Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012


Η κοροϊδία του πόθεν έσχες.
Φτάνει πιά ο εμπαιγμός του Ελληνικού λαού. Φτάνει.!!!

Η Βουλή των Ελλήνων, η ντροπή της Ελλάδας.
Για μία ακόμη φορά η βουλή των Ελλήνων εμπαίζει και χλευάζει τον ελληνικό λαό δημοσιοποιώντας το “πόθεν έσχες” 508 πολιτικών.  Τα ονόματα των προσώπων αυτών αναρτήθηκαν στον δικτυακό τύπο της βουλής και θα παραμείνουν για ένα μήνα εκεί, προκειμένου ο λαός της Ελλάδας να διαπιστώσει ποίοι είναι αυτοί τους οποίους εκλέγει για να κυβερνήσουν τη χώρα μας. Τα ακίνητα τα οποία δηλώνουν οι κύριοι αλλά και οι κυρίες αυτές, θα μπορούσαν συγκεντρωμένα να σχηματίσουν μια μικρή πόλη με οικίες, διαμερίσματα, εξοχικά, καταστήματα, γραφεία, οικόπεδα, αγροκτήματα, αποθήκες ακόμη και δασικές εκτάσεις. Βέβαια αυτή η ελληνικής προελεύσεως φαρσοκωμωδία του “πόθεν έσχες” μας δίνει μια εικόνα του “έσχες” αλλά δεν λέει λέξη για το “πόθεν.”

Που τα βρήκε τα 59 ακίνητα;
Έτσι έχουμε πρωταγωνίστρια την κ. Άννα Νταλάρα η οποία δηλώνει πενήντα εννέα ακίνητα.!!! Ναι!!! Καλά διαβάσατε. 59Τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται στις Κυκλάδες. Αρέσει πολύ η θάλασσα στην κυρία αυτή. Ακόμη φαίνεται να έχει στην κατοχή της και δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία. Τι τις χρειάζεται; Μάλλον για ανάπαυση καθ΄ότι πολύ κουράστηκε σαν πολιτικός.

Αυτό το πράμα έχει 53 ακίνητα και μιά κοιλιά.
Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος δηλώνει πενήντα τρία ακίνητα. Κρίμα ρε Θόδωρε. Η χτεσινή στην πολιτική Νταράρα να έχει έξη πάρα πάνω από σένα. Βέβαια έχει φροντίσει να γράψει δεκαπέντε στη σύζυγό του και από τρία στα παιδιά του τα οποία είναι ανήλικα. Διασφαλίζουμε το μέλλον των νεαρών Παγκάλων. Ακόμη ο κύριος αντιπρόεδρος έχει στην κατοχή του ιδιόκτητες εκτάσεις από τις οποίες ξεχωρίζει μία 100 στρεμμάτων στην Ιστιαία. Μάλλον θα ασχοληθεί με την καλλιέργεια όταν....γεράσει.

Νεαρά κυρία, νεαρά πολιτικός με τριανταπέντε ακίνητα.
Η νεαρωτάτη κ. Έλενα Ράπτη της ΝΔ, έπεται με τριάκοντα πέντε ακίνητα. Τώρα πως τα κατάφερε σε τόσο νεαρά ηλικία να έχει τόσα ακίνητα δεν θα το μάθουμε ποτέ καθ΄ότι η βουλή των Ελλήνων μας δίνει μόνο το “έσχες” Για τό “πόθεν” ούτε λέξη. Σιγά μη μάθει ο λαός που τα βρήκανε οι άχρηστοι.
Η κυρία Ράπτη λοιπόν έχει έξη διαμερίσματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δύο εξοχικές κατοικίες στην Χαλκιδική, δεκατρείς αποθήκες, τέσσερα καταστήματα, οκτώ γραφεία και ένα σπίτι.

Προτιμάει τα ακίνητά του σκόρπια σε όλη την Ελλάδα.
Και ακολουθούν ο κ. Μεϊμαράκης με είκοσι ακίνητα, σε Αττική, Κρήτη, Αργολίδα και Αράχωβα, για να μην είναι όλα μαζί σε ένα μέρος, ο κ. Δένδιας, ο Σπ. Χαλβατζής, ο Θαν. Παφίλης, 

Ένας πλούσιος κομμουνιστής.
ο Αλέκος Αλαβάνος  και πολλοί άλλοι με δεκάδες ακίνητα.
Φίλες μου και φίλοι. Μην ψάχνετε το που τα βρήκαν. Δεν θα το μάθει ποτέ ο Ελληνικός λαός αφού κανείς από αυτούς τους αλήτες δεν έχει το θάρρος να το πει. Και φυσικά το σύστημα τον καλύπτει.
Φτάνει πια η κοροϊδία αυτού του δυστυχισμένου λαού. Φτάνει πιά άχρηστοι.

Ελεείστε τον φτωχό Τόλη.
Όμως το πιό φαιδρό μέσα σε όλα ήταν η δήλωση της κυρίας Γκερέκου η οποία ανέφερε ότι το εισόδημα του συζύγου της ήταν μόλις 0,77 σεντς. Ούτε ένα ευρώ ο φουκαράς ο Τόλης. Θαυμάστε θράσος.
Προτείνω να ανοίξουμε λογαριασμό σε μιά τράπεζα και να προσφέρουν όλοι οι Έλληνες ό,τι μπορούν μη μας πεθάνει από την πείνα ο Τόλης μας; Και τι θα γίνουμε χωρίς Τόλη!!!!


3 σχόλια:

  1. Ω, αγαπητέ μου Ντένη, είναι απόλαυση το άρθρο σου.
    Αυτοί οι κύριοι και κυρίες σιγά μη
    δώσουν λογαριασμό που τα βρήκαν.
    Ακόμη κι επάνω στις κορυφές των
    βουνών διάβαζα προχθές, έχουν
    κατοικίες με πισίνες.Καλά στέρεψε η
    θάλασσα; Τι σχιζοφρένεια κι αυτή!!
    Δεν μου λές στην Βουλή κυκλοφορεί
    ο κ.Θοδωρής με την ρόμπα του; Έχει
    και ξαπλώστρες εκεί; Η νεαρά κυρία
    ρωτάς πως τ απέκτησε. Με κόπο και
    ιδρώτα.Ο κ.Αλαβάνος είναι κι αυτός
    παιδί του λαού. Φυσικά γι όλους αυτούς έχει ο θεός, δεν παραπονούνται. Εκεί όμως που μάτωσε
    η καρδιά μου είναι, όταν διάβασα
    για το εισόδημα του Τόλη. Τρομερό!
    Πρίν χρόνια, εννοώ στα νιάτα του,
    μας βαλάντωνε με τους σεβντάδες
    του, τώρα μας βαλαντώνει με την
    φτώχια του. Τι να σου πώ πότισα
    τα πλήκτρα του υπολογιστή μου με
    δάκρυ. Μα κι αυτή η χαριτωμένη
    σύζυγός του να λέει ψέμματα; Κρίμα!
    Για τον λογαριασμό που αναφέρεις
    λες και διάβασες την σκέψη μου.
    Πές και στον Γαβρίλη κι εσείς λίγα
    δολάρια, κι εγώ λίγα Ευρώ να τους
    βολέψουμε. Έτσι κι αλλοιώς τώρα
    μας θυμήθηκαν πολλοί και δεν τολμάμε να πάμε ούτε στην εκκλησία,έχουν στείλει αντιπροσώπους και μας στείνονται στην αυλόπορτα. "Για τ
    αδέλφια μας στην Ελλάδα".
    Να χάνονται!! Από πότε έγιναν
    αδέλφια μας; Εδώ τα Ελληνικά
    σχολεία μας κλείνουν, θα σου στείλω
    το άρθρο να το διαβάσεις.Εμείς οι
    απόδημοι, (Έλληνες μετανάστες)μη
    μπερδευτούμε με τούς καυμένους
    τους άλλους μετανάστες, που τα άψυχα κορμιά τους βγήκαν στις παραλίες. Κι αν διάβαζες τι αισχρά λόγια έγραψαν μερικοί, δεν θα ήθελες να ονομάζεσαι πιά Έλληνας.
    Με συγχωρείς για το μακροσκελές
    σχόλιο, αλλά πρέπει να τα πώ.
    Καλό σου βράδυ
    Ρισσιάνα


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντένη μου,
    ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!
    και, για να μη σε κουράζω, συμφωνώ με την Ρισσιάνα...

    Μα,
    ΜΟΝΟ αυτοί είναι;;;
    Περιμένω κι άλλο:
    Πολύχρονος,
    Υιώτα και Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ κύριε Ντένη, χρόνια πολλά και καλλή χρονιά με υγεία. Ένα μικρό σχόλιο στα γραφόμενά σας. Δεν φαντάζομαι να πιστεύετε ότι στη λίστα Λαγκάρντ βρίσκοναι ο Σ.Χαλβατζής και ο Θ. Παφίλης. Πιστέψτε με και είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά ότι αυτά τα διαδίδουν κάτι Γκεμπελίσκοι όπως ο Καρατζαφέρης και οι χρυσαυγήτες. Όλοι οι βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΚΚΕ δεν αγκίζουν τους μισθούς τους,τους παίρνει το Κόμμα και εκείνοι παίρνουν ένα μισθό όπως όλα τα κομματικά στελέχοι. Αν γνωρίζατε προσωπικά το Σπύρο που τυχαίνει νάναι και φίλος μου, είναι ένας απ'τους πιο σεμνούς και ανιδιοτελείς ανθρώπους.Όσο για τον Αλαβάνο που δεν είναι κουμμουνιστής νομίζω απ' το 15 συνέδριο ήδη, τα χρήματα ήταν του πατέρα του και φυσίκά δεν μπορεί και δεν πρέπει να τα μοιράσει για φιλανθρωπίες. Θέλησα να σας τα γράψω αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας αγαπητέ μου κύριε Ντένη, διαβάζω τα γραπτά σας με πολύ προσοχή και αγάπη. Φιλικώτατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή