Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Διάφορα πολιτικά για γέλια.



Είναι αλήθεια ότι όλοι οι πολιτικοί μας κάποιες στιγμές με τα φερσίματα τους και με αυτά που λένε και κάνουν μας προσφέρουν κάποια δόση γέλιου. Και δεν υπάρχει πιο απολαυστικό γέλιο απο αυτό των πολιτικών. Άλλωστε οι άνθρωποι κάνουν ό,τι μπορούν για να μας δείξουν όλοι τους ότι μόνο για γέλια είναι. Ας πάρουμε μια γεύση αυτού του γέλιου εδώ.

Η κεντρική επιτροπή του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε έκτακτο συνέδριο που πραγματοποίησαν την περίοδο των εορτών αποφάσισαν και καθιέρωσαν ετήσια εορτή με την επωνυμία 
“Τα Χαϊκάλια.” Η εορτή θα έχει χαρακτήρα επετειακό και θα αναφέρεται στους μεγάλους αγώνες του βουλευτή Χαϊκάλη ενάντια στις δωροδοκίες της ΝΔ σε βουλευτές προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος Δημοκρατίας.

Τα ιδρυτικά μέλη του νέου κόμματος Κίνημα Δημοκρατικών - Σοσιαλιστών που ίδρυσε ο Γεωργάκης Παπανδρέου, αποφάσισαν ομόφωνα αντί για το λευκό  τριαντάφυλλο σε κόκκινο φόντο
να καθιερώσουν αυτήν τη φωτογραφία του αρχηγού τους σαν σήμα του κόμματος. 

Όλα δείχνουν ότι η ΔΗΜΑΡ δεν λαβαίνει ούτε το 1% των ψήφων, στο 0,75% βρίσκεται,  και φυσικά όχι μόνο δεν μπαίνει στη Βουλή αλλά μάλλον θα τους απαγορευτεί να περνούν και απ΄έξω.
Κι΄ο Φώτης Κουβέλης ακόμη ψάχνεται να βρει τι φταίει.

Η ιδρυτική επιτροπή του νέου κόμματος Κίνημα Δημοκρατικών - Σοσιαλιστών - αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα για την εξεύρεση γραφείων. Προσωρινά το νέο κόμμα φιλοξενείται στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη αλλά υπάρχει η απόφαση το Κίνημα Δημοκρατικών - Σοσιαλιστών να αποκτήσει ιδιόκτητα γραφεία στο Καστελόριζο.

Στην κρίσιμη ιστορική στιγμή που βρίσκεται από σήμερα η χώρα μας, καλείται ο καθ΄ένας από μας να αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει για την νίκη και την κυβέρνηση της Αριστεράς που θα φέρει την μεγάλη ανατροπή, λέει ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός. 
-Μεγάλη ανατροπή θα φέρει Γιάννη μου αλλά να δούμε τι ανατροπή θα είναι.

Στην εκδήλωση που έγινε στο Μουσείο Μπενάκη για την ίδρυση του νέου κόμματος παρακολουθούσα μερικές εκατοντάδες οπαδών και φίλων του Γιώργου Παπανδρέου να χαιρετούν, να κραυγάζουν, να χειροκροτούν και σκεφτόμουν.
Θεέ μου! ! Είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμη τόσοι ηλίθιοι στην Ελλάδα; 

Μια από τις πρώτες αποφάσεις που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν, λέμε όταν, γίνει κυβέρνηση είναι
να απαγορεύσει στην βουλευτή Ραχήλ Μακρή να εμφανίζεται στη Βουλή με αυτή την ενδυμασία και να σκανδαλίζει...το έργο της κυβέρνησης. 

Αγωνίστηκε σκληρά ο Ευάγγελος Βενιζέλος για να πείσει τον Γιώργο Παπανδρέου να μην ιδρύσει νέο κόμμα και διασπάσει το ΠΑΣΟΚ.
Τελικά δεν τα κατάφερε και η στενοχώρια του Ευάγγελου είναι πολύ μεγάλη. 

Το μέλλον ξεκίνησε βροντοφωνάζει ο ΣΥΡΙΖΑμε ένα τεράστιο κόκινο πανώ. Βέβαια όλα αυτά είναι μια πιστή αντιγραφή των συνθημάτων του ΠΑΣΟΚ της εποχής του Αντρέα. Εμάς όμως μας βαραίνει το παρελθόν και το παρόν μας σφίγγει το λαιμό.
Κι΄αναθυμώμαστε ένα άλλο ξεκίνημα του μέλλοντος το 2000 από τον μεγάλο Σημίτη. Αλέξη μου!! Έτσι να χαρείς τη μανούλα σου. Κράτα το μέλλον για σένα και τον Λαφαζάνη  και άφησέ μας στο παρόν που το έχουμε συνηθίσει..

Σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του για την ίδρυση του νέου κόμματος ο ιδρυτής του Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε σε πολλά και υποσχέθηκε πολλά. Όμως δεν μας είπε αν υπάρχουν λεφτά. 

Φίλες και φίλοι θα είμαστε και πάλι εδώ κάποια στιγμή για να γελάσουμε λιγάκι ακόμα με τους πολιτικούς μας διότι πολύ φοβάμαι ότι μετά τις εκλογές μάλλον θα κλαίμε.

6 σχόλια:

  1. Ντένη θα σου πω ένα πράγμα!
    Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα πολλοί ηλίθιοι στην Ελλάδα!!!
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα Χαϊκάλια!!! Εξαιρετικό!
    Θα μπορούσα να συνεχίσω αυτό το σχόλιο, αλλά γελάω και δεν γίνεται να γράφω και να γελάω ταυτόχρονα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλενα καλή μου καλημέρα σου και καλή βδομάδα.
    Έχεις δίκιο. Από καιρό το έχω διαπιστώσει ότι η πατρίδα μας κινδυνεύει από αυτούς τους ανθρώπους.
    Νάσαι καλά αγαπητή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αθηνά μου καλή σου μέρα.
    Σ΄ευχαριστώ καλή μου που περνάς και από το Καφενείο μου. Μακάρι να μπορούσα να κεράσω καφεδάκι.
    Θα χαρώ να δω να γράφεις κι΄εσύ για τα Χαϊκάλια. Σ΄ακούω να τραγουδάς το "Άστα τα μαλλάκια σου" ή κάνω λάθος;
    Την αγάπη μου πάντα καλή μου και καλή σου βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τα Χαϊκάλια δεν μπορώ να συνέλθω από τα γέλια...
    Να είσαι καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρία μου να είσαι σίγουρη ότι αν κάποιος έδινε του Χαϊκάλη τρία εκατομύρια όχι μόνο θα ψήφιζε πρόεδρο αλλά θα έδινε...Άντε να μην πω τι.
    Όλοι τους είναι για να τους σατυρίζουμε μόνο.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή