Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Και δικά μας και ξένα....



Ο Σουλτάνος, Αλή -  Ερντογάν.
Καταδικάζω τη βία που ασκείται από την γαλλική αστυνομία εναντίων των ανθρώπων που κάνουν χρήση του δικαιώματός τους να διαδηλώνουν.
Αυτά είπε ο Τούρκος σουλτάνος Αλή-Ερντογάν ξάπλωνε οκτώ νεκρούς και τριακόσιους τραυματίες; για την καταστολή των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που έγιναν στην Τουρκία το 2013 αλλά και την εν γένει απολυταρχική συμπεριφορά ακόμη και σήμερα. Ξεχνάει τους νεκρούς που ξάπλωσε στους δρόμους; Αλλά τι περιμένει κανείς από έναν σουλτάνο της δεκάρας..

Το MEGA Channel, το μεγάλο κανάλι, όπως συνηθιζόταν να λέγεται, αυτές τις μέρες αφήνει τις τελευταίες του πνοές. Ίσως και την ώρα που θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές να έχει ήδη τελειώσει αφήνοντας στους δρόμους απλήρωτους τους 500 και πλέον εργαζόμενους. Το MEGA ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της διαπλοκής και η πλέον συγκεντρωτική μορφή εξουσίας που βίωσε η χώρα τα τελευταία χρόνια. Οι μέτοχοι βλέπουν ότι δεν μπορούν πλέον να υπολογίζουν σε χαριστικά δάνεια και να προσκυνούν το πολιτικό σύστημα προκειμένου να τους παρέχει κάθε είδους κάλυψη και έτσι αποφάσισαν και το κλείνουν. Τι θα γίνουν οι 500 0ικογένειες που θα βρεθούν στους δρόμους δεν τους ενδιαφέρει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Γερμανικού τύπου η Ε.Ε. φαίνεται να ανησυχεί με την πρόσφατη επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα.
Ιδιαίτερα φαίνεται να τους ανησυχούν οι εμπορικές βλέψεις της Ρωσίας στην εξασφάλιση της εκμετάλλευσης του λιμένα της Θεσσαλονίκης και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Η Neue Zurcher Zeitung στο κυριακάτικο φύλλο της 29ης Μαΐου γράφει. Μπορεί τα ευρωπαϊκά κράτη και το ΔΝΤ να αναγκάζουν την Αθήνα να πουλήσει όλες τις κρατικές επιχειρήσεις όμως η Ελλάδα αποφασίζει σε ποιόν θα τις πουλήσει. Και αυτό είναι που τους χαλάει τον ύπνο τους.

Από τα απίστευτα. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μια αριστερή κυβέρνηση πάνω στην οποία ο ελληνικός λαός είχε εναποθέσει όλα τα όνειρά του έφερε στην βουλή και ψήφισε το νομοσχέδιο που επιτρέπει σε υπουργούς και βουλευτές να έχουν στην κατοχή τους εξωχώριες (Offshore) εταιρείες. Είναι γεγονός ότι πίσω από τα νομοσχέδια των χιλιάδων σελίδων που φέρονται προς ψήφιση κρύβεται το ήθος της κυβέρνησης και ο τρόπος με τον οποίον αντιλαμβάνονται την έννοια της διαφάνειας. Η κυβέρνηση εγκρίνει όλα αυτά που πριν γίνει κυβέρνηση υποσχόταν ότι θα τα πολεμήσει. Η Ελλάδα θα δικαιώσει τον Χαϊκάλη. Ευτυχώς το νομοσχέδιο, μετά από την γενική κατακραυγή, απεσύρθει όμως η ισχύ του θα συνεχίζει να απαλλάσσει ενόχους. Γι΄αυτό και το έστησαν. Θαυμάστε τους.

Υπουργός Εργασίας ο κύριος. 
Μπορούμε να ζήσουμε λιγάκι χωρίς τσιγάρα ή καφέ...είπε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ο υπουργός εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, αναφερόμενος στην έκτακτη φορολογία με την οποία επιβαρύνθηκαν τσιγάρα και καφές από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική αυτού του φωστήρα της ελληνικής πολιτικής και μάλιστα όταν υποτίθεται ότι υπηρετεί την χώρα από την θέση του υπουργού εργασίας. Μα αγαπητέ μου αν σταματήσουμε το τσιγάρο και τον καφέ τα οποία εφορολόγησες, υποτίθεται, για να έχεις ένα εισόδημα τότε τι θα εισπράξεις;
Άντε να μην το πω. Τέτοιους φωστήρες έχει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Η Ναφισιάτου Ντιάλο.
Να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε την κυρία της φωτογραφίας. Όχι;;;; Δεν πειράζει. Θα σας την γνωρίσω εγώ. Είναι η κυρία Ναφισιάτου Ντιάλο από την Γουΐνέα η οποία κάποια μέρα κάποιου έτους μαζί με την κόρη της κατέφτασε στην Νέα Υόρκη σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής. Όπως κάναμε όλοι μας. Στην Νέα Υόρκη λοιπόν η κυρία της φωτογραφίας εργαζόταν στο ξενοδοχείο ΣΟΦΙΤΕΛ σαν καμαριέρα και μια μέρα τον Μάιο του 2011 ο διευθυντής του ΔΝΤ τότε και υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας, σεξουαλικό...παλιόπαιδο Ντόμινικ Στρος Καν της επετέθει σεξουαλικά. Παγκόσμιο θέμα έγινε η ιστορία τους και μάλιστα έγινε και ταινία. Και έληξε με μια οικονομική αποζημίωση της Ναφισάτου 1, 5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Αυτό το μαγαζάκι την έκανε πλούσια.
Στην αρχή άνοιξε ένα φτωχικό εστιατόριο στο Μπρονξ. Κατά έναν παράδοξο τρόπο όμως το εστιατόριο πήρε φωτιά και η Ναφισάτου εισέπραξε μιαν πολύ καλή αποζημίωση. Σήμερα έχει εγκατασταθεί στην Σενεγάλη, στο ονομαστό προάστιο Sacre Coeur έχει αγοράσει ένα τριώροφο κτίριο στο Ντακάρ το οποίο αποτελείται από πολυτελή διαμερίσματα και πηγαινοέρχεται στην Νέα Υόρκη ζώντας μιαν πολύ άνετη ζωή. Τα συμπεράσματα δικά σας


                                                          

6 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ! ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ καλή μου Gina-Teta.
      Καλό καλοκαίρι και σε σένα.
      Την αγάπη μου.

      Διαγραφή
  2. Καλο βραδυ Dennis ...τη να πω ευτυχώς
    δεν καπνίζω και δεν πίνω καφέ ..αλλα να ηταν μονο αυτό δεν την γλιτώνουμε από πουθενά ..
    καλο μηνα να εχεις ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτα δίκιο καλή μου φίλη.
      Δυστυχώς για την πατρίδα μας που περίμενε από αυτούς να δει κάτι καλό.
      Την αγάπη μου καλή μου.

      Διαγραφή
  3. είπα να σας επισκεπτώ καλό σας βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου εκτιμώ την επίσκεψή σου και σ΄ευχαριστώ.
      Μπορείς να περάσεις και από το http://eftanhsa.blogspot.com
      Νάσαι καλά.

      Διαγραφή