Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Μιά φωνή αγάπης για την Ελλάδα.



Ο Άγγλος ευρωβουλευτής Ντίγκελ Φάρατζ, μέλος του Ευρωκοινοβουλίου, με μιά δυναμική ομιλία του πέταξε στα μούτρα όλων την ντροπή τους για το εγκληματικό παιγνίδι που παίζουν όλοι τους πάνω στην Ελλάδα και το λαό της.
Ακολουθεί η ομιλία του.


Ο κ. Κάμερον στηρίζει τώρα ενεργά αυτή την απεχθή συμφωνία. Το σχέδιο να καταστραφούν και να ταπεινωθούν έθνη που δεν ανταποκρίνονται στη γερμανική άποψη περί οικονομίας. Το σαββατοκύριακο, το γερμανικό Υπουργείο οικονομικών πρότεινε να μεταβεί κομισάριος της ΕΕ στην Αθήνα για να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Κάποιοι θα τον έλεγαν Γκαουλάϊτερ. Εγώ νόμιζα πως αστειεύοντουσαν. Δεν φαντάστικα ότι ακόμη κι΄αυτή η ΕΕ θα έπεφτε τόσο χαμηλά. Αλλά βέβαια ήταν μόνο μια θέση διαπραγμάτευσης. Τώρα έχουμε για την Ελλάδα διπλωματία με το πιστόλι στον κρόταφο. Τέτοια στρατηγική χρησιμοποίησε και ο Πάλμερστον εναντίον της Αθήνας τον 19ο αιώνα. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί σήμερα ότι η Αθήνα είναι αποικία. Κι΄αυτό είναι ένα τρομερό και τεράστιο λάθος. Η Ελλάδα δεν είναι μια θυγατρική εταιρεία που «μπαίνει μέσα» και όπου πρέπει να έλθουν τα κεντρικά γραφεία να αναλάβουν τα ηνία. Η Ελλάδα είναι ένα έθνος, είναι μια ψυχή. Είναι ένα έθνος με περηφάνεια και με ιστορία. Για το Θεό! Αυτοί έφτιαξαν τη δημοκρατία. Υποφέρουν. Η ανεργία των νέων φτάνει το 50%. Προκαλείτε την δυστυχία στις χώρες αυτές και φλυαρείτε για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και ανάπτυξης. Δεν θα γίνει τίποτα από όλα αυτά. Αυτός ο λαός οδηγείται στην ταπείνωση και την απόγνωση. Οι απελπισμένοι λαοί φτάνουν σε πράξεις απόγνωσης. Φοβάμαι πολύ γι΄αυτό που θα γίνει στην Ελλάδα αν συνεχίσουμε αυτή την τρελλή πορεία και φυσικά όπως ξέρει ο κ. Μπαρόζο, σειρά έχει η Πορτογαλλία.
Γερμανικές εφημερίδες αποκαλούν δειλούς τους Ιταλούς και τους Έλληνες τεμπέληδες και άχρηστους. Ιταλικές και ελληνικές εφημερίδες απεικονίζουν υψηλά ιστάμενους στη Γερμανία να φοράνε ναζιστικές στολές. Η Ευρώπη που σχεδιάστηκε για να μας ενώνει με ειρήνη και αρμονία μας διχάζει άγρια και επαναφέρει τον εθνικισμό.

6 σχόλια:

  1. Άκουσα από το ραδιόφωνο WOR τον εκφωνητή Αμερικανός σχολιαστής που ανήκε στο FOX να λέει ότι από αυτό που έγινε χθες με την ψήφηση του Μνημονίου θα ήταν προτιμότερο η Ελλάδα να πήγαινε σε χρεοκοπεία να ξαναρχίσει από το σημείο μηδέν.

    Δηλώνω αναρμόδιος να εκφέρω μια γνώμη για το πως να λυθεί αυτός ο γόρδιος δεσμός που είναι το Χρέος,

    Γεια χαρα
    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εναε χω να πω ΑΛΙΜΟΝΟ!!!Λυπαμαι τις νεες γενιες ,την γενια των παιδιων μου που ειναι 14 και 12 .Ακουσα σημερα πως θελουμε αλλα 10 χρονια για να φτασουμε στα χρεη του 2009.Ποια ονειρα να κανει αυτη η γενια με 300-400 Ευρω το μηνα????? Με τοση ανεργια,με τοση φτωχεια?????ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Γαβρίλη.
    Αν ήξερες τι μπορεί να επακολυθήσει μια χρεοκοπία ενός κράτους δεν θα το ευχόσουν ποτέ.
    Πολύ δε μάλιστα όταν μία Τουρκία καραδοκεί και περιμένει την ευκαιρία.
    Νάσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς αγαπητή μου Εύα αυτές οι γενιές είναι που θα τα πληρώσουν όλα. Εκεί που έφτασαν την πατρίδα μας οι ανάξιοι πολιτικοί μας όχι μόνο δεν γλυτώνουμε αλλά μας περιμένουν και χειρότερα.
    Εκτός και αν αποφασίσει ο λαός να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
    Είναι η μόνη λύση.
    Νάσαι καλά καλή μου φίλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα φίλε μου Ντένη Δεν το ευχήθηκα Ποτέ μου!


    χαιρετώ

    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για όνομα του Θεού φίλε Γαβρίλη.
    Δεν είπα ποτέ ότι ευχήθηκες κάτι τέτοιο. Το "Δεν θα το ευχόσουν ποτέ" που σου γράφω είναι τρόπος έκφρασης λόγου.
    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή