Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012


H λίστα, οι ληστές και άλλα πολλά.

Αναμφισβήτητα βρισκόμαστε στην εποχή της λίστας. Το τι λίστα κυκλοφορεί στην Ελλάδα δεν λέγεται. Λίστες μικρές, λίστες μεγάλες. Λίστες φοροφυγάδων, λίστες εξαγωγής χρημάτων, λίστες διαφθοράς, λίστες μίζας, λίστες κομπίνας, λίστες υπόπτων, λίστες με φακελάκια, λίστες εφοριακών, λίστες γιατρών και πάρα πολλές άλλες. 


Η κυρία Λαγκάρντ χωρίς την λίστα.
Στην κορυφή όλων η περιώνυμη λίστα Λαγκάρντ.  Μιά λίστα, που όπως λένε οι....ειδικοί, λέει πολλά αλλά λίγοι την είδαν και ακόμη πιό λίγοι την εξαφάνισαν. Μάλιστα λέγεται ότι πριν από την εξαφάνισή της  πέρασε από χειρουργικές επεμβάσεις κάποιων ειδικών χειρουργών προκειμένου να της αφαιρεθούν κάποια προβλήματα στην εμφάνιση.

Τελικά ο τότε υπεύθυνος  (;) υπουργός δεν μπορεί να θυμηθεί τι απέγινε αυτή η λίστα. Που την έδωσε, που την έβαλε. Κανείς δεν ξέρει, κανείς δεν γνωρίζει, κανείς δεν θα μάθει ποτέ και φυσικά κανείς δεν θα τιμωρηθεί ποτέ. Να τι θα πει Ελλάδα.

Ο δρόμος των Λιστών στην Κέρκυρα.
Στην Κέρκυρα υπάρχει ένας πολύ όμορφος δρόμος στο κάτω μέρος της πλατείας Σπιανάδας. Το όνομά του είναι “Των λιστών” Στον δρόμο αυτόν είχαν το δικαίωμα, την εποχή της Ενετοκρατίας, να παρευρίσκονται και να περπατούν  μόνο όσοι είσαν στην λίστα του Libro d; oro. Του χρυσού βιβλίου των ευγενών και των αρχόντων. Προτείνω λοιπόν να φτιάξουμε και στην Ελλάδα του σήμερα έναν παρόμοιο δρόμο για όσους είναι στις λίστες. Μόνο που αυτός θα λέγεται....”Των ληστών”

Τρομερά ανησυχητικές οι διαστάσεις που παίρνει η παρουσία της χρυσής αυγής σε όλα τα σημεία της Ελλάδας. Κάθε της εμφάνιση συνοδεύεται και από επεισόδια. Θα πρέπει κάποτε όλοι οι Έλληνες να καταλάβουν ότι δεν είναι δυνατόν στην δημοκρατική Ελλάδα να υπάρχει μια εγκληματική συμμορία με ναζιστικές βάσεις οι οπαδοί της οποίας λατρεύουν και υμνούν τον σφαγέα της ανθρωπότητας, τον Χίτλερ. Και μάλιστα αυτή η συμμορία με την ανευθυνότητα των κατοίκων της χώρας να εκπροσωπείται στην Ελληνική Βουλή. 


Οι συνεχιστές του χιτλερισμού στην Ελλάδα.
Είναι λυπηρό για μας που αγωνιστήκαμε ενάντια στο φασισμό και στο ναζισμό στην περίοδο της μαύρης κατοχής να βλέπουμε σήμερα στην πατρίδα μας να παρελαύνουν απομεινάρια του Χίτλερ. Θα πρέπει κάποτε αυτοί που υποστηρίζουν τους φασίστες του Μιχαλολιάκου να καταλάβουν ότι η χρυσή αυγή ξημερώνει για την πατρίδα μας  μαύρες μέρες.


Το τέλος του κόσμου λοιπόν την 21η Δεκεμβρίου, όπως προβλέπουν οι Μάγιας και όχι μόνο. Και κάποιοι επονομαζόμενοι επιστήμονες υποστηρίζουν τις προγνώσεις των  γκουρού των Μάγια. Τώρα τι θα πουν στον κόσμο την 22α του μηνός που θα ξυπνήσουμε να πάμε στην εργασία μας, δεν γνωρίζω. Εκείνο που ξέρω είναι ότι από αυτή την καταστροφή του κόσμου δύο τόποι θα γλυτώσουν. Ο πρώτος είναι ένα χωριό στα Πυρηναία όρη. 
Δυστυχώς από την καταστροφή του κόσμου θα γλυτώσει. 
Ο δεύτερος είναι η ελληνική βουλή με όλο το πλήρωμά της. Ούτε η καταστροφή του κόσμου δεν τους θέλει.



Αυτός θα διασωθεί για να διαιωνήσει το είδος.



Ένας πατέρας που δεν έχει άδικο!!!
Ένα κύριο προσόν για να μπορέσει να σταθεί κανείς στον πολιτικό χώρο είναι οπωσδήποτε η ηθοποιϊα, ο θεατρινισμός. Ένας καλός πολιτικός πάνω από όλα πρέπει να είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός. Απόδειξη ότι τους βλέπουμε όλους πόσο θεατρίνοι είναι. Εκείνος όμως που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο θεατρινισμού είναι ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας. Ο οποίος εμφανίστηκε στην τηλεόραση για να ανακοινώσει την υποταγή της Κύπρου στο ΔΝΤ και αναλύθηκε σε δάκρυα σκουπίζοντάς τα με τα χέρια του. Ούτε μαντήλι δεν είχε ο αθεόφοβος. Τώρα πως έγινε και η μέχρι πέρισυ οικονομία της Κύπρου που ήταν μία από τις καλύτερες του κόσμου να πέσει στις δαγκάνες της Τρόϊκας τι να πω; Είναι από τα απίστευτα.



2 σχόλια:

  1. Σήμερα άκπουσα στα νέα ερωτήσεις Δημοσιογράφου του CNN Γιατί δεν τιμωρήθηκε κανένας Έλληνας γι'αυτές τις κλεψιές που κάνανε, για τα ψέμματα που έλεγαν, είναι αυτοί που πανε στο Λονδίνο και Βερολίνο και αγοράζουν πολυκατοικίες...

    Εμείς οι φτωχοί τι μπορούμε να πούμε για όλα αυτά, εκτός ότι από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι.

    Χαιρετώ σε Ντένη

    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει !!!!!
    Ντένη μου άρεσε πολύ ο " δρόμος των Λιστών" εν αντιθέσει βέβαια με τους 300 ληστές που δεν έχουν δρόμο , αλλά βρίσκονται παντού ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή