Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Πολ Τόμσεν. Ο πιο μισητός άνθρωπος στην Ελλάδα.




Είναι γεγονός και θα πρέπει να το παραδεχτούμε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τα όσα εμπόδια συναντάει στις διαπραγματεύσεις της με τους εταίρους και τους θεσμούς έχει ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίζει σε καθημερινή βάση. Κι΄αυτό δεν είναι άλλο από το μίσος για την Ελλάδα όλων αυτών με τους οποίους διαπραγματεύεται και συζητάει. Διότι είναι γεγονός και κάνουν ότι μπορούν κάθε μέρα να το δείχνουν όλοι αυτοί οι υποτιθέμενοι κύριοι,
Σόϊμπλε, Ντράγκι,. Νταϊσελμπλουμ, Λαγκάρντ, Γιούνγκερ, Μοσκοβισί αλλά και πολλοί άλλοι ότι μισούν θανάσιμα την Ελλάδα και το δείχνουν σε κάθε περίπτωση.
Όμως αυτός που μισεί θανάσιμα και περισσότερο από όλους την Ελλάδα, αυτός που κρατάει τα σκήπτρα του μίσους για την πατρίδα μας, δεν είναι άλλος από τον Δανό διευθυντή του Ευρωπαϊκού Τομέα του ΔΝΤ, τον γνωστό και μη εξαιρετέο Πολ Τόμσεν. Τον άνθρωπο που δεν αφήνει στιγμή να περάσει χωρίς να δείξει πόσο μισεί την Ελλάδα.
Πρόσφατα σε ένα δημοσίευμά του το πρακτορείο Bloomberg είχε για τίτλο Πολ Τόμσεν. Ο άνθρωπος που μπορεί να πάρει τον τίτλο του πιο μισητού ανθρώπου στην Ελλάδα, ενώ σαν υπότιτλος ακολουθούσε : Γνωρίστε έναν από τους πιο μισητούς ανθρώπους στην Ελλάδα.
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει θετικά για ποιους λόγους αυτός ο Δανός διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τομέα του ΔΝΤ μισεί τόσο πολύ την πατρίδα μας. Από ό,τι είναι γνωστό ποτέ κανένας Έλληνας δεν ενόχλησε αυτόν τον εχθρό της πατρίδας μας.
Όταν πριν μερικά χρόνια μετά την υπογραφή του πρώτου μνημονίου από τον Γιώργο Παπανδρέου ο Πολ Τόμσεν βρέθηκε στην Ελλάδα σαν επικεφαλής της τότε Τρόικας, οι περικοπές των δαπανών τις οποίες πρότεινε μαζί με τις αυξήσεις των φόρων που επέβαλε πυροδότησαν μια σειρά από διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις των θιγομένων ελληνικών οργανισμών.
Τελευταία ο διάλογος που είχε με τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κορκίδη, σχετικά με τον μισθό των Ελλήνων ιδιωτικών υπαλλήλων, έγινε αφορμή για να ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός εναντίον του. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο κ. Κορκίδης στις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για τα μνημόνια, ο Πολ Τόμσεν του είπε: “...δείτε τους μισθούς στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και στα Βαλκάνια διότι εκεί ανήκετε. 300 ευρώ είναι πολύ καλή αμοιβή” Αυτός ο “κύριος” λοιπόν, ο δεδηλωμένος εχθρός της Ελλάδας αποφασίζει ότι ο Έλληνας υπάλληλος μπορεί να ζήσει με 300 ευρώ τον μήνα όταν αυτό έχει σαν ετήσιο μισθό το ποσόν των 309 χιλιάδων δολαρίων το χρόνο και αυτά αφορολόγητα. Δεν πληρώνει ούτε ένα σεντς φόρο καθώς με νόμο είναι απηλλαγμένοι καταβολής φόρου οι μη Αμερικανοί υπάλληλοι του ΔΝΤ.
Όπως ήταν επόμενο αυτές οι δηλώσεις του Πολ Τόμσεν ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών στους κόλπους του ελληνικού λαού. Δουλειά αυτού του ανθρώπου είναι να πληρώνουν οι λαοί τα σπασμένα των πολιτικών.
Ο “κύριος” αυτός έχει περάσει από όλες σχεδόν τις χώρες των Βαλκανίων, Σλοβενία, Σκόπια, Σερβία, Ρουμανία, προσφέροντας τις αμφιβόλου τιμιότητας υπηρεσίες του και φυσικά τον είχαμε και στην πατρίδα μας όπου, λόγω της συμπεριφοράς του ο λαός τον μίσησε όσο ποτέ κανέναν άλλον.

Ελπίζουμε κάποτε η πατρίδα μας να καταφέρει να ξεπεράσει την υποταγή της στους διάφορους θεσμούς της ΕΕ, στο ΔΝΤ, την ΕΚΤ, στα μνημόνια και τους εταίρους και να απαλλαγεί από την παρουσία του μισητού αυτού υποκειμένου που ακούει στο όνομα Πολ Τόμσεν.

5 σχόλια:

  1. Το απόβρασμα αυτό κάνει τη δουλειά του και την κάνει περίφημα. Όσο υπάρχουν υποτελείς και οσφυοκάμπτες πολιτικοί, όλοι αυτοί οι οικονομικοί δολοφόνοι θα υπάρχουν και θα εξοντώνουν λαούς. Με το γάντι...
    Ντένη, το οδυνηρό είναι ότι όλοι αυτοί που μας έριξαν στα νύχια των αρπαχτικών, μείνανε ατιμώρητοι κι έχουν το θράσος να ρητορεύουν στη βουλή και να κουνάνε το δάχτυλο... Προδότες, δωσίλογοι και πολιτικοί-σαβούρες!
    Καλό μας κουράγιο τώρα!
    Έτσι που τα έκαναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου καλή μου φίλη έχεις απόλυτα δίκιο. Όλους αυτούς τους δολοφόνους των λαών τους έχουν φτιάξει οι προδότες πολιτικοί. Και τους έχουν δώσει το δικαίωμα να ρουφούν το αίμα μας. Έχουμε φτάσει στο σημείο να περιμένουμε ένα θαύμα για να απαλλαγούμε από όλους αυτούς.
      Σ΄ευχαριστώ για την επίσκεψη και να είσαι καλά.

      Διαγραφή
  2. Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!
    Μακάρι κάποτε η πατρίδα μας να απαλλαγεί από όλους τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό τα θαύμα περιμένουμε αγαπητή μου Μαρία. Να απαλλαγούμε από όλους αυτούς και να μας αφήσουν να ζήσουμε φτωχά αλλά ειρηνικά στην όμορφη πατρίδα μας.
      Νάσαι καλά καλή μου φίλη.

      Διαγραφή
  3. Σχεδόν όλοι οι Έλληνες γίναμε υπερήφανοι, αλαζόνες, φιλάργυροι, φίλαυτοι, αχάριστοι, απειθείς, λιποτάκτες, ανόσιοι, αμετανόητοι, αδιάλλακτοι. Έγιναν οι άρχοντες κοινωνοί ανόμων, οι υπεύθυνοι άρπαγες, οι κριτές δωρολήπτες, οι νεώτεροι ακόλαστοι, οι αστοί εμπαίκτες, οι χωρικοί άλαλοι και οι πάντες αχρείοι.
    Χάθηκε ευλαβής από την πατρίδα, εξέλιπε στοχαστής, φρόνιμος άνθρωπος δύσκολα βρίσκεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον έπεσαν επάνω μας τα κοράκια για να μας φάνε ζωντανούς...

    ΦΩΤΗΣ


    Υ.Γ.
    ( Τα λόγια αυτά ειπώθηκαν, 35 χρόνια πριν από την Άλωση, από τον διδάσκαλο του Γένους Ιωσήφ Βρυέννιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή