Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013



Προσέξτε κύριοι της Ελληνικής Βουλής.


Όχι. Δεν είναι μπουρδέλο. Η Βουλή των Ελλήνων είναι.

Σε επικίνδυνο πρόβλημα εξελίσεται η παρουσία της ναζιστικής ομάδας Χρυσή Αυγή όχι μόνο στις αίθουσες της βουλής αλλά και στον καθημερινό βίο των Ελλήνων. Απροκάλυπτα πλέον και ανεξέλεγκτα, αυτά τα απομεινάρια του ναζισμόυ, προκαλούν ασύστολα και ξεδιάντροπα όπου βρεθούν.

Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή. 
Ανησυχητικά τα τελευταία γεγονότα με την εμφάνιση των κατηχητικών σχολείων όπου ξεδιάντροπα προσπαθούν να δηλητηριάσουν τις παιδικές ψυχές των παιδιών, των οποίων οι γονείς τους, τόσο ανεύθυνα τα οδηγούν σε αυτές τις συγκεντρώσεις. Και δέχονται να παραβρίσκονται τα παιδιά τους στους χώρους αυτούς όπου οι εκπρόσωποί των απειλούν δημοσίως ότι θα κάμουν σαπούνι τους μετανάστες. Τι περιμένουν να μάθουν τα παιδιά τους;
Στην Καβάλα έγινε μια θεαματική προβοκάτσια πυρπόλησης των γραφείων αυτής της εγκληματικής οργάνωσης και ο εκπρόσωπός της βγήκε στην τηλεόραση και δήλωσε, από καιρό το περιμάναμε.
Έχουν το θράσος να πιστεύουν ότι απευθύνονται σε αφελείς  Από καιρό το σχεδιάσαμε θα έπρεπε να πει.

Ο Κασιδιάρης. Ένα κομμάτι από τη ντροπή της Ελληνικής Βουλής.
Και να έλθουμε στα προχτεσινά γεγονότα της βουλής όπου ζητήθηκε η άρση ασυλίας του ξεδιάντροπου αλήτη και προκλητικότατου Κασσιδιάρη, προκειμένου να του υποβληθεί μήνυση για την επίθεση στην Λιάνα Κανέλλη.

Η Λιάνα Κανέλλη. Έχει το θάρρος να λέει τα πράματα με το όνομά τους.

Όταν στην ψηφοφορία που έγινε ο Γ.Γ της Νέας Δημοκρατίας Mανώλης Κεφαλογιάννης ψηφίζει αρνητικά και ο βουλευτής Ιωαννίδης, επίσης της ΝΔ, δηλώνει ότι δεν κατάλαβε περί τίνος πρόκειται, έχουν κάθε δίκιο αυτά τα χιτλεράκια να αλωνίζουν την Ελλάδα.

΄Μανώλης Κεφαλογιάννης. Ο Γενικός Γραμματέας της ΝΔ. που  ψήφισε αρνητικά. 
Και δυστυχώς δεν βρέθηκε κάποιος υπεύθυνος της Βουλής των Ελλήνων να πει σ΄αυτόν τον ανεύθυνο δημόσιο άνδρα, Αν δεν καταλαβαίνεις τι λέμε, τι ζητάς εδώ μέσα;
Όμως δεν θα χαίρονται για πολύ αυτή την θεαματική τους άνοδο
η οποία στηρίζεται σε ξύλινα πόδια. Και τούτο διότι όπως γράφει στο βιβλίο του ( Από την εξαχρείωση στην εξαθλίωση. 1974 – 2012 Εκδόσεις Προσκήνιο)ο καθηγητής Βασίλης Φίλιας
Η επεγγελματοποίηση της εθνικοφροσύνης και του πατριωτισμού, από τα φασιστικά κινήματα, στοχεύει πάντοτε σε μια πρώτη φάση στη συρρίκνωση της Δημoκρατίας, σε μια δεύτερη την ανατροπή της. Όμως – και αυτό είναι το κρίσιμο – είναι η ίδια η νόθευση και η αποδυνάμοση της Δημοκρατίας που επιτρέπει την άνδρωση αυτών των φαινομαίνων.
Παρ΄όλα αυτά κινήματα αυτού του τύπου δεν έχουν στην Ελλάδα καμμιά απολύτως πιθανότητα να διαδραματίσουν ρυθμιστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας.
Όχι μόνο διότι έχει αποδειχτεί ότι “σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει” αλλά και διότι οι αγωνιστικές και αντιστασιακές παραδόσεις του λαού μας είναι τόσο βαθειά ριζομένες ώστε περιθωριακές πολιτικές εκφράσεις αυτού του τύπου, οσοδήποτε και αν προς το παρόν βοηθούνται από την συγκυρία τελικά θα συρρικνωθούν και θα εκφυλισθούν σε ένα είδος πολιτικού φολκλορ.
Κι΄έχει απόλυτα δίκιο. Στη συρρίκνωση και την ανατροπή της Δημοκρατίας στοχεύουν αυτά τα εγκληματικά στοιχεία με όλα όσα κάνουν. Όμως η  αποδυνάμωση της Δημοκρατίας είναι που γέννησε αυτή την εγκληματική οργάνωση. Ας προσέξει η Ελλάδα. Υπάρχει ακόμα χρόνος να σβύσει αυτή η ντροπή της χώρας μας.

1 σχόλιο:

  1. Ντροπή αγαπητέ μου Ντένη μεγάλη
    ντροπή τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας.Είδα το βίντεο στο Channel 4
    για τα σαπούνια και τους μετανάστες
    κι έφριξα.Ακόμη μεγαλύτερη ντροπή
    για τους τρείς βουλευτές που δεν
    άκουσαν και δεν κατάλαβαν.Τόσα χρόνια τους εκμεταλεύονταν τους μετανάστες,τώρα τους ξύνισαν.Απορώ αυτές οι μητέρες, που στέλνουν τα παιδιά τους να μορφωθούν; Να μην μάθουν καλύτερα ιστορία προκειμένου να γίνουν "νεολαία"
    της Χρυσής Αυγής.Την ιστορία και
    πιστεύω πως υπάρχουν εκλεκτοί
    δάσκαλοι να την διδάξουν στα παιδιά, την μαθαίνει κανείς κι
    αργότερα,αν έχει όρεξη για μάθηση,αλλά το μίσος για τους
    συνανθρώπους που προσπαθούν να
    εμφυτεύσουν στα μικρά Ελληνόπουλα οι της ΧΑ θα μίνει για πάντα.
    Νάσαι πάντα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή