Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Το κόμμα της Αλέκας

Κάποιες τελευταίες δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα δίνουν στο ΚΚΕ μια ποσοστική εκλογική άνοδο ψήφων που φτάνει το 8% από το 6% που είχε κατρακυλήσει. Βέβαια αυτό το 2% δεν λέει τίποτα και δεν πρέπει να καταμετρηθεί σαν κάποια νίκη αν δούμε τον τρόπο που ακολούθησε και τις συνθήκες που επικρατούσαν για να φτάσει μέχρι το κόμμα. Δίοτι όλοι αυτοί δεν είναι ούτε οπαδοί, ούτε φίλοι, ούτε συμπορευόμενοι, ούτε καν συμπαθούντες. Είναι αυτοί, που στις τελευταίες τοπικές εκλογές για να τιμωρήσουν τα δυό μεγάλα κόμματα δεν ήξεραν τι να κάνουν την ψήφο τονς και μια και δεν αποτελούσε κάποιο διεκδικητικό στοιχείο γι’ αυτούς, την αγνόησαν. Έτσι – στην κυριολεξία – την πέταξαν στο κόμμα της Αλέκας. Θα σας φανεί παράξενο αλλά αυτό πλέον θα πρέπει να είναι το όνομα του ΚΚΕ. “Το κόμμα της Αλέκας”. Είχα την τύχη να παρακολουθήσω την πορεία του ΚΚΕ από τα νεανικά μου χρόνια. .Ήταν τότε, αμέσως μετά το τέλος του Β! Παγκοσμίου πολέμου. Ήταν τότε, που το ΚΚΕ ανέτελε ελπιδοφόρο και που εμείς, νέα παιδιά, ζητούσαμε μια καινούργια ζωή, μια άλλη κοινωνία, κάποια δικαιώματα και το ΚΚΕ μας υποσχόταν πολλά. Ήταν τότε που σ’ αυτό το κόμμα υπήρχαν άνθρωποι που μπορούσαν να κάνουν πολλά. Έζησα όλους αυτούς, που έδεσαν το όνομά τους με την πορεία του κόμματος κι’ έδωσαν ακόμη και τη ζωή τους για το κόμμα αυτό, που τότε πραγματικά ήτανε το κόμμα του ελληνικού λαού. Η μεγάλη ελπίδα του. Βελουχιώτης, Βαφειάδης, Πορφυρογένης, Μπελογιάννης, Ιωαννίδης, Μπουκουβάλας, Φλωράκης, έτσι μερικά ονόματα στην τύχη, και που θα χρειαζόταν μια μεγάλη και ατέλειωτη σειρά για να τους ονομάσει κανείς όλους. Όλοι αυτοί, στις πρώτες γραμμές του αγώνα, έδωσαν τη ζωή τους γι’ αυτό πουτ πίστευαν, γι’ αυτό που έννοιωθαν, γι’ αυτό που έπρεπε. Για τον ελληνικό λαό.
Σήμερα η Αλέκα έχει γράψει στα παλιά της τα παπούτσια την κομμουνιστική ιδεολογία και τον ελληνικό λαό τον χρησιμοποιεί για τις ανόητες κόντρες της με τα αντίπαλα κόμματα και τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Το κόμμα, έτσι όπως το έχει καταντήσει σήμερα, δεν έχει κανένα από τα παλιά του ιδανικά. Δεν έχει κανέναν στόχο και τελικά δεν μπορεί να έχει κανένα μέλλον. Απλά όλους αυτούς τους οπαδούς, που και αυτοί δεν γνωρίζουν αν είναι οπαδοί κι’ ακόμη δεν γνωρίζουν αν είναι κομμουνιστές, η Αλέκα τους χρησιμοποιεί προκειμένου να επιτυγχάνει τα εμπορικά σχέδια του Περισσού. Και τα σχέδια αυτά απλά είναι ότι το κόμμα αυτό πρέπει να υπάρχει όχι για να προσφέρει στο λαό και τη χώρα αλλά για να εμποδίζει την ανάπτυξη και την πρόοδο της χώρας. Αυτό είναι το σκεπτικό της Αλέκας και των περί αυτήν. Και για να τα επιτύχει όλα αυτά έφτασε ακόμη και στην κατασκευή του ΠΑΜΕ (Πανελλήνιο Αγωνιστικό Μέτωπο ) Διότι περί προσχεδιασμένης κατασκεύης πρόκειται και όχι κάποιας ανάγκης.
Αν προσέξει κανείς την πορεία και τις δραστηριότητες αυτού του υποτιθέμενου «κινήματος» θα διαπιστώσει ότι δεν είναι τίποτε άλλο από μια ομάδα ανθρώπων, που σαν σκοπό έχουν να διοργανώνουν απεργίες, κινητοποιήσεις, διαμαρτυρίες, διαδηλώσεις και ό,τι άλλο θα μπορούσε να εμποδίζει τη χώρα από του να βρει το δρόμο της. Μιά μάζα από εικοσάχρονα παιδιά, χωρίς κανένα σκοπό ύπαρξης, χωρίς κάποιο ιδανικό, κάποιο στόχο. Αυτός είναι ο στρατός, οι επαναστάτες, το υποτιθέμενο μέλλον της Ελλάδας. Παρατάσονται με το τσιγάρο στο στόμα, την κουκούλα και ρίχνουν ξύλο σε όποιον διαφωνεί με αυτούς. Αν αυτός είναι ο κομμουνισμός που ονειρευόταν ο Βελουχιώτης δίνοντας τη ζωή του, αν αυτός είναι ο κομμουνισμός που ανέπτυξε στην απολογία του ο Μπελογιάννης, τότε η κ. Παπαρήγα έχει αποτύχει οικτρά.
Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι και τα άλλα κομματικά στελέχη και οι σύμβουλοι που περιστοιχίζουν την Αλέκα δεν βρίσκονται σε καλύτερη κομματική κατάσταση. Αμφιβάλω αν γνωρίζουν γιατί υπηρετούν ένα κόμμα, που έχει το κομμουνιστικό όνομα και υποτίθεται ότι είναι κομμουνιστικό.
Η Αλέκα Παπαρήγα έχει έναν δικό της δρόμο πολιτικής πορείας, που αμφιβάλω αν έχει κάποια σχέση με την έννοια της πολιτικής και τα κομμουνιστικά δεδομένα. Δεν φτάνει μόνο να αρνείται και να αμφισβητεί τα πάντα στην οποιαδήποτε κυβέρνηση. Θα πρέπει κάποτε να καταλάβει ότι ο ελληνικός λαός από το ΚΚΕ περιμένει πολλά. Γιατί κάποτε το κάμμα αυτό ήταν η μεγάλη ελπίδα του ελληνικού λαού. Αλλοιώς ας αλλάξει το όνομά του και ας το λέει. “Το κόμμα της Αλέκας”.

15 σχόλια:

  1. Φίλε μου Ντένη,

    Είναι πράγματι το κόμμα της Αλέκας, θα έλεγα ότι έχει κολλήσει στην άρνηση μιας κοινής λογικής...
    Όπως ξέρεις είμαι αναρμόδιος δηλαδή δεν ξέρω πολλά από πολιτική,
    αλλά συγκρίνω το κόμμα της Αλέκας με μια τοποθεσία στο χωριό Αγκώνα στην Θηνέα Κεφαλλονιάς όπου από κάτω από το δρόμο υπάρχει ένα σπίτι της αρωγής, έρημο κι απαρατημένο, είναι το σπίτι της Αλέκας. Μοιάζε με το κόμμα της.
    Έχει ακουστεί ότι το πούλησε, δεν ξέρω αν ευσταθεί η πληροφορία..

    Χαιρετώ
    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Γαβρίλη
    Έχεις δίκιο σε όλα όσα γράφεις
    Και το πιό σωστό είναι ότι πραγματικά έχει κολλήσει στην άρνηση της κοινής λογικής Και αυτό είναι που έχει καταστρέψει το κόμμα.
    Νάσαι καλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Ντένη πολύ σωστά αναπτύσσεις αυτό το θέμα.
    Σχετική είναι και η δική μου γνώμη.
    Δεν είμαι κατά των
    διαδηλώσεων και κινητοποιήσεων.
    Τουνατίον είμαι υπέρ όταν πρέπει και λάμβανα και λαμβάνω μέρος, ακόμη κι εδώ πού είμαι σε ξένον τόπο, όταν είναι για το καλό της ανθρωπότητος,π.χ.η Σύνοδος Κορυφής, που πέντε-έξι αποφασίζουν για το μέλλον του κόσμου. Όμως αυτού του είδους οι καθημερινές διαδηλώσεις με κατάληψη ακόμη και ιερών χώρων, όπως η Ακρόπολη, με ενοχλούν. Όσο για τους κουκουλοφόρους που συνηθίζεται
    να λέγεται ειναι"γνωστοί και
    άγνωστοι", ας αλλάξουν τον νόμο
    να τους ξεκουκουλώνουν.
    Δυστυχώς είναι καινούργιος τρόπος
    διαμαρτυρίας που ούτε και στα
    εισαγόμενα στραβά κι ανάποδα δεν
    τον κατατάσσω. Αν ήταν έτσι οι
    επαναστάτες αλοίμονό μας. Αυτοί
    καταστρέφουν ότι βρούν μπροστά
    τους. Πιά αγάπη για την Πατρίδα
    και πια ιδανικά. Αν ήταν δυνατόν
    όλα να τα ξεχαρβαλώσουν.
    Την πατριώτισσά μας την Αλέκα
    την κρίνω σ ένα μόνο με επιείκεια,
    γιατί απ ότι ακούω τα αποθέματά της
    είναι λίγες χιλιαδούλες Ευρώ που
    τα διαθέτει για το κόμμα.
    Δέν έχει τριανταριές διαμερίσματα
    και κότερα σαν κάποιους άλλους επαναστάτες για να μην αναφέρω
    ονόματα.
    Το ότι φλερτάρει πότε με την
    Νέα Δημοκρατία και πότε με το
    ΠΑΣΟΚ, αυτό είναι πάλι άλλο θέμα.
    Μη συγκρίνεις εποχές για να μην
    στενοχωριέσαι. Τον ξεπεσμό της
    χώρας μας μερικοί τον αποκαλούν
    ευημερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή μυο Ρισσιάνα - γιατί εσύ θα πρέπει να είσαι κι' ας μην υπογράφεις - απαντώ σε κάθε μια παράγραφό σου.
    Συμφωνώ με τις απεργίες των εργατών, αφού είναι ένα όπλο τους, όμως όταν γίνοντασι σωστά και όχι με το στυλ του ΠΑΜΕ. Συμφωνώ με την διαμαρτυρία για την Σύνοδο Κορυφής και αηδιάζω για διαμαρτυρίες σαν αυτή της κατάληψης της Ακρόπολης και μάλιστα με την αναίδεια της Αλέκας να έχει σε πρώτο πλάνο το πανώ του ΚΚΕ ξεφτυλίζοντας με τον τρόπο αυτό το κόμμα. Δυστυχώς αυτούς τους επαναστάτεςε κατασκεύασε η κ. Παπαρήγα κι' εκεί είναι η διαφορά μου με το σκεφτικό της το οποίο ζημίωσε τρομερά το κόμμα.
    Όσο για τα οικονομικά αποθέματά της μην είσαιο τόσο σίγουρη. Με λίγες χιλιαδούλες δεν σπουδάζεις παιδί στις ΗΠΑ. Έτσι;
    Δεν συγκρίνω εποχές καλή μου φίλη. Απλά αναρωτιέμαι. Γιατί αγωνίστηκα; Γιατί φυλακίστηκα; Γιατί εξορίστηκα; Γιατί αναγκάστηκα να εγκαταλείψω την πατρίδα μου; Για να αφήσω κάποιες Αλέκες να αλωνίζουν τον πόνο του λαού;
    Αυτά προς γνώση.
    Νάσαι καλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είμαι σίγουρη Ντένη για κανέναν.Ειδικά στην σημερινή εποχή. Είχα δει μια εκπομπή, μου το είπαν και μερικοί στη Ελλάδα
    και σκέφθηκα ίσως αληθεύει.Εγώ
    φυσικά δεν είδα τον λογαριασμό της
    Αλέκας για να μιλήσω με βεβαιότητα.
    Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου και
    την δική μου συνάμα και πολλών
    άλλων και δεν πρέπει να περνούν
    απαρατήρητα αυτά που συμβαίνουν
    στην χώρα μας.Συμμερίζομαι τον απλό
    πολίτη που έφθασαν στο σημείο να
    του ανοίξουν ξανά το δρόμο της
    μετανάστευσης.Αγανακτώ όταν κανείς
    δεν τιμωρείται σ αυτόν τον τόπο,
    κι όταν ακούω αυτό το "δεν βαριέσαι" αυτοί είμαστε.
    Καλή σου νύχτα,εδώ έχει ήδη νυχτώσει. Θα τα ξαναπούμε.
    Ρισσιάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Ντένη!
    Η απεργία και ο αγώνας είναι τα μοναδικά όπλα ενός λαού,για να πετύχει κάτι έστω το ολίγο, με το μπαρτον και με το γάντι δεν κερδίζει κανείς τίποτε. Σήμερα η πατρίδα μας κινδυνεύει να γίνει δεύτερη Αϊτή. Έζησα από κοντά τα οικονομικά και ηθικά χάλια που έχουμε, και ενω είμαστε μια πλούσια χώρα από Φύση, τουρισμό, ορυκτό πλούτο, εμπορικό στόλο, εντούτοις όλα τα μεγάλα κεφάλαια βρίσκονται στις τράπεζες της Ελβετίας και γενικά στο εξωτερικό. Να σκεφτείς, ότι οι Έλληνες εφοπλιστες έχουν στα καράβια τους ξένη σημαία για να μην πληρώνουν φόρο στην Πατριδα. Εκτός αυτού μεγάλες βιομηχανικές μονάδες παίρνουν από το κράτος επιδοτήσεις αλλά τα εργοστάσιά τους τα μεταφέρουν στην Αλβανία Βουλγαρία, FUROM, Ρουμανία επειδή τα μεροκάματα εκεί είναι χαμηλά και οι συνθήκες εργασίας σκληρές. Καταλαβαίνω, ότι πολλές φορές η Παπαρήγα υπερβάλλει και της λείπει η πολιτική διπλωματία... Μία νέα επανάσταση δε μπορεί να γίνει, όταν πίσω από το λαό στέκεται ένα παντοδύναμο ΝΑΤΟ και μια CIA, αυτοί διέλυσαν τη Σοβιετική Ένωση, τη Γιουγκοσλαβία, εκεί που ήταν το κομμουνιστικό κόμμα ισχυρό.Δε πρέπει να δέχεται το ελληνικό εργατικό κίνημα χωρίς αντίδραση όλα αυτά που το κεφάλαιο του επιβάλλει. Ίσως αν η αριστερά ήταν ενωμένη να είχαν καλύτερες επιτυχίες. Νομίζω ότι στο εσωτερικό της υπάρχουν στοιχεία που την κρατούν σκορπισμένη σε μικρές παρατάξεις και έτσι δεν υπάρχει συντονισμός στον αγώνα της. Αυτό συνέβαινε και στο παρελθον. Ντένη ρίξε μία ματιά στο
    www.united states european command και πες μου ποια θα είναι η τύχη της Παπαρήγας και του αριστερού κινήματος στην Έλλάδα. Αν η Παπαρήγα φωνάζει λίγο παραπάνω δεν της δίνει κανένας σημασία... γελάνε. Αν βάζουν και καμία φωτιά, εις βάρος τους είναι... όταν είναι σκορπισμένοι σε ομαδούλες δε τους φοβάται κανείς. Μη νομίζεις ότι δεν τους γνωρίζουν, ότι είναι άγνωστοι. Στην Πατρίδα μας λειτουργούν τόσες μυστικές υπηρεσίες η BND από τη Γερμανία και η CIA των ΗΠΑ, που έχουν επισημάνει αυτές τις μικροοργανώσεις Αλλά τρομοκρατία θα πρέπει να υπάρχει όπως θα πρέπει να υπάρχει και ένας Bin Laden... Έτσι το μεγάλο κεφάλαιο και η πολεμική βιομηχανία των ΗΠΑ και της Ε.Ε θα κυριαρχούν στον Πλανήτη.
    Σ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητή μου Ρισσιάνα
    Το θέμα το έχω ψάξει. Υπάρχει χρήμα.
    Όταν σε μια χώρα βγαίνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ονομάζει μια τάξη πολιτών κοπρίτες τι άλλο περιμένεις από την κατρακύλα στο γκρεμό;
    Θα σου γράψω.
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Σπύρο
    Δέχομαι την απεργία και την διαμαρτυρία σαν τα μόνα ιερα όπλα του εργάτη για να διεκδικεί το δίκιο του. Όμως όταν καταλαμβάνεις τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης και απλώνεις το τεράστιο πανώ με τα αρχικά του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ)σε παγκόσμια θέα, έχεις αποτύχει. Όταν βγαίνεις στην τηλεόραση και δηλώνεις θα βυθίσουμε την Ελλάδα στο σκοτάδι, λες και οι διακόπτες της ΔΕΗ είναι περιουσία της μάννας σου, έχεις αποτύχει. Όταν πιάνεις τα λιμάνια και δεν αφήνεις τους τουρίατες να βγούν από τα πλοία έχεις αποτύχει. Όταν βγάζεις τα τρακτέρ στους δρόμους και κλείνεις τα περάσματα έχεις αποτύχει. Όταν κάνεις διαδηλώσεις και σπας βιτρίνες, λεηλατείς μαγαζιά, και βάζεις φωτιά σε αυτοκίνητα, έχεις αποτύχει. Ας μάθει πρώτα η Αλέκα τους "επαναστάτες" της πως να αγωνίζονται και μετά ας τους αμολύσει στους δρόμους. Ελπίζω να θυμάσαι ότι η γενιά μας αγωνιζόταν με κάποια αξιοπρέπεια.
    Αυτά φίλε μου κα θα τα ξαναπούμε.
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντένη στο σχόλιό μου στις 3.Ιανουαρίου 7:36, απο την βιασύνη μου ξέχασα να βάλω το όνομά μου και να με συγχωρέσεις, τώρα το είδα, κι ας το διάβασα δύο φορές πριν να το στείλω. Δεν έγινε σκοπίμως, αλλά χαίρομαι που κατάλαβες από το στίλ μου ότι είναι δικό μου.Μεγαλώνουμε τώρα και ξεχνάμε. Ο θεός βοηθός!!
    Καλό απόγευμα κι εύχομαι γρήγορα
    να λοιώσουν τα χιόνια.
    Ρισσιάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε Ντένη, ακριβώς το ίδιο υποστηρίζω και εγώ. Οι τραμπουκισμοί δεν φέρνουν καλά αποτελέσματα. Δεν είμαι υπέρ της κουκούλας ούτε και της βίας. Δε γνωρίζουμε πίσω από την κουκούλα ομως ποιος κρύβεταιγιατί δε συλλαμβάνουν ορισμένους να μας του δείξουν;Πρέπει να γνωρίζεις ότι πίσω από την κουκουλα υπάρχουν και πληρωμένοι τραμπούκοι από τις ακραίες οργανώσεις της δεξιάς (χρυσή αυγή κτλ),έτσι αρχίζουν ορισμένοι να διαδίδουν ... στην Έλλαδα χρειαζόμαστε δικτατορία, να επιβάλλει την τάξη... έτσι την προετοιμάζουν. Η Παπαρήγα και οι γύρω από αυτήν ξεφεύγουν της πραγματικότητας, τους λείπει η διπλωματία και θέτουν τη "δημοκρατία" σε κίνδυνο. Από την άλλη πλευρά κάποιος σοφός είχε πεί "..ένα έθνος προβάτων θα γεννήσει μία κυβέρνηση λύκων..." Είμαι υπέρ της απεργίας καιτης διαμαρτυρίας όχι όμως όπως την πρεσβεύει και την ενεργεί σήμερα το ΚΚΕ. Όπως ο πατέρας μου το ίδιο κι εγώ πληρώσαμε πολλές φορές τα λάθη των τότε συντρόφων.
    Σ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητοί μου της Σπίθας των Κεφαλήνων Πολιτών. Από εδώ που βρισκόμαστε εμείς το μ΄νο που μπορούμε είναι να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στους σκοπούς σας αν είναι για το καλό της δόλιας πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητή μου Ρισσιάνα
    Κανένα πρόβλημα που ξέχασες το όνομά σου. Συμβαίνουν αυτά. Εγώ απλώς στο υπενθύμισα
    Νάσαι καλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε Σπύρο.
    Είναι γεγονός ότι το πολιτικό παιγνίδι στην Ελλάδα, έτσι όπως έχει εξεληχθεί η κατάσταση, είναι πολυ χοντρό και ύπουλο. Κανείς δεν ξέρει ποτέ τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό το σκηνικό που μας παρουσιάζουν σε καθημερινή βάση τα ΜΜΕ και φυσικά τα συμπρράσματα τα δικά μας δύσκολα. Εμείς όμως στεκόμαστε ξαι αγωνιζόμαστε
    Νάσαι καλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΚΕ ΘΑ ΠΩ ΤΟΥΤΟ ΜΟΝΟ!!!

    ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΕΚΑΝΕΝΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΙΑΝΤΟ Η ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗ ΦΛΩΡΑΚΗ Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ!!!

    ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ!!

    ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΓΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΔΝΤ!!

    ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή