Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Αλέξη μάζεψέ την και άλλα πολλά και διάφορα.



Κύριε Τσίπρα μάζεψέ την” Αυτό κατάφερε να πει ο ταλαίπωρος πρόεδρος της ΝΔ Αντώνη Σαμαράς μετά την αχαρακτήριστη συμπεριφορά και το φραστικό επεισόδιο που είχε με την πρόεδρο του ελληνικού Κοινοβουλίου, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την διάρκεια των συζητήσεων σχετικά με το δημοψήφισμα. “Κύριε Τσίπρα μαζέψτε την” και δεν έχει άδικο. Από τα αμάζευτα του ελληνικού Κοινοβουλίου έχει καταντήσει το σούργελο που, στιγμές άτυχες, της έδωσαν την προεδρική καρέκλα για να θρονιαστεί. Κι΄αυτή το έκανε σπίτι της και τσιφλίκι της. Έχει καταργήσει κάθε άρθρο του Συντάγματος που αφορά την λειτουργία του Κοινοβουλίου και συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται σε ιδιοκτησία της. Δεν επιτρέπει σε κανέναν ό,τι δεν της αρέσει και δεν συμφωνεί έστω και αν είναι σωστό και δίκαιο. Σε καθημερινή βάση οι σκηνές τρέλας και φαρσοκωμωδίας στην αίθουσα εν ώρα συνεδριάσεων. Με κανένα δεν μπορεί να συζητήσει σοβαρά και λογικά αυτό το υποκείμενο. Όλοι είναι άχρηστοι και Β! κατηγορίας αν τολμήσουν να την αμφισβητήσουν, αφού δεν μπορεί να καταλάβει ότι από μόνη της είναι αμφισβητούμενη. Κι΄επειδή το θέμα έχει πάρει γελοίες διαστάσεις και ο κόσμος γελάει με την κατάντια του ελληνικού κοινοβουλίου καλό θα είναι ο κ. Τσίπρας να δει το θέμα στα σοβαρά και να στείλει τη Ζωίτσα στο σπίτι της να μπαλώσει καμιά κάλτσα του αντρός της. Έλεος πια.

Τον πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής, Γιαννάκη Ομήρου ξενάγησε η πρόεδρος της ελληνικής Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου στα υπόγεια του Κοινοβουλίου και του έδειξε τα αρχεία που υπάρχουν εκεί σχετικά με το Κυπριακό θέμα.
Κάποιες κακές γλώσσες, όχι ο Άδωνις, έλεγαν ότι “η Ζωή σε λόγου σας” μετά από το χρέος με την Siemens και το φάκελο με τα μνημόνια σκοπεύει να ανοίξει και το φάκελλο με το κυπριακό. Μανία με το άνοιγμα των φακέλων αυτή η κοπέλα.

Την φωτογραφία της εισόδου του στρατοπέδου του Άουσβιτς, χρησιμοποίησε ο βουλευτής των ΑΝ-ΕΛ Δημήτρης Καμένος, πρωτοξαδελφάκι του μεγάλου αρχηγού, στο Facebook και αφού αφαίρεσε την επιγραφή “Arbeit Macht Frewi” έβαλε το “Μενουμε Ευρώπη”ενώ το ξαδελφάκι του, ο μεγάλος αρχηγός, αποφάσισε να μην μείνει Ευρώπη. Όπως ήταν επόμενο αυτό δημιούργησε αγανάκτηση στα μέλη του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου και ζητήθηκε η αφαίρεση του. Τόσα άλλα υπάρχουν αυτό βρήκες ρε φίλε Καμμένε;

Ανεξήγητο το μίσος των εταίρων ή θεσμών, όπως και να τους πείτε άνθρωποι δεν είναι, ενάντια στους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων. Πρόκειται για επιδρομή εξαφάνισης του ποσού που υποτίθεται ότι αναλογεί σε κάθε Έλληνα συνταξιούχο. Για μια ακόμη φορά το ΔΝΤ πίσω από το οποίο βρίσκεται η...μεγάλη φιλέλλην κ. Λαγκάρντ
– αυτό το Καλυβιώτικο ξυλάγγουρο - ζήτησε, για χιλιοστή φορά, περικοπές μισθών και συντάξεων. Με την σύνταξη στα 300 ευρώ άντε να ζήσει ο Έλληνας συνταξιούχος. Θα ήθελα κάποτε η Λαγκάρντ να καταντήσει να ζει με 300 - 400 ευρώ να δω τι θα κάνει η άθλια.


Νάμαστε έτοιμοι για το δημοψήφισμα που ζητάει ο Αλέξης μας και το οποίο έχει προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή 5η Ιουλίου του έτους που τρέχει.
Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρειάζεται ένα δημοψήφισμα, που θα στοιχίσει στον απένταρο ελληνικό λαό 110.000.000 ευρώ, για να πούμε στους “θεσμούς” - ωραίο όνομα τους έδωσαν – ότι δεν είμαστε άλλο μαζί σας αφού αυτοί είναι έτοιμοι να μας πετάξουν έξω από τη ΕΕ εντελώς δωρεάν. Τελικά ρε κύριοι του ΣΎΡΙΖΑ το 36% που πήρατε στις εκλογές πριν έξη μήνες δεν σας εξυπηρετεί; Ή μήπως το αποτέλεσμα των εκλογών σημαίνει....κάτι άλλο; 

Επιτρέψτε μου να κλείσω με μια προαίσθηση που έχω. Δημοψήφισμα δεν θα γίνει.
Μάλλον θα αναβληθεί σε κάποια στιγμή της πορείας προς την Κυριακή 5η Ιουλίου.

1 σχόλιο:

  1. Ενταξει τωρα το «μαζεψε την» είναι λογος πρωην πρωθυπουργου εκτος κι αν ετσι μιλαει στη γυναικα του ο ιδιος.
    Δεν περιμενω κατι καλυτερο από τον ακροδεξιο ξαδερφακι του καμενου
    Η Λαγκαρτ ζητησε περικοπη συνταξεων αλλα ο τσιπρας ηδη το εφαρμοζει δινοντας με δοσομετρηση τον μισθο από τα ΑΤΜ
    Δεν ξερω αν το δημοψηφισμα αναβληθει αλλα ακουγεται κατι για «νεα» συμφωνια
    Τελικα ολο το πανηγυρακι στηθηκε για να περασουν τα μνημονιακα μετρα
    Ο λαος θα ψηφισει ποιο είναι το καλυτερο μνημονιο
    Τα μνημονιακα μετρα που προτειναν οι ευρωπαιοι των 8,5 δις
    Η τα μνημονιακα μετρα των 8 δις που προτεινε ο αντι-μνημονιακος συριζα
    Ειμαστε για τα πανηγυρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή