Σκηνές απείρου κάλους στην Βουλή των Ελλήνων όταν μια λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του πρώην
υφυπουργού Παιδείας Γιώργου Στίλιου με την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη οδήγησε τον πρώην υφυπουργό στην κατάπτυστη πράξη να φωνάξει μέσα στην αίθουσα της Βουλής:
-Σας χρειάζεται ένας Κασιδιάρης ,
αναφερόμενος στο γνωστό επεισόδιο πριν δυο χρόνια κατά την διάρκεια μιας τηλεοπτικής εκπομπής όπου ο προφυλακισμένος χρυσαυγίτης βουλευτής χαστούκισε την Λιάνα Κανέλλη. Άστοχη και κατακριτέα η πράξη του Γιώργου Στίλιου. Περισσότερο διότι ο πρώην υφυπουργός έδειξε ότι δεν διαθέτει την ικανότητα συγκράτησης νεύρων και δεύτερον διότι με αυτή τη φράση,  σας χρειάζεται ένας Κασιδιάρης φαίνεται να δικαιολογεί την κατάπτυστη πράξη του χρυσαυγίτη βουλευτή. Όπως ήταν επόμενο στον Γιώργο Στίλιο ο πρωθυπουργός έδειξε την πόρτα της εξόδου.  

Σε κράτος της μίζας και της αρπαχτής έχει εξελιχθεί η Ελλάδα. Δεν υπάρχει πολιτικός οποιουδήποτε χρώματος και αξιώματος ο οποίος να βρέθηκε παρέα με το...μέλι και να μην βούτηξε μέσα το δάχτυλό του.
Μέσα σε όλους να και ο διαφημιζόμενος για άμεμπτος, Γιώργος Καρατζαφέρης , ο άνθρωπος του Θεού, της εκκλησιάς και την προσευχής να φέρεται σαν ιδιοκτήτης δύο Off Shore εταιρειών, με έδρα κάποιο άγνωστο νησάκι στα στενά της Μάγχης και οι οποίες φέρεται να του έχουν αποδώσει κάποια μίζα, με ελικόπτερο εξ ουρανού κατερχόμενη, άνω του ενός εκατομμυρίου. Φυσικά ο αξιοσέβαστος αρχηγός του ΛΑΟΣ σκίζει τα ιμάτιά του φωνάζοντας ότι είναι αθώος. Βέβαια το ίδιο φώναζε και το ίδιο έσκιζε τα ιμάτιά του και ο Τσοχατζόπουλος, αλλά η Διονυσίου Αρεοπαγίτου είχε άλλη γνώμη. Ο λαός μας λέει – και πολύ σωστά ότι – όπου υπάρχει καπνός είναι και φωτιά. Και η υπόθεση Καρατζαφέρη έχει πολύ καπνό. Μάλλον σύντομα θα δούμε και τη φωτιά.

Οι γιατροί στην Ελλάδα έχουν αποθρασυνθεί. Έφτασαν στο σημείο να έχουν μετατρέψει το φακελάκι σε επιστήμη. Δισεκατομμύρια ευρώ διακινούνται κάθε χρόνο μέσα στα ιατρικά φακελάκια. Και φυσικά όλα αυτά διαφεύγουν και την νόμιμη καταβολή φόρου αφού, τόσο από μέρος αυτού που τα δίνει, αφού δεν μπορεί να μιλήσει όσο και από μέρους αυτού που τα παίρνει αφού δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει για να μην οδηγηθεί στην φυλακή, δεν περνάνε ούτε έξω από την Εφορία. Τελευταία έχουν τόσο αποθρασυνθεί που έχουν μπλέξει στον χορό και προμηθευτικές εταιρείες στις οποίες παραγγέλνουν μεγάλες ποσότητες ιατρικού υλικού για τα νοσοκομεία τις οποίες δεν χρειάζονται. Όμως οι εταιρείες εκτελούν τις παραγγελίες και οι παραγγέλλοντας γιατροί εισπράττουν το φακελάκι τους.
Για μια ακόμη φορά να αναφερθώ στις υπέροχες εξαιρέσεις που υπάρχουν στον χώρο και οι οποίες εξαιρέσεις τιμούν τον όρκο του Ιπποκράτη αλλά και την άσπρη μπλούζα που φορούν. Μπράβο στους ολίγους.

Ο χορός για την προεδρία της Δημοκρατίας καλά κρατεί. Τελευταία παίζεται σε διπλό ταμπλό. Το ένα είναι ο μεγάλος αγώνας μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για την συγκέντρωση των απαιτουμένων βουλευτών. Εκατόν ογδόντα η μια πλευρά και που να τους βρει; Όσο και να τραβάνε και να ξεχειλώνουν ο αριθμός δεν φαίνεται πουθενά. Εκατόν εικοσιένα η Αντιπολίτευση, αλλά και εδώ τα πράγματα δεν είναι ρόδινα. Βλέπετε ο κάθε βουλευτής παίζει το παιγνίδι του. Την Ελλάδα θα κοιτάξει; Το δεύτερο ταμπλό είναι τα ονόματα των υποψηφίων. Πολλά ακούστηκαν προξενώντας ακόμα και γέλια. Πάγκαλος, Κουβέλης, Καραμανλής, Καραμανλής, Δαμανάκη και άλλοι.
Τελευταία εμφανίστηκε κυρία του πλούτου και της αριστοκρατίας να διεκδικεί την υποψηφιότητα, την οποία τόσο πετυχημένα παρουσιάζει ο μεγάλος μας γελοιογράφος ΚΥΡ.
Τελικά από όλους αυτούς που εμπλέκονται στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας υπάρχει έστω και ένας που να γνωρίζει τι αντιπροσωπεύει αυτός ο θεσμός; Ήμαρτον Θεέ μου!!!

Φίλες και φίλοι μου.
Παρακαλώ περάστε και από την ιστοσελίδα μου http://eftanhsa.Blogspot.com
Σας περιμένει ένας όμορφος περίπατος στα νησάκια και τα χωριά των Παξών.