιτη δημοσιογράφος της ερτ που περασε στον συριζα και μας το παίζει αριστερίζουσα. Κι οσο για τους «μενουμε ευρωπη» πηραν αυτό που ζητησαν, 8 δις μετρα λιτοτητας. Οσο για αυτους που υποστηριζαν συριζα «σκληρη» διαπραγματευση και νταουλια ας φανε απογοητευση να στανιαρουν.
    Ειμαστε για κλαματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μου δεν ξέρω τι να πω σε όλα αυτά.
    Στ΄αλήθεια είμαστε για κλάμματα.
    Φαίνεται πως και αυτός ο Θεός μας έχει βαρεθεί.




    ΑπάντησηΔιαγραφή