Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Η ελληνική τηλεόραση αγνόησε την είδηση.

Από τον δικαστή Γρεβενών κ. Κοσμά Ν. Ζαχαράτο σήμερα η είδηση με την παράκληση να την πληροφορηθούν όσο γίνεται περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Και δεν έχει άδικο. Πρόκειται για μια πράξη εγκληματική την οποία η ελληνική τηλεόραση αλλά και τα ΜΜΕ με κάποιες εξαιρέσεις, την αγνόησαν επιδεικτικά. Παρακαλώ διαβάστε αλλά ενημερώστε και τους φίλους σας να διαβάσουν.






ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ



Η δικαστής Γρεβενών κ। Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθυκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς।
Παράλληλα ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗ΅ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ। Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένοεντός των δικαστηρίων!
Η κ. Μαργαρίτη προέβει σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ‘ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΌ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC ενώ στο You Tube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη Embedding disabled by request)
Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και τοπ μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιός θα γίνει παπάς στη θέση του παπά
Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω το Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forward.
Πείτε λοιπόν σε όσους γνωρίζετε να περάσουν από αυτή τη σελίδα, να το διαβάσουν και να πουνε και στους φίλους τους να το διαβάσουν και αυτοί.
Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντά τους.


Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος
Δικαστής Γρεβενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου