Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Παραιτηθείτε ! ! !



Επανέρχομαι στην εκδήλωση των Παραιτηθείτε για να πω κάτι που οι κυβερνώντες την Ελλάδα πολιτικοί της πρώτης Αριστερής κυβέρνησης δεν κατάφεραν να καταλάβουν.
Την περασμένη Πέμπτη λοιπόν, 15η του μηνός Ιουνίου συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και πραγματοποίησαν την εκδήλωσή τους, όπως είχαν ορίσει, αυτοί που ήθελαν να φωνάξουν στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ να παραιτηθούν.
Θαυμάστε υπουργό εθνικής άμυνας.
Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα παρ΄ όλες τις προσπάθειες που κατέβαλε για να δείξει την αδιαφορίας της γι΄αυτή την κίνηση, φρόντισε ώστε με τους γνωστούς υπόγειους και ανέντιμους τρόπους να κλονίσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Ακόμη και αντεξουσιαστές κατασκεύασε, προκειμένου να τους φοβίσει, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα παραβρεθούν στην πλατεία Συντάγματος. Επόμενο ήταν αυτή η δήλωση των γνωστών αντιεξουσιαστών, κατασκευή και ιδιοκτησία του ΣΥΡΙΖΑ, να προκαλέσει κάποιον φόβο σε όσους θα βρίσκονταν στην εκδήλωση αφού είναι γνωστή η εγκληματική συμπεριφορά αυτών των ατόμων όπου και αν παραβρεθούν. Το ότι μετά από μια δυο μέρες ανακάλεσαν την συμμετοχή τους άφησαν υπόνοιες ότι ήταν μια απόπειρα εκφοβισμού.
Δεν μπορώ να πω υπεύθυνα αν όλα αυτά κλόνισαν την διάθεση κάποιων που θα ήθελαν να παραβρεθούν αλλά θορυβήθηκαν και οπισθοχώρησαν. Όμως μπορεί να έγινε και αυτό.
Μπορεί να σας χώσει τρία μέτρα κάτω από τη γη.
Κι΄ακόμη δεν μπορώ να πω ότι όλοι όσοι δεν κατάφεραν να παραβρεθούν δεν είναι και αυτοί που πολύ θα ήθελαν την παραίτηση της παρούσας κυβέρνησης. Διότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με την υποχθόνια στήριξη των ΑΝΕΛ είναι ό,τι πιο επιζήμιο για την χώρα μας έχει προσφέρει μέχρι σήμερα ο πολιτικός χώρος της Ελλάδας. Πολλές είναι οι αιτίες που συνέβαλαν ώστε στην συγκέντρωση αυτή να παραβρεθούν επτά με οκτώ χιλιάδες ανθρώπων, ένας αριθμός που από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ θεωρήθηκε μικρός. Όμως είναι πολύ μεγάλος αν κανείς σκεφτεί τον λόγο της συγκέντρωσης. Ακόμη και ο καύσωνας εκείνης της ημέρας φρόντισε ώστε πολλοί να μην καταφέρουν να παραβρεθούν αλλά και κάποιοι από τους παρόντες να επιλέξουν την σκιά στους δίπλα δρόμους χωρίς να δίνουν την ευκαιρία στους φακούς των τηλεοράσεων να τους παρουσιάζουν.
Ο θεατρίνος της ελληνικής βουλής.
Ας μου επιτραπεί να πω ότι όλα αυτά δεν έχουν καμιά σημασία. Εκείνο που μετράει είναι ότι κάποιοι τόλμησαν να φωνάξουν ότι η κυβέρνηση, που τόσες ελπίδες είχε δώσει στον λαό, πλέον έχει αποτύχει.

Η μεγάλη κυρία της κυβέρνησης Τσίπρα.
Από μέρους της κυβέρνησης κάποιοι υπουργοί και βουλευτές πήραν πλέον την υπόθεση στα χέρια τους και επέλεξαν το φτηνό και ανέντιμο χιούμορ για να διακωμωδήσουν αυτή την εκδήλωση. Στην πρώτη γραμμή ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμένος, αυτός που το βούλωσε και δεν είπε λέξη για την βεβήλωση της Αγιάς Σοφιάς από τους Τούρκους. Ένας άλλος είναι ο νεκροθάφτης – τρία μέτρα κάτω από την γη μας θάβει – Παύλος Πολάκης, Ο εχθρός των Δικαστών.
Προσοχή!!!! Εδώ Νίκος Φίλης, ο μεγάλος φιλόσοφος. 
Μετά από αυτούς μαζί τους και ο φαιδρός τύπος της κυβέρνησης, ο υποτιθέμενος υπουργός, που μόνο γέλια προκαλεί, ο Νίκος Φίλης, ο υπουργός κωμωδία, Γιώργος Κατρούγκαλος ή Σαμπάνιας και η μεγαλοκυρία της παρέας Όλγα Γεροβασίλη.
Αυτή η ωραία παρέα ανέλαβε την εκπροσώπηση όλων όσων θα ήθελαν να ξεστομίσουν ό,τι ανέντιμο υπήρχε μέσα τους, γι΄αυτούς που ένοιωθαν ότι πρέπει να σταθούν απέναντι στην κυβέρνηση και να πουν την γνώμη τους, έστω ακόμη και με μια συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος. Ό,τι αηδία μπορεί να φανταστεί κανείς άκουσε να βγαίνει από τα χείλια αυτών των υποτιθεμένων πολιτικών. Δικαίωμά τους. Αυτά διαθέτουν, αυτά μπορούν να πουν και αυτό κάνουν.
Όμως ούτε ένας από αυτούς δεν είχε την πνευματική ικανότητα, την απλή εξυπνάδα και την πολιτική οξυδέρκεια να δει και να σκεφτεί ότι όχι μόνο εφτά, οκτώ χιλιάδες άτομα αλλά ακόμα και χίλια ή πεντακόσια άτομα που σε έχουν ψηφίσει και εκλέξει για να κυβερνάς τη χώρα, αποφασίσουν τα άτομα αυτά να συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία της χώρας σου και σου φωνάζουν Παραιτηθείτε, τότε κύριοι να είστε βέβαιοι ότι πολιτικά έχετε τελειώσει.
Προσπαθήστε να το καταλάβετε το μήνυμα που σας έδωσαν αυτοί οι Παραιτηθείτε, αν σας έχει απομείνει λίγο μυαλό. 

Η ιστοσελίδα μου http://eftanhsa.blogspot.com σας περιμένι και έχει κάτι πολύ όμορφο να σας δείξει.


                                                                                                    
                                               

1 σχόλιο:

  1. ...Εκείνο που μετράει είναι ότι κάποιοι τόλμησαν να φωνάξουν ότι η κυβέρνηση που τόσες ελπίδες είχε δώσει στο λαό, πλέον έχει αποτύχει...
    Μέσα στα τόσο αληθινά σου σχόλια, κρατώ αυτό που είναι το μήνυμα - γροθιά για όλους αυτούς αγαπητέ μου Ντένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή