Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012


Απ΄εδώ και από εκεί.

Ο άνθρωπος που πήδηξε τη μισή Αθήνα.

Για άλλη μια φορά ο πολιτικός χώρος της Ελλάδας γνώρισε στιγμές ιστορικού μεγαλείου όταν οι αξιότιμοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κύριοι Κασσιδιάρης και Παναγιώταρος επετέθησαν φραστικά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρο Τατσιόπουλο και τον αποκάλεσαν ομοφυλόφιλο. Και φυσικά η αντίδραση του Τατσιόπουλου ήταν να υπερασπισθεί τον ανδρισμό του και να δηλώσει ότι έχει πηδήξει την μισή Αθήνα. Τυχερή, για την ώρα, η άλλη μισή που γλύτωσε  από τις σεξουαλικές ικανότητες του Έλληνα βουλευτή. Βέβαια με τη φράση “έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα” o Πέτρος Τατσιόπουλος όχι μόνο πέρασε στην ιστορία αλλά και στην αθανασία. Δεν είναι και μικρό πράμμα ένα τέτοιο κατόρθωμα. Τώρα βέβαια αν ρωτήσουμε τον κ. Τατσιόπουλο γιατί επέλεξε το πολιτικό επάγγελμα πιθανό να μας πει ότι θέλει να πηδάει τους Έλληνες. Αχ φουκαριάρα πατρίδα μου.


Εν τω μεταξύ άρχισε πλέον να γίνεται φανερό το πόσο επικίνδυνη είναι η παρουσία της  νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής όχι μόνο μέσα στον πολιτικό χώρο αλλά γενικά για την Ελλάδα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος προγραμματίζει την έναρξη διαλόγου μεταξύ των κομμάτων για μιά οργανωμένη κίνηση ενάντια στον φασισμό. Πάντως πολλοί από τους πολιτικούς είναι αυτοί που δεν θα συμφωνήσουν αφού πιστεύουν ότι όλες αυτές οι ενέργειες ηρωποιούν το κόμμα του Μιχαλολιάκου και του δίνουν την ευκαιρία ακραίων κινήσεων. Δυστυχώς οι πολιτικοί της Ελλάδας πολύ αργά είδαν τι έχουν κάμει με τις άστοχες ενέργειές τους.


Μετά από καταγγελίες στο κυνήγι του μάυρου χρήματος και η εκκλησία της Ελλάδας. Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, δέκα μητροπολίτες βρίσκονται κάτω από τον έλεγχο του ΣΔΟΕ για τους λογαριασμούς τους, οι οποίοι ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Μάλιστα η εφημερίδα Έθνος την Κυριακή 25 Νοεμβρίου αποκάλυψε και τα ονόματα δύο εξ΄αυτών. Πρόκειται για τον Χρυσόστομο του Περιστερίου και τον Κύριλλο της Θεσσαλιώτιδας. Ο έλεγχος θα πρέπει να συνεχιστεί αλλά και να αποδοθούν ευθύνες αν αποδειχτούν. Δεν φτάνει οι ιερείς μας να φαίνονται τίμιοι αλλά και να είναι τίμιοι.


Ο φτωχούλης του Θεού.

Πρώην συνάδελφοι, φίλοι, αλλά και απλοί άνθρωποι έχουν αποδοθεί σε ένα αγώνα συγκέντρωσης χρημάτων προκειμένου να βοηθήσουν τον πάμπτωχο Θεόδωρο Πάγκαλο να πληρώσει τα χρέη του προς την εφορία.
Σε συνεντεύξεις που έχει δώσει ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος και για αμέτρητα χρόνια βουλευτής δήλωσε ότι αδυνατεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του προς την εφορία. Το θράσος με το οποίο ζει και κινείται αυτό το ελεεινό παχύδερμο, έχει ξεπεράσει κάθε ίχνος λογικής και αξιοπρέπειας. Αν αυτό το συχαμερό υποκείμενο αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματ τότε τι να πει ο αξιολύπητος συνταξιούχος; Ως πότε ωρέ Έλληνες θα ανέχεσθε στις πλάτες σας αυτούς τους Πάγκαλους;

Και κάτι για τους πιτσιρικάδες που θα μας που τα κάλαντα.


7 σχόλια:

  1. Αγαπημένε μου Ντένη τολμώ να σχολιάσω τη σημερινή ανάρτηση,παρόλο που αποφεύγω τις πολιτικές στήλες,αλλά θάθελα να πω οτι ο Τατσόπουλος τόλμησε να πει αυτό που οι υπόλοιποι 299 δεν τολμούν,οταν μάλιστα ασελγούν επί ΟΛΗΣ της ελληνικής επικράτειας.
    Οσο για τα υπόλοιπα...πολιτικοί και θρησκευτικοί ταγοί στο οικονομικό θέμα,έχουν πλήρη ταύτιση!
    Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις.
    Φιλιά με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Εικονιζόμενος Ντένη είναι αν δεν κάνω λάθος αυτός ο γλοιώδης τύπος
    της εκπομπής Σκάι με το φθηνό του
    χιούμορ και αποκαλώντας τον
    Κολοκοτρώνη gay. "Μάχαιραν έδωκας,μάχαιραν θα λάβεις"(κατά Ματθαίον). Πάντως αφού αρκέστηκε στην μισή Αθήνα κι όχι στην μισή Ελλάδα, πάλι καλά! Απορώ βέβαια που βρήκε τον χρόνο μιάς κι εκτελεί υψηλά βουλευτικά καθήκοντα,
    κι απ ότι ξέρω είναι και συνάδελφος της κυρίας Συνωστισμού.
    (Σημειωτέον ότι δεν με αφορά η προσωπική του ζωή). Όσο για τους καθαρόαιμους Ελληναράδες, ας όψονται αυτοί που τους άφησαν τόσα χρόνια να οργανωθούν, η που μάλλον τους ευνόησαν για να βγάλουν το φίδι απο την τρύπα.
    Για τους Ιερείς τι να πώ;
    Μάλλον δεν θα διάβασαν σωστά την
    διδασκαλία του Χριστού.
    Ο κ. Πάγκαλος δεν βλέπεις πού έχει
    μίνει ο μισός απο την ασητεία;
    Μην είσαι πιά και τόσο κακόγλωσος.
    Η Ανακοίνωση μάλλον αστειάκι θα είναι, αλλά που ξέρεις μπορεί κι αυτό σε λίγο να εφαρμοσθεί, διότι πάντα από τους μικρούς αρχίζουμε.
    Καλή σου νύχτα
    Ρισσιάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κακόγλωσσος με δύο σ
    Ρισσιάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασιτία
    Ντένη με συγχωρείς πού όλο
    διορθώνω, αν βρείς και κανένα άλλο
    ας έχω το συχώριο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδελφέ Ντένη!Φαντάσου ο Τατσιόπουλος πόσα χαπάκια "Viagra" θα χρειάζεται την ημέρα... Και τι συμβαίνει όταν οι φαρμακοποιοί απεργούν;Μηπως αυτοϊκανοποιείται; Να τους χαιρόμαστε τέτοιους πολιτικούς που μας κυβερνούν...
    Φτωχούλα Ελλαδίτσα ... Έλληνες πολιτικοί σου λέει!!! Αλλοι με τη μαγκιά και τα ρόπαλα ... και άλλοι με το πουλί τους... και ο μεγάλος δημοκράτης ο Πάγκαλος με την κοιλιά του... Άσε τους μεγαλοπαπάδες...Αν η εκκλησία έδινε στο κράτος λίγα από αυτά που κατέχει, δε θα χρειαζόταν να πάρουμε δάνειο από το ΔΝΤ, πώς να το μεταφράσουμε... "μαύρα κοράκια οι μεν" "ακρίδες του καπιταλισμούς οι άλλοι...". Φαύλος κύκλος αδελφέ Ντένη...
    Νάσαι καλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπέρα φίλε μου ,
    τον Τσατσόπουλο τον είχα πρωτογνωρίσει σε μια επιτροπη διαγωνισμού ποιήματος και διηγήματος ως πολλά υποσχόμενο νέο συγγραφέα !!!! Ο άνθρωπος φαίνεται είναι απυθμενα ρηχός !!!!!!!
    ΄Οσο για τους πατέρες της εκκλησίας γνωρίζω προσωπικά την οικογενειακή διαδρομή του ενός απο τους δέκα , καιρός ήταν πια να ανοίξουν οι ασκοί του αιόλου και για αυτούς !!!!
    σε φιλώ καλέ μου φίλε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οπως έστρωσε θα κοιμηθεί ο περί ου ο λόγος κύριος ! Και πολύ σημασία του δώσαμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή