Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Ζητείται φιλότιμο!!!

Ο λαός της Ελλάδας έχει φουσκώσει από οργή – και όχι άδικα – ενάντια στους γαλάζιους πολιτικούς. Τους πολιτικούς της ΝΔ που κατέστρεψαν την χώρα και οδήγησαν τον λαό της στην εξαθλίωση. Και το λιγότερο που ζητά από αυτούς είναι να μην τον προκαλούν. Να επιστρατεύσουν κάποιο ίχνος φιλότιμου, αν τους έχει απομείνει και να εξαφανιστούν από το πρόσωπο της γης. Ο λαός της Ελλάδας ζητά από αυτούς κάτι, που από μόνοι τους θα έπερεπε να το έχουν καταλάβει αν διέθεταν λίγο φιλότιμο. Φυσικά κάτι άγνωστο γι΄αυτά τα υποκείμενα. Όμως είναι τόσο χοντρόπετσοι όλοι τους που με τίποτα δεν θέλουν να αφήσουν την Dolce Vita στην οποία ήσαν μαθημένοι ακόμη και όταν ο λαός δημόσια τους ξεφτυλίζει.
-Έξω οι κλέφτες!!! Είναι η κραυγή που βρίσκεται τα χείλη του κάθε Έλληνα αυτόν τον καιρό
-Έξω οι κλέφτες!!! Είναι η φράση που φιγουράρει σε κάθε έντυπο.
-Έξω οι κλέφτες!!! Είναι ο πόθος του λαού. Ενός λαού που νοιώθει ότι προδόθηκε εγκληματικά από τους πολιτικούς του.
Μερικά ευτράπελα που έγιναν τελευταία στην Αθήνα μαρτυρούν την αηδία που έχει ο λαός γι’ αυτούς τους αηδιαστικούς πολιτικούς.
Πυρ και μανία έγινε ο γνωστός “ήρωας” της δεκάρας ο Γερασιμάκης ο Γιακουμάτος, όταν δημοσιογράφος του είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου να αποφεύγει, λόγω κρίσης, τις εμφανήσεις του σε γνωστό Καφέ του Κολονακίου στο οποίο συχνάζει.
-Στους ομοίους σου και στους δικούς σου καραγκιόζηδες να τα λες αυτά, του απάντησε ο πρώην υφυπουργός που..... μετάνοιωσε που δεν έρριξε τον Καραμανλή. Και φυσικά σαν ήρωας που αυτοδιαφημίζεται προτίμησε να εξαφανιστεί.
Αλλά και ο Κωστάκης ο Καραμανλής δεν άλλαξε τις συνήθειές του ούτε και το φαγητό που είναι η αδυναμία του. Καρφί δεν του καίγεται γιά το χάλι της χώρας κι'ας είναι δική του είναι η ευθύνη.

Σε εστιατόρια που προσφέρουν πολύ και καλό φαγητό συχνάζει σχεδόν καθημερινά. Έτσι λοιπόν όταν κάποια κυρία τον είδε να γευματίζει σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας, τον πλησίασε, τον έφτυσε και του είπε.
-Φτού σου ρε! Μόνο να τρώς ξέρεις. Λέγεται ότι ο Κωστάκης άφησε το φαγητό του και έφυγε. Προσωπικά δεν το πιστεύω. Ο Κωστάκης φαγητό δεν αφήνει γιά τίποτα.
Σε εστιατόριο της Κηφησιάς την έπαθε και ο πρώην Τσάρος της οικονομίας, ο Γιωργάκης ο Αλογοσκούφης. Όταν μπήκε γιά να απολάυσει την καλοπέρασή του ήταν τέτοια η πρόγκα από τους πελάτες που έφυγε πριν καθήσει.

Όσο γιά τον ήρωα του Βατοπεδίου, τον γιό του ταχυδρόμου, τον Θοδωρή τον Ρουσόπουλο καλέ, αυτός την έπαθε σε γιορτή κάποιου Κολλεγίου όπου βρέθηκε προσκαλεσμένος, αλλά δεν πρόλαβε ούτε να καθίσει αφού τον σφύριξαν απειλητικά. Τι να τους πει; Ότι κάλεσε τον Εφραίμ στο σπίτι του γιά του ευλογήσει την βρώσιν και την πόσιν;
Στο γνωστό Καφέ του Κολονακίου συχνάζει και ο Βουλγαράκης. Κάποιο βράδυ βρέθηκε αντιμέτωπος με το πλήθος που οι διαθέσεις του δεν ήσαν και τόσο ήρεμες ούτε και τόσο ευγενικές. Ακούστηκαν πολλά που δεν είναι δυνατόν να γραφτούν. Και ο αυτοδιαφημηζόμενος ως πλούσιος αναγκάστηκε να φύγει από την πόρτα του προσωπικού.
Φυσικά και θα θυμάστε το Βασιλάκη τον Μαγγίνα. Τον υπουργό, με εκείνο το πολυσυζητημένο ακίνητο, που ήταν καντίνα, που ήταν βίλλα, που ήταν εξοχικό, που ήταν εκτός σχεδίου, που ήταν καταπάτηση οικοπέδου και πολλά άλλα. Αυτόν τον προγγάρισαν στο δρόμο και έψαχνε να βρει στενάκια να αποφύγει τα χειρότερα.
Ενδεικτικά λοιπόν μερικά στιγμιότυπα σαν προειδοποίηση προς τους κυρίου γαλάζιους πολιτικούς. Ο κίνδυνος υπάρχει παντού και πάντα Αφού σας λείπει το φιλότιμο αποφεύγετε να κυκλοφορείτε στους δρόμους. Φυσικά αυτά δεν είναι μόνο γιά τους γαλάζιους. Τα προβλήματα αρχίζουν και γιά τους πράσινους. Με την κυρία Γκερέκου να την οδηγούν σε παραίτηση τα χρέη του διάσημου συζύγου της κυρίου Βοσκόπουλου, θα αρχίσουν και στο στρατόπεδο των πρασίνων να παίζουν τα βιολιά.
Προσοχή λοιπόν κύριοι. Αφού δεν θέλετε να έχετε καλές σχέσεις με το φιλότιμο τουλάχιστον μην κυκλοφορείτε στους δρόμους. Είναι επικίνδυνο.

4 σχόλια:

  1. Τι να σου πω και τι να σου γράψω;

    Θα πρέπει να βάλεις δημοσίευμα με το ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ Ελληνες,
    Να δούμε θα βρεθεί κανένας;

    Η Ρεμούλα ξεκίνησε απ το κεφάλι, όπως το ψάρι,
    Αν δώσουν το παράδειγμα οι σημερινοί κυβερνήτες και πιάσουν μερικούς, ίσω να καταλαγιάσει ο κονιορτός του λαού, των απεργιών, αν όχι τότε περίμενε τους τουρίστες που θα αλλάξουν παραθερισμό σε άλλα πιο σίγουρα ότι δεν θα ταλαιπωρηθουν κράτη.

    Ντένη είναι ακόμα η αρχή, τα μέτρα δεν έχουν εφαρμοστή ακόμα, το τι μπορεί να γλυτώσει την αναμπουμπούλα δεν ξέρω, ίσως η αναδιόρθωση του χρέους ή η δραχμή, πιεζόμενη η Ελλάδα από τους ξένους....

    Γεια χαρα
    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φέτος στη Θεσσαλονίκη , στις εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, δεν εμφανίστηκε ούτε ένας φιλότιμος βουλευτής !
    Για πρώτη φορά είχε πάρα πολύ μεγάλη λαϊκή συμμετοχή , και για πρώτη φορά δεν παρέστη ούτε ένας πολιτικός !
    Τι έγινε και εξαφανίστηκαν από μια τέτοια πολυπληθή συγκέντρωση ;
    ……………………………………………………………………………………………………………………………………….
    Οι φήμες λένε ότι το έπραξαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το θέμα των πανελληνίων εξετάσεων , που δόθηκε στο μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας ανήμερα της ημέρας μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων , στις 19 Μαΐου : «Στο σπίτι του Κεμάλ» !!
    Έχουν εθνική ευθιξία οι άνθρωποι ! Δεν το άντεξαν . Άκου , «Στο σπίτι του Κεμάλ» ! Στέρεψε πια από κείμενα μη κεμαλικά η σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία ; Εκτός και εάν περιλαμβανόταν και «Το σπίτι του Κεμάλ» στα 21 συμφωνημένα μνημόνια πανελλαδικού ραγιαδισμού. Αυτό ομολογουμένως δεν το ήξεραν , διότι κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τους γνωστοποιήσει το περιεχόμενο των 21 μνημονίων ! Αυτά τα πράγματα δεν είναι για μικρά παιδιά . Τα χειρίζονται αποκλειστικώς οι μεγάλοι …! (Ακόμα και τα μνημόνια είναι ακριβώς «21» ! Σε ό,τι νταλαβέρι έχουμε με τα καρντάσια παίζεται ανέκαθεν το «21» ).

    ΦΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου Γαβρίλη.
    Πολύ σωστά τα προβλέπεις.
    Με την εφαρμογή των μέτρων αλλά και με την εξαγγελία και άλλων ακόμη θα έχουμε πάρα πολύ σοβαρά γεγονότσα στην πατρίδα.
    Γιά τον τουρισμό ας μην μιλάμε. Αυτή την στιγμή είναι στο μείον 70%και προχωράμε. Όσο γιά τιμωρία ενόχων μην περιμένεις. Το ερώτημα είναι αν θα βρούνε κανέναν αθώο.
    Νάσαι καλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατρέ μου
    Στα όσα μου γράφεις ένα έχω να πω. Θλίβομαι γιά την κατάντια της πατρίδας μας. Μας χρησιμοποιούν και δεν βρέθηκε ούτε ένας με λίγο φιλότιμο να πει. Φτάνει κύριοι. Εως εδώ. Ποιός γιατρέ μου;
    Να σου πω και κάτι που θα το γνωρίζεις
    Τα σπαθιά των Ιαπώνων Σαμουράί έγραφαν πάνω στην λάμα τους.
    "Πέθανε τίμια όταν δεν μπορείς να ζήσεις τίμια" Αραγε αυτό το γνωρίζει κανείς αποό τους πολιτικούς μας;
    Νάσαι καλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή