Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Πολιτικά παιγνίδια.

Ο προθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς
Σύμφωνα με δηλώσεις του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά προς τα ΜΜΕ, την θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας ανέλαβε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Φυσικά αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν μια είδηση – βόμβα αφού είναι γνωστό ότι ο κ. Γεωργιάδης την θέση αυτή την είχε αρνηθεί, επιδεικτικά μάλιστα, όταν του προσφέρθηκε κατά τη διάρκεια του ανασχηματισμού.
Ο νέος κονοβουλευτικός εκπ΄ροσωπος Άδωνης Γωργιάδης.
Μάλιστα είχε δηλώσει ότι θα επιστρέψει “στα βιβλία του” εργασία που είχε πριν ασχοληθεί με την πολιτική. Τώρα τι ακριβώς είπαν στην ιδιαίτερη συνάντησή τους Σαμαράς – Γεωργιάδης και τι ήταν αυτό που έπεισε τον πρώην υπουργό Υγείας να αλλάξει γνώμη, ίσως να μην το μάθουμε ποτέ. Στα πολιτικά παιγνίδια πολλά είναι αυτά που παίζουν κάποιον αποφασιστικό ρόλο στις σχέσεις των πολιτικών μεταξύ τους. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει κι΄εδώ.
Είναι γνωστό σε όσους παρακολουθούν συστηματικά τα πολιτικά δρώμενα στην Ελλάδα, ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είναι κανένας από τους πολύ σπουδαίους, πολιτικούς, τους σημαντικούς, τους απαραίτητους  και τους αναντικατάστατους. Σαν αυτόν τα κόμματα όλα έχουν ακόμα και.... περίσσευμα. Τι ήταν αυτό λοιπόν που έκαμε τον κατά τα άλλα σοβαρό και μετρημένο Αντώνη Σαμαρά να καλέσει σε ιδιαίτερη συνομιλία στο μέγαρο Μαξίμου, τον Γεωργιάδη και όχι μόνο να τον πείσει να αλλάξει γνώμη και να δεχτεί την θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, αλλά να βγει στα ΜΜΕ  και να μιλήσει με τα πιο θερμά λόγια για τον Γεωργιάδη κι’ ακόμη να τον ζωγραφίσει σαν έναν πετυχημένο υπουργό αλλά και σαν ένα πολιτικό με πολλά και αξιόλογα προσόντα. Η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι λόγω εκλογής νέου προέδρου και η τελευταία ψήφος έχει μεγάλη σημασία προκειμένου να συγκεντρωθούν οι 180 και να αποφύγουμε τις εκλογές.

Στο χώρο της Χρυσής Αυγής τα πράγματα παίρνουν κάποιες άλλες διαστάσεις και θα έπρεπε τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την Δικαιοσύνη να δοθεί μια άλλη ιδιαίτερη προσοχή στις ενέργειες και κινήσεις αυτών των επικίνδυνων υποκειμένων. Όλα δείχνουν ότι αυτοί οι εγκληματίες εκμεταλλεύονται συστηματικά το αβαντάζ της καθυστέρησης με όλα όσα αυτό μπορεί να τους προσφέρει.
Η κ. Ζαρούλια.
Έτσι η Ζαρούλια ζητάει συνεχώς αναβολές για την απολογία της. Ο Μιχαλολιάκος απαιτεί την εξαίρεση των δύο ανακριτριών καταλογίζοντας τους την κατηγορία της μεροληψίας. Κι΄είναι λυπηρό ότι σε όλα αυτά συνεργεί και ο γνωστός ποινικολόγος κ. Αλέξης Κούγιας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο χρόνο να κυλάει αναξιοποίητος. Το δεκαοκτάμηνο της προφυλάκισης προχωράει και κάποια μέρα οι εγκληματίες αυτής της οργάνωσης θα αφεθούν ελεύθεροι και να δούμε τότε τι θα αντιμετωπίσει η χώρα.

Κι΄επειδή συμβαίνει στην Ελλάδα να γίνονται όλα τα απίστευτα έχουμε και αυτό.
Ο Σάββας Ξηρός
Ο αρχιδολοφόνος της 17 Νοέμβρη, Σάββας  Ξηρός ο οποίος έχει καταδικαστεί  πέντε φορές σε ισόβια δεσμά, και ο οποίος βαρύνεται με πέντε δολοφονίες, εκρήξεις και πολλά άλλα εγκλήματα, ζητά να αποφυλακιστεί και να μεταφερθεί στο σπίτι του πατέρα του, στην Χαλκιδική για το υπόλοιπο της ποινής του, προβάλλοντας λόγους υγείας. Καλοκαιράκι έφτασε και η Χαλκιδική προσφέρεται για απολαυστικές διακοπές. Θέλω να πιστεύω ότι η ελληνική Δικαιοσύνη δεν θα πέσει στο παράπτωμα να πάρει στα σοβαρά την αίτηση ενός στυγερού δολοφόνου.

Το άσχημο είναι ότι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Βασιλική Κατριβάνου και
Οι δυο βουλευτές του  ΣΥΡΙΖΑ Κατριβάνου και Κουράκης υπερασπιστές του Ξηρού 
ο κ. Τάσος Κουράκης ανέλαβαν τον ρόλο του μάρτυρα υπεράσπισης του Σάββα Ξηρού. Είναι τρομερό ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας να γίνεται υπεράσπιση δολοφόνων. Αν ο Σάββας Ξηρός έχει προβλήματα υγείας υπάρχουν και κλινικές και νοσοκομεία να μεταφερθεί. Δεν υπάρχει λόγος ο Έλληνας πολίτης να κοιμάται με τη σκέψη ότι δίπλα του κυκλοφορεί ελεύθερος ένας δολοφόνος πέντε φορές ισοβίτης. Η κ. Κατριβάνου και ο κ. Κουράκης ας ασχοληθούν με τα προβλήματα της χώρας. Γι΄αυτό τους εξέλεξε ο ελληνικός λαός και όχι για να γίνουν συνήγοροι του Ξηρού. Ας βάλει κάποια τάξη στο εσωτερικό του κόμματός του ο κ. Τσίπρας και ας πάψει να ασχολείται με τα μνημόνια, τη δραχμή, το ευρώ, τις Βρυξέλες, την Τρόϊκα και τόσα άλλα.

1 σχόλιο:

  1. Ελλάς το μεγαλείο σου!
    Δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα σε αυτή τη χώρα!
    Την καλημέρα μου Ντένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή