Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Μετά τις εκλογές.


Αξίζει μια ματιά στην περίοδο μετά τις εκλογές και την επισήμανση κάποιων σημείων, που θα πρέπει να προσεχθούν από τους υπεύθυνους πολιτικούς της Ελλάδας, αν υπάρχουν τέτοιοι.

Οι εκλογές του Μαϊου του 2014 πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Το οποιοδήποτε μήνυμα κι΄αν έδωσαν και τα όσα ακολούθησαν μπορεί ακόμη να απασχολούν κόμματα και ενδιαφερόμενους όμως τα αποτελέσματα δεν πρόκειται να αλλάξουν. Και τα αποτελέσματα υπήρξαν οδυνηρά για την πατρίδα μας.
Ο άνθρωπος που δεν έχει γελάσει ποτέ στη ζωή του
Με κυριότερο την επιβράβευση με την ψήφο των εγκληματιών της παρέας του Κασιδιάρη. Η άνοδος των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής θα πρέπει να μας ανησυχεί πάρα πολύ. Είναι λυπηρό που το κράτος δεν μπορεί να δώσει μια λύση σ΄αυτή την πληγή.
Είναι ντροπή σε μια χώρα που αγωνίζεται να σταθεί όρθια, σε μια χώρα που παλεύει να ξεφύγει από τον αφανισμό, είναι ντροπή να κυκλοφορούν στους δρόμους της τα ελεεινά αυτά υποκείμενα με τα μαύρα μπλουζάκια, τα ξυρισμένα κεφάλια, τα φασιστικά σήματα, τα ρόπαλα στο χέρι και να απειλούν όποιον έχει το θάρρος να μην συμφωνεί μαζί τους.
Η μεγάλη ντροπή της Ελλάδας.
Είναι ντροπή αυτά τα εγκληματικά άτομα να ταπεινώνουν τους Έλληνες πολίτες και να τους στήνουν σαν ζητιάνους στις ουρές για να τους πετάξουν μια σακούλα με λίγα τρόφιμα.
Είναι μια μεγάλη ντροπή, τώρα το καλοκαίρι, που η πατρίδα μας περιμένει τα εκατομμύρια τους τουρίστες να την επισκεφτούν και να την βοηθήσουν με το συνάλλαγμά τους, είναι ντροπή δίπλα στην δόξα των αρχαίων προγόνων μας και των μνημείων που μας άφησαν κληρονομιά, να κυκλοφορούν πλάϊ τους οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα.
Ας βρεθεί επιτέλους ένας να καταλάβει το τρομερό αυτό πρόβλημα και να το εξαλίψει. Ας αφήσουν τα κόμματά τους, τις καρέκλες τους και τους ψήφους που χρειάζονται κι΄ας κοιτάξουν την πατρίδα μας που κινδυνεύει. Λίγο μυαλό χρειάζεται, λίγη αγάπη για την πατρίδα και λίγο θάρρος. Υπάρχει κανείς που να τα διαθέτει;
Μαρί Λεπέν. Ο φασισμός στην Ευρώπη.
Ο εκλογικός θρίαμβος της Μαρί Λεπέν στη Γαλλία αλλά και οι εκλογικές επιτυχίες των φασιστικών μορφομάτων σε πολλές χώρες της Ευρώπης αρχίζουν πλέον να είναι μια απειλή για τις δημοκρατικές κυβερνήσεις όλων αυτών των χωρών αλλά και γενικότερα του ευρωπαϊκού χώρου. Το φάσμα του νεοναζισμού αρχίζει να απλώνεται απειλητικό για μια ακόμη φορά πάνω από την Ευρώπη και μας γυρίζει πίσω στα χρόνια που
Οι δυο μεγάλοι δολοφόνοι της ανθρωπότητας
οι δυο μεγάλοι εγκληματίες του κόσμου Χίτλερ και Μουσολίνι ετοιμάζονταν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα στο μεγάλο αιματοκύλισμα που έχει καταγράψει ποτέ η παγκόσμια ιστορία μέχρι σήμερα.
Οπωσδήποτε οι κυβερνήσεις αυτών των χωρών και ιδιαίτερα της Ελλάδας θα πρέπει πλέον να δουν με κάποια ευθύνη το πρόβλημα αυτό και να παρθούν αποφάσεις που θα αποκαταστήσουν την παγίωση της Δημοκρατίας. Τώρα, όσο είναι νωρίς, όσο το φαινόμενο αυτό βρίσκεται στη γέννεσή του, τώρα θα πρέπει να παρθούν οι μεγάλες αποφάσεις και να γίνει πραγματικότητα η αποκατάσταση της Δημοκρατίας σε όλη την Ευρώπη. Πιθανόν αύριο να είναι πολύ αργά.


1 σχόλιο:

  1. Λυπηρό Ντένη να ανεβαίνει τόσο πολύ ο νεοναζισμός αλλά ίσως αυτοί είναι που μας αξίζουν!
    Τι να πω!
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή