Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ο Θώδορος Πάγκαλος, το στόμα του και οι κοπρίτες.

Όχι! Δεν είναι κοπρίτης Ο Πάγκαλος είναι!
Καλημέρα σας κ. Πάγκαλε.
Ή μάλλον κ. Αντιπρόεδρε της Κυβέρνησης της Τρώϊκας και του Μνημονείου.
Είμαι ο γιός ενός κοπρίτη. Όπως γιός κοπρίτη είναι και ο αξιοσέβαστος συνάδελφός σας και συνονόματός σας κ. Θοδωρής Ρουσσόπουλος. Ο ευσεβής χριστιανός και τακτικός επισκέπτης του Βατοπεδίου. Θυμάστε εκείνα τα ιστορικά λόγια του στο Ελληνιικό Κοινοβούλιο. “Είμαι γιός ενός ταχυδρόμου” Κοπρίτης λοιπόν κι’ αυτός κοπρίτης κι’εγώ Αυτό το επίθετο δώσατε στους δημοσίους υπαλλήλους। Κι’ εγώ είμαι γιός δημοσίου υπαλλήλου κ Πάγκαλε. Βέβαια τον κοπρίτη πατέρα μου δεν τον διόρισε στο δημόσιο κάποιος αρχικοκοπρίτης πολιτικός αλλά η προσφορά δώδεκα χρόνων πολέμου για την πατρίδα του.
Πριν να γίνει κοπρίτης ξεκίνησε πολεμώντας από τα Ιωάννινα το 1912 πέρασε Μπιζάνι, Φάρσαλα, Θεσσαλονίκη. Από κει προχώρησε στη Σμύρνη πολεμώντας συνέχεια, για να περάσει τον Σαγγάριο και να επιστρέψει το 1922 στην Αθήνα χωρίς κανένα μέλλον. Βλέπετε κ. Πάγκαλε δεν είχε την πρόνοια να συνδεθεί με κοπρίτες πολιτικούς. Πάλι καλά που εκείνη την εποχή η πατρίδα του είχε την καλωσύνη να τον ανταμείψει δίνοντάς του μια θέση κοπρίτη στο Τελωνείο. Έτσι κι’ εγώ λοιπόν, θέλοντας και μή, πέρασα όλη την ζωή μου σαν γιός ενός κοπρίτη.
Περιμένοντας τον διορισμό τους.
Βέβαια, από ό,τι μπορώ να θυμάμαι, ο πατέρας μου, σε όλη τη διάρκεια της πολύχρονης υπηρεσίας του δεν έννοιωσε ποτέ κοπρίτης. Και τούτο διότι ο κόσμος τότε δεν είχε ακόμη εμπλουτισθεί με το κοιλιακό λεκτικό φαινόμενο «Πάγκαλος ».
Μετά από την πολύχρονη υπηρεσία του ο κοπρίτης πατέρας μου λοιπόν όταν συνταξιοδοτήθηκε δεν είχε, σαν περιουσία, τίποτα πάρα πάνω από το πολύ χαμηλό ποσό της σύνταξής του. Και τούτο, διότι δεν επέτρεψε στον εαυτό του να είναι μαζύ σας όταν τα τρώγατε. Διότι είπατε ότι “....μαζύ τα φάγαμε....” αλλά όλοι γνωρίζουν ότι μόνοι σας τα απολαύσατε. Άρα δεν τα φάγαμε μαζύ αξιοσέβαστε αντιπρόεδρε. Μόνοι σας τα καταβροχθήσατε. Οι Δημόσιοι υπάλληλοι του κ Πάγκαλου
Όσο για μας, τα παιδιά του κοπρίτη πατέρα μας, προτιμήσαμε να μείνουμε μακρυά από τις δημόσιες κοπροϋπηρεσίες. Παρ’ όλο που είχαμε το δικαίωμα ένας από μας να γίνει κοπρίτης, εμείς προτιμήσαμε να μείνουμε απ’ έξω. Βλέπετε είχαμε την τύχη τότε να διαβάζουμε τον Ελεύθερο Τύπο.Την εφημερίδα που γράφεται από ζώα και διαβάζουν τα ζώα, όπως πολύ σωστά, χωρίς ίχνος ντροπής και αξιοπρέπεστατα είπατε.
Λένε κ. Αντιπρόεδρε της Τρώϊκας και του Μνημονείου ότι ο άνθρωπος πρέπει να βουτάει τη γλώσσα του στο μυαλό του πριν μιλήσει. Εσείς κάτι τέτοιο δεν το τολμάτε και πολύ σωστά κάνετε. Υπάρχει κίνδυνος να την φάτε και αυτήν και τότε τι θα απογίνει η Ελλάς χωρίς τη γλώσσα του Πάγκαλου; κ Πάγκαλε। Ζητώ μια θέση στο Δημόσιο
Λένε, οι κακές γλώσσες ότι όλα αυτά τα κάνετε για να αποσπάσετε την προσοχή του ελληνικού λαού από τις πράξεις του κ. Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης. Προσωπικά δεν το πιστεύω. Απλούστατα κ. Αντιπρόεδρε της Τρώϊκας και του Μνημονείου, εγώ πιστεύω ότι δεν μπορείτε νε ελέγξετε το στόμα σας τόσο στα εισερχόμενα όσο και στα εξερχόμενα. Ακόμη και οι συνέντευξή σας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στους “φοιτητές του κώλου,” όπως τους αποκαλέσατε, ήταν από τα εξερχόμενα του στόματός σας το οποίον δεν ελέγχετε. Εκεί, στο ίδιο Πανεπιστήμιο, σας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσετε και για τους αγωνιστές του ’21, τους οποίους αποκαλέσατε “μια χούφτα χωριάτες αγράμματοι που δεν μιλούσαν ελληνικά” Να πω ότι αγνοείτε την ελληνική ιστορία, μάλλον θα σας αδικήσω Οπότε για άλλη μια φορά διαπιστώνεται η έλλειψη ελέγχου του στόματός σας
Δημόσιος υπάλληλος του Πάγκαλου εν ώρα εργασίας
Τελικά κ। Αντιπρόεδρε της Τρώίκας και του Μνημονείου, μήπως θα καταφέρετε κάποια φορά να πείτε στον ελληνικό λαό γιατί αποφασίσατε να γίνετε πολιτικός; Θα πείτε στον ταλαίπωρο ελληνικό λαό τι θέλετε μέσα στον πολιτικό χώρο της Ελλάδας; Θα καταφέρετε να πείτε στον ελληνικό λαό τι ζητάτε στην κυβέρνηση; Για να μπορέσουμε κι’ εμείς να ρωτήσουμε τον κ। Πρωθυπουργό, για πιό λόγο σας έχρησε αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του। Αν ο ελληνικός λαός περιμένει να γλυτώσει από τον γκρεμό που τον οδηγήσατε έχοντας αντιπρόεεδρό του εσάς, τότε κ। Πάγκαλε δεν είναι και πολύ μακρυά το
βάραθρο που θα κατρακυλήσει η χώρα μας।
\

15 σχόλια:

  1. Δεν αξίζει ο χρόνος που έδωσες για την ανάρτηση αυτή κ. Ντένη. καλά τα λες αλλά μη χαλαλίζεις την ώρα σου. Κάθε σκεπτόμενο άτομο πλέον πιστεύω πως έχει φύγει μπροστά και δεν ασχολείται .
    Μην του κάνεις την τιμή λοιπόν!!!
    Πολλούς χαιρετισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι κι αυτό το θέμα, όπως τα άλλα που όσο πιο πολύ ασχολούμαστε με αυτά τόσο πιο πολύ αξία του δίνουμε.
    αυτό το θέμα είναι όπως των παπάδων με τις μακρυές γενειάδες αυτών που έκαναν τα σκάνδαλα στη Νέα Υόρκη,
    ταράχθηκε όλη η πολις, η ντροπή του να λέγεαι ορθόδοξος κυλίστηκε στη λάσπη εγράφει κι επιστολή στον Εθνικό Κήρυκα,
    απόλυτη σιωπή λες και η κοινωνία είναι μογκή. Δεν ενδιαφέρει κανέναν...
    Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά περί της πολιτικής κατάστασης, έτσι τη γνώμη μου την παρεβάλλω με τα σκάνδαλα και τα αίσχη εδώ στη Νέα Υόρκη
    χαιρετώ
    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...να ήταν μόνον αυτός, Ντένη μου!

    Απλώς, εντυπωσιάζει με το κοιλιακό του πυθάρι και όποιον πάρει... ο αέρας της... χώνεψής του.

    Η διαμαρτυρία σου, με την οργισμένη αξιοπρέπεια του σωστού έλληνα, -ιδίως του πέραν της ελλάδας έλληνα- σταθερή κι ευγενική.
    Μπα! δεν τους νοιάζει!
    Το θέατρο χρειάζεται διαφορετικούς χαρακτήρες για να ...επιζήσει!
    Δυστυχώς, εκεί, συνηθίζεται το : "..η σειρά σας, κι η σειρά μας..."
    μέχρι που θα φάνε και τις σάρκες τους, στο τέλος...

    Οι φωτο. με τους σκύλους, τους αδικεί.
    Αλεπούδες, νυφίτσες, λύκους, νυχτερίδες, κ.λ.π. μαζί κι οχιές...κι αστρίτες...

    Αχ! Ντένη μου, ακόμη ονειροπόλος είσαι!

    Σε χαιρετώ, και μη θυμώσεις, άποψή μου είναι,
    Υιώτα
    (αστοριανή...(διότι είναι κι άλλη))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ μου Ντένη καλή σου μέρα
    και μπράβο σου που ασχολείσαι μ
    αυτό το "κήτος", γιατί είναι ντροπή
    για την Ελλάδα ένας τέτοιος
    αντιπρόεδρος. Τι θα πεί να μην
    ασχολούμαστε; Τον ψήφησε ο ελληνικός λαός για τον βρίζει; Ο υπάλληλος είτε δημόσιος είτε ιδιωτικός, όπως σ όλες τίς χώρες, είναι ο μόνος που φορολογείται κανονικά. Έτσι πιστεύω.
    Το"κοπρίτης" γιατί να το λέμε για τα σκυλάκια που έχουν περισσότερο φιλότιμο απο το κ.Πάγκαλο.
    Σαν δεν ντρέπεται να αποκαλεί τους
    Έλληνες του 21 προδότες, κλέφτες,
    κι αγράμματους. Τουλάχιστον ηταν
    ξερακιανοί κι ομορφάντρες αν
    θέλει να μάθει. Μήπως απο το πολύ
    λίπος τα έχει χαμένα και δεν ξέρει
    τι λέει; Για ερεύνησέ το.
    Ας μη βρίζει τα ζωάκια γιατί το
    σκυλάκι μου που ψώφησε πριν ένα
    χρόνο λόγω ηλικίας,καταλάβεναι μόνο "ελληνικά" γιατί έτσι το είχα μάθει.
    Νάσαι καλά Ντένη μου και γράφε
    κι εμείς οι ξενητεμένοι θα
    απάντάμε, γιατί δεν φοβόμαστε
    μην μας κόψουν τον μισθό, αφού
    ποτέ δεν μας τον έδωσαν.
    Να έχεις μια όμορφη μέρα.
    Ρισσιάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Ντένη! Ο αντιπρόεδρος της κυβερνησής μας έχει εκτροχιαστεί, με όλους τα έχει βάλει, αφού με τον εαυτό του, δηλαδή τον ίδιο τον Πάγκαλο δεν μπορεί να τα βάλει.Αυτή είναι μία μικροπολιτική που μας παρασύρει να ξεφεύγουμε από τα μεγάλα προβλήματα που έχουμε στην Πατρίδα μας,αίτια μιας παγκόσμιας πολιτικής των ΗΠΑ και της Ε.Ε.
    Τι οφελεί να ασχολούμαστε με τις "μπούρδες" του Πάγκαλου τη στιγμή που ο πρόεδρός κλείνει στα σκοτεινα συμφωνιες με τον Έρτογκαν, σίγουρα αυτές που του έχχει υποβάλλει η Ουάσιγκτον!!! Τώρα σε ότι αφορά τον Πάγκαλο, ένα σου συνιστώ, μην τον ταρακουνας... μην του κολλάς πολύ... αυτός δεν είναι Παπαρήγα... Σκέψου αν θ΄ ανοίξει τη στρόφιγγα του μεθανίου, από την Ν.Υόρκη θα βρεθείς στην Αλάσκα... και τότε θα ψάχνουμε να σε βρούμε... Όσο είναι το πάχος του και ο κοιλιακός του σάκος άλλο τόσο είναι διπλωματική του συμπεριφορά...
    Σ,Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Ντένη συγνώμη για τα λαθάκια το σχολιό μου είναι αυθόρμητο γι αυτό ξεφεύγω από την ορθογαφία... Έκει που γράφω "ὑποβάλλει" εννοώ "επιβάλλει"... Τα άλλα μικρολάθη, δεν πειράζει... Και πάλι.
    Σ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλο το λάθος σου αγαπητή μου Μαριάνθη. Δηλαδή καλά τους ψηφίζετε τους αφήνετε και ανεξέλεγκτους; Γι' αυτό δεν σας υπολογίζουν. Για αρχίστε να τους ξεφωνίζετε όπου τους βλέπετε, ρίχτε τους και καμμιά πέτρα στο κεφάλι να καταλάβουν ότι η Ελλάδα δεν είναι χωράφι τους.
    Συγνώμη καλή μου φίλη αλλά παρ' όλο που δεν είμαι στην Ελλάδα δεν μπορώ να τους αφήσω ήσυχους.
    Νάσαι καλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Γαβρίλη θα επαναλάβω αυτά που λέω στη Μαριάνθη. Όλοι αυτοί πολιτικοί και ιερωμένοι αν θέλεις, θα πρέπει να καταλαβαίνουν κάθε στιγμή ότι δεν είναι ανεξέλεγκτοι. Ο λαός τους ελέγχει ανα πάσα στιγμή
    Καλή σου μέρα
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί μου Υιώτα. Ποτέ μου δεν θυμώνω με την καλόπιστη κριτική προε το άτομό μου.
    Όσο γι' αυτούς τους αχρείους με τους οποίους ασχολούμε κατά καιρούς, είναι διότι δεν θέλω να πιστεύουν ότι μπορούν να με κοροϊδεύουν.
    Θα τα πούμε
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή μου Ρισσιάνα σε χαίρομαι γιατί μ' αυτούς τους αλήτες είσαι κι' εσύ μαχητική σαν εμένα. Έχουν κατακλέψει την πατρίδα μας. Έχουν αγοράσει πανάκριβα σπίτια ακόμη και εδώ στη Νέα Υόρκη. Και βγαίνει ο σαπιοκοιλιάς ο Πάγκαλος και μας λέει ότι μαζύ τα φάγαμε. Έχει 59 ακίνητα κι' έχω ένα σπιτάκι που το χρωστάω στην τράπεζα.Πως τα φάγαμε μαζύ;
    Νάσαι καλά Ρισσιάνα μου
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ξέρω αν είναι μεγάλο το λέθος μου καλέ μου κ. Ντένη, ξέρω όμως και εφαρμόζω το :"περιφρόνα τους ανοήτους". Έτσι λειτουργώ και στην περίπτωση Πάγκαλου. Βέβαια ο καθένας έχει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τα πράγματα και αντιδρά, πράγμα καθόλα σεβαστό. Αλίμονο αν όλοι σκεπτόμασταν κατά τον ίδιο τρόπο . Σεβαστή κάθε άποψω αλλά και δικαίωμά μου να έχω τον δικό μου τρόπο τον οποίο και με εκφράζει.
    Μαριάνθη
    μία μάχιμη οικογενειάρχης κάτοικος Ελλάδος που της πληρώνουν το μισθό χάριν της δουλειάς της που απέκτησε από το πτυχίο που πήρε σπουδάζοντας σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Που δεν την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια στο εξωτερικό να σπουδάσει με την άνεση των χρημάτων των γονιών της αλλά έδωσε και ξανάδωσε μέχρι να πετύχει σε γραπτές εξετάσεις και να εισαχθεί στο πανεπιστήμιο της χώρας που τη γέννησε. Και μετά ξανάδωσε εξετάσεις και πέτυχε με άριστη σειρά σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ώστε να διοριστε΄'ι ως δασκάλα. και συνεχίζει να δίνει γροθιά στο μαχαίρι και να παλεύει στη χώρα της για να ανστήσει τα τρία μωρά παιδιά της πληρώνοντας εφορία, αφήνοντας λεφτά στον τόπο της ώστε να παίρνει το μισθό της και να φοβάται μην της τον κόψουν αυτοί που τους πληρώνει για να βρίσκονται στο ελληνικό κοινοβούλιο.
    Μια Ελληνίδα που παλεύει στη χώρα της για την χώρα της και δεν πήρε την οδό για την ξένη γη να βρει την τύχη της ώστε να φιλολογεί και να παραφιλολογεί εκ του μακρόθεν. Ασφαλώς και σέβομαι τον απόδημο ελληνισμό που αγωνίζεται και πικραίνεται που ζει στα ξένα. Γιαυτό και τούτο το σχόλιο δεν μέμφεται τον Έλληνα που αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα του για να βρει τη ζήση του. Μέμφεται όμως όσποιον έχει τρικυμία εν κρανίω όταν σχολιάζει. Πολύ φοβούμαι πως και μεις θα οδηγηθούμε προς την αλλοδαπήν. Αγωνιζόμαστε όμως εδώ να κρατηθούμε και να σώσουμε τη χώρα μας. Γιαυτό και περιφρονώ κάθε ανόητο, αχρείο και όπως αλλιώς θέλετε πέστε τον που ανοίγει το στόμα του και κάνει κρα!!!Δεν δίνω αξία σε άχρηστους ξεμωραμένους. Παλεύω όμως με έργα πρώτα και ύστερα με λόγια στην Ελλάδα μέσα γιατί άμα φύγουμε όλοι έξω ώστε να μιλάμε και να μη φοβόμαστε να μας κόψουν το μισθό τότε την χώρα μας θα την παραδώσουμε σε ξένους λαούς που την εποφθαλμιούν. Γιαυτό και μένουμε γιαυτό και αγωνιζόμαστε. Επαναλαμβάνω:Σέβομαι τον κάθε απόδημο, τον κάθε ξενιτεμένο. Περιφρονώ όσους πουλούν μαγκιά εκ του μακρόθεν. Εμείς τρώμε πίττα και βρίσκουμε άμμο στην Ελλάδα μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητή μου Μαριάνθη.
    Λυπάμαι αν σε στενοχώρησα, όμως διαπιστώνω ότι σου έδωσα την ευκαιρία για μια παρουσίαση του εαυτού σου και των αγώνων σου. Προς Θεού. Ποτέ μου δεν αρνήθηκα σε κανέναν να μπορεί να έχει και να διατυπώνει τη δική του γνώμη. Πιστεύω στα λόγια του Βολταίρου και τα κάνω καθημερινά πράξη. "Διαφωνώ με αυτά που λες αλλά δεν θα πάψω να αγωνίζομαι για να μπορείς να λες τη γνώμη σου. "
    Αυτό πράττω καθημερινά μια ζωή ολόκληρη.
    Τώρα αν βρέθηκα στην ξενητιά δεν ήταν επιλογή δική μου Σαρανταπέντε χρόνια στα ξένα μόνο εγώ μπορώ να ξέρω πως νοιώθω. Πάντως όχι προδότης ενάντια στην πατρίδα μου η οποία αυτή σε μένα φώναξε. Ή φεύγεις ή πεθαίνεις. Εσύ Μαριάνθη μου τι θα έκανες; Το πόσο με πονάει η Ελλάδα τουλάχιστον θα περίμενα να το έχεις καταλάβει.
    Μετά από όσα μου γράφεις δεν είμαι σε θέση να πω περισσότερα. Κάθε μέρα κάνω έναν αγώνα για να δείξω πόσο Έλληνας είμαι. Και γι' αυτό πάντοτε θα αγωνίζομαι και θα φωνάζω ενάντια σ' αυτούς τους άχρηστους του ελληνικού κοινοβουλίου τους οποίους εσείς ψηφίζετε.
    Συγνώμη αν σε στενοχώρησα. Οι προθέσεις μου για σένα και την οικογένειά σου πάντα οι ίδιες και υπέροχες.
    Συγνώμη
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ Ντένη αφου πρώτα ζητήσω την άδειά σου, θα ήθελα να απαντήσω κιεγώ στην κ.Μαριάνθη, γιατί απο ότι κατάλαβα, τά βόλια είναι για μένα.
    Κυρία Μαριάνθη λυπάμαι αν πήρατε το
    σχόλιό μου πολύ προσωπικά. Ούτε καν
    εννοούσα εσάς, ούτε ήξερα αν είστε
    δασκάλα η όχι. Ο καθένας έχει το
    δικαίωμα να σχολιάζει όπως θέλει.
    Εάν είχα αναφερθεί στο όνομά σας,
    είχατε όλο το δικαίωμα να μου
    επιτεθήτε. Εσείς είχατε την ευτυχία
    να μείνετε στην χώρα μας,
    αξιέπαινη γι αυτό. Αλλά μην
    γίνεσθε κακκιά μ αυτούς η αυτές
    που δεν έμειναν και δεν σπούδασαν
    σε ελληνικά πανεπιστήμια.Μιλάτε,
    και πάλι λυπάμαι γι αυτό, μ έναν
    ιδιότροπο τρόπο γι αυτούς που
    πράγματι πήραν τον δρόμο της
    φυγής. Σας ρωτώ, ξέρετε γιατί
    έφυγε ο καθένας; Αφού έχετε μωρά
    παιδιά, είστε και πολύ νεώτερη
    από μένα. Ήταν αλλοιώς να
    τελειώνεις το Λύκειο επι
    δικτατορίας και αλλοιώς στην
    μετέπειτα εποχή. Όπως όμως μιλάτε
    γι αυτούς που λείπουν στα ξένα
    μου δίνετε μια άλλη εντύπωση.
    Όσο για την μαγκιά δεν μου πάει
    το μάγκικο καθόλου, είμαι κυρία
    όπως κι εσείς. Και μην μετράτε
    με το δικό σας μέτρο ποιός πονάει
    την πατρίδα του περισσότερο και
    ποιός όχι.Ανήκω στην Ελλάδα και
    θα κάνω την κριτική μου, εκτός
    εάν μας έχουν ξεγραμμένους.
    Έχω την εντύπωση δεν ταιριάζουν
    τα φρονήματά μας. Σ αυτό συμφωνώ.
    Ρισσιάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κι όμως ,αυτος ο άνθρωπος λεει πολλές αλήθειες με λάθος λέξεις να Π.Χ. εκεί που λέει "κοπρίτες" θα μπορούσε να πει "αργόμισθοι"
    Εκει που λεει 'μαζι τα φαγαμε" θα μπορουσε να πει μαζί τα σπαταλήσαμε.
    Ποιός αρνηται ότι όλα τα μεταπολιτευτικά χρονια ολοι οι Ελληνες εκαναν την κομπίνα τους ,μικρή ή μεγάλη,ανάλογα μέχρι που έφτανε το χέρι τους και το θράσσος τους.Ποτε δεν αναπτήχτηκε η σχεση εμπιστοσύνηςαν ανάμεσα στον πολιτη και το κρατος και του κρατους στον πολιτη,με αποτέλεσμα να κυλιόμαστε ολοι σε μια ολισθηρότητα που μας οδηγει στο βυθο της αναξιοπρεπειας και του διεθνούς ρεζιλέματος
    Ντενη,από παντα είμασταν ανίκανοι να αυτοδοιηκηθουμε,γι αυτό και μας έφερναν βασιλιαδες ,δικτάκτορες και τρωϊκες .Ας μην κολαμε στις λέξεις αλλά στην αλήθεια που είναι πίσω από αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ μου Σπύρο.
    Κατ' αρχάς συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης αλλά από το πρωί ξεχιονίζω.
    Σχετικα με την τοποθέτησή σου στο θέμα Πάγκαλος, σέβομαι το δικαίωμα της γνώμης σου όμως και η λέξη αργόμισθοι δεν παύει να είναι μια ταπεινωτική λέξη για μια κοινονική ομάδα. Την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδ οιμ πολιτικολί την δημιούργησας. Αυτοί πουλούσαν τις θέσεις με ψήφους. Αν πήφαινα εγώ με 10 ψήφους κι΄εσύ μςε 12 την θέση της έπαιρνες εσύ.
    Σπύρο μου. Το τι έχω ζήσειθ στην δημοσιογραφική μου πορεία δεν λέγεται. Είχα μια τετ-α-τετ συνομιλία με υπουργό οικονομικών στο εδώ γραφείο Τύπου για να του καταγγείλω με αποδείξεις μια οικονομική παλιανθρωπιά από ανθρώπους του Υπουργείου του.
    Έγινε πυρ και μανία και που υποσχέθηκε άμεση αποκατάσταση. Όσο τα είδες εσύ τα είδα κι΄εγώ
    Αστα και νάσαι καλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή