Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012


Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου.

Αμέτρητα λάθη, ανευθυνότητα και πλήρης άγνοια, τα κύρια χαρακτηριστικά.


Οι Ολυμπιακοί αγώνες του Λονδίνου θα περάσουν στην ιστορία σαν οι πλέον ανεύθυνοι, από πλευράς οργάνωσης, σαν οι πλέον κακόγουστοι, και σαν οι πλέον εμπορικοί. Βέβαια η εμπορική εκμετάλευση των αγώνων έχει αρχίσει από την εποχή του Βαρώνου Κουμπερτέν. Και φυσικά θα συνεχιστεί.
Κάπως νωρίς,  βέβαια για μια κριτική αλλά επειδη η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, όπως λέει ο λαός μας, δεν περιμένουμε πως θα δούμε και τίποτα καλύτερο στην συνέχεια.

Ο Βέλγος πρόεδρος της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ.
Εν τω μεταξύ τις πλέον άσχημες εντυπώσεις άφησε η ομιλία του προέδρου της ΔΟΕ κ. Ζακ Ρογκ, ο οποίος ανέφερε την επιστροφή των Ολυμπιακών Αγώνων στο σπίτι τους, εννοώντας την Αγγλία και δεν ανέφερε ούτε μια φορά την λέξη Ελλάδα.
Η τελέτη της έναρξης δεν ήταν τίποτε άλλο από μιά παράσταση για υποανάπτυκτους και κρίμα στα εκατομμύρια που δαπανήθηκαν και τα τόσα ηχηρά καλλιτεχνικά ονόματα που χρησιμοποιήθηκαν. Ακόμη και την ιερή Ολυμπιακή φλόγα έσβυσαν οι ημιβάρβαροι για να διορθώσουν τα αμέτρητα λάθη τους.
Θα επανέλθω με πιό πολλά μετά την λήξη των αγώνων. Όμως για σήμερα θέλω να προβάλω μια επιτυχημένη ανάρτηση του
www.e-Fungus.gr και τα σχόλια δικά σας.


Να προσθέσω ακόμη, ότι σύμφωνα με πάρα πολλά διεθνή ΜΜΕ ο κ. Ρογκ κατάφερε να κάμει κάθε πολιτισμένο άνθρωπο να γελά με τις άθλιες δηλώσεις του, ενώ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιωργος Καρατζαφέρης, πολύ σωστά είπε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα πρέπει να επιστρέψουν στη γενέτειρά τους, την Αρχαία Ολυμπία και να πάψουν να είναι ένας περιοδεύων θίασος ανά τετραετία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου