Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012


Η Χρυσή Αυγή στα γραφεία της Ομοσπονδίας.


Η επίσκεψη μελών της Χρυσής Αυγής και η φωτογάφησή τους στο εσωτερικό των γραφείων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, έχει αφήσει άφωνη όχι μόνο την ελληνική Ομογένεια αλλά και πολλούς άλλους ξένους. Μάλιστα μετά την αναφορά των New York  Times (21 Οκτ. 2012. σελ 9 ) με τίτλο Golden Dawn Rattles Queens μπορεί να πει κανείς ότι το θέμα αυτό έχει πάρει κάποιες όχι και τόσο κομψές διαστάσεις για τον ελληνισμό της Αμερικής.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ηλίας Τσεκερίδης προσπάθησε να “μπαλώσει” τα πράγματα αλλά οι εξηγήσεις του αφήνουν αναπάντητα σωρό ερωτημάτων.
Πήγαν όντως στο πολιτιστικό κέντρο (γραφεία Ομοσπονδίας) και τράβηξαν στα γραφεία φωτογραφίες χωρίς την σύμφωνη γνώμη μας” δήλωσε σε ερωτήσεις εκπροσώπων του ομογενειακού τύπου. Δηλαδή μπήκαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας, κρέμασαν τα σήματά τους, φωτογραφήθηκαν χωρίς να ζητήσουν την άδεια κανενός. Όταν αυτή η ομάδα των μαυροχιτώνων συνοδευόμενη και από άλλους, επισκέφτηκε τα γραφεία της Ομοσπονδίας είναι γνωστό σε όλους μας ότι εκεί θα πρέπει να βρισκόταν  κάποιος υπεύθυνος, συνήθως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ποιός ήταν αυτός ο υπεύθυνος; Τους εμπόδισε; Τους απαγόρευσε την είσοδο, όπως είχε καθήκον να πράξει; Τους απέπεμψε; Αν δεν κατάφερε κάτι, ειδοποίησε κάποιον αρμόδιο; Ειδοποίησε κάποιον υπεύθυνο; Ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία είναι γνωστό, θα κατέφθανε στα γραφεία τους  σε δύο λεπτά. Αν τίποτα από όλα αυτά δεν έγιναν οι εξηγήσεις που υπάρχουν είναι δύο. Η οργάνωση αυτή θα πρέπει να είχε την σύμφωνη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, ή ο κύριος υπεύθυνος, φίλος ή και μέλος της οργάνωσης, τους άφησε ελεύθερα να αλωνίσουν και να εξευτελίσουν έναν σημαντικό φορέα της Ομογένειας. Γιατί αυτός ήταν και ο σκοπός τους. Να εντυπωσιάσουν την Ομογένεια. Να δείξουν την εγκληματική δύναμή τους.  Και τα κατάφεραν χάρη στη συνεργία κάποιου από το Δ.Σ της Ομοσπονδίας, τον οποίο έχουν υποχρέωση οι υπεύθυνοι να γνωρίσουν το όνομά του στην Ομογένεια για να μπορούμε να προσέχουμε.
Κύριε Τσεκερίδη. Κύριε πρόεδρε της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζωνος Νέας Υόρκης, Η Ομογένεια περιμένει από εσάς να μάθει όλη την αλήθεια. Να μάθει ότι τα γραφεία αυτού του φορέα δεν είναι κανενός ιδιοκτησία. Να μάθει ότι τα γραφεία σας δεν είναι "ξέφραγο αμπέλι". Να μάθει ποιός αγνόησε την δύναμη της Ομογένειας και παραχώρησε τον χώρο των γραφείων για να τον εξευτελίσουν οι μελανοχίτωνες του Μιχαλολιάκου με την αηδιαστική φωτογραφία τους, που έκαμε τον γύρο του κόσμου. Να μάθει ποιό μέλος του Συμβουλίου σας, αγνοεί όλους εσάς και ενεργεί εκεί μέσα με ύφος δικτάτορα. Ποιό μέλος του Συμβουλίου σας πιστεύει ότι τα γραφεία είναι τσιφλίκι του. Ποιό μέλος του Συμβουλίου σας γράφει στα παλιά του τα παπούτσια όλη την Ελληνική Ομογένεια. Ποιό μέλος του Συμβουλίου σας μας θεωρεί, όλους εμάς, σαν όντα ανάξια.
Κύριε Τσεκερίδη. Κύριε πρόεδρε της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζωνος Νέας Υόρκης, η Ομογένεια περιμένει από εσάς την απάντηση στα ερωτήματα που την προβληματίζουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου