Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Ζητούνται creamers

Φυσικά η πρώτη σας απορία θα είναι γιά τη λέξη creamers. Τι μπορεί να σημαίνει αυτή η λέξη. Μην βιάζεσθε. Αμέσως, με την αρχή της ιστοριούλας μας θα σας δοθεί και η απάντηση.
Λοιπόν. Υπάρχει μιά πάρα πολύ ενδιαφέρουσα αγγελία γιά προσφορά εργασίας, αυτή τη φορά μέσα από το διαδύκτιο, που πραγματικά αξίζει να την δουμε πιό εξεταστικά, αλλά και οι διαθέτοντες τα προσόντα, να τρέξουν. Και η αγγελία γράφει.
"Ζητούνται νέοι να περάσουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο σε μιά γαλλική παραλία αλείφοντας με αντηλιακό τις πλάτες γυναικών και ανδρών. Η αμοιβή είναι 5.000 ευρώ." Φυσικά ακολουθούν οι λεπτομέρειες και οι απαιτήσεις.
Και γιά να είμαστε πιό σαφείς. Η παραθαλάσσια πόλις Σαμπλ ντ’ Ολόν στη δυτική Γαλλιά, μιά από τις πιό όμορφες και κοσμικές λουτροπόλεις της Γαλλίας άρχισε να ψάχνει γιά υποψήφιους γιά την δουλειά του καλοκαιριού, όπως χαρακτηριστικά την ονομάζουν. Το παγκοσμίως δημοφηλές θέρετρον της δυτικής Γαλλίας αναζητεί μέσω του διαδυκτίου δύο μόνο creamers χρησιμοποιώντας αυτήν την αγγλική λέξη.
Η δουλειά των νεαρών που θα προκριθούν και θα προσληφθούν γι’ αυτή την εργασία θα είναι να περάσουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στην παραλία με πάρα πολλά δείγματα αντηλιακής κρέμας γιά να μπορούν να διαλέγουν οι λουόμενοι την κρέμα της αρέσκειάς των και να τους αλείφουν τις πλάτες.
Τα προσόντα που απαιτούνται είναι οι νέοι να διαθέτουν ωραία εμφάνιση και να έχουν και κάποιες στοιχειώδεις ιατρικές γνώσεις. Ακόμη θα πρέπει να είναι σε θέση να διασκεδάζουν τους λουομένους και να να είναι ικανοί να διοργανώνουν κάποιες δραστηριότητες στην παραλία. Κατά κάποιο τρόπο τα καθήκοντα τους θα είναι περίπου τα ίδια με αυτά των ναυαγωσωστών. Μονόν που αυτοί αντί να σώζουν ανθρώπους από πνιγμό θα τους σώζουν από τα ηλιακά εγκάυματα. Μοναδικά προσόντα των υποψηφίων να είναι νέοι και ωραίοι. Η πληρωμή γιά τους δυό μήνες θα είναι πέντε χιλιάδες ευρώ. Βέβαια τα χρήματα δεν είναι πολλά γιά να στήνεται ένας νέος μιά ολόκληρη μέρα κάτω από τον ήλιο και να αλείφει τις πλάτες με αντιηλιακό. Ή να παριστάνει τον γελωτοποιό προκειμένου να διασκεδάζουν οι προνομιούχοι. Σκεφτείτε όμως και τι θα απολαμβάνει. Θα χορτάσουν τα χέρια του να χαϊδεύουν πλάτες. Η κάθε ωραία Γαλλιδούλα θα του απλώνει την πλάτη της και θα του λέει
-Σας παρακαλώ με αλείφεται με την τάδε λοσιόν;
Και ο ταλαίπωρος ο νέος θα αρχίζει να χαϊδεύει τις υπέροχες πλάτες. Είναι κι΄αυτό ένα πολύ ωραίο, πολύ μεγάλο και πολύ γλυκό κέρδος. Δεν συμφωνείτε; Και αν ανοίξει η όρεξη της Γαλλιδούλας και του ζητήσει να προχωρήσει το άλειμα και πιό χαμηλά με λίγη καλή φαντασία μπορείτε να φανταστείτε τη συνέχεια. Να περάσει τη μέση της και αλείφωντας να προχωρεί προς τα χαμηλά και άντε να δούμε που θα του πει η δεσποινίς να σταματήσει.
Έχουμε και την άλλη περίπτωση Να του ζητηθεί να προστατεύσει με το αντιηλιακό του και την εμπρόσθια όψη του κορμιού της Γαλλιδούλας। Φυσικά και δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο. Ούτε και θα μπορεί ο νεαρός να αρνηθεί την προσφορά του Οπότε ποιός τη χάρη του νεαρού που θα αρχίσει να απλώνει το αντιηλιακό του πάνω στα γαλλικά στήθια και άλλα ωραία.
Βεβαια όπως σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν τα στραβά, τα ανάποδα, τα απρόοπτα, έτσι και εδώ στο επάγγελμα του αντιηλιακού, του creamer, υπάρχουν κάποιες παρόμοιες περιπτώσεις Διότι κανείς και τίποτε δεν αποκλείει στην υπέροχη αυτή παραλία της Γαλλίας να συμβαίνουν τα στραβά και τα ανάποδα. Γιά παράδειγμα η κυρία που θα ζητήσει την προστασία του νεαρού να είναι κάποια κυρία μιάς άλλης.....εποχής και οι πλάτες που θα διαθέτει να μην προσφέρονται γιά μιά ανωτέρου επιπέδου εργασία από μέρους του νεαρού. Τώρα θα μου πείτε, η γρηά η κότα έχει το ζουμί, που λέει και μιά καλή μου φίλη. Φυσικά αυτό είναι κάτι που δεν ξέρουμε αν έχει αποδειχτεί μέχρι σήμερα Όμως ο νεαρούλης μας σε μιά τέτοια περίπτωση δεν θα νοιώσει και πολύ άνετα. Τι να κάνουμε όμως Αυτά έχει το επάγγελμα.
Πάντως πρόκειται γιά μιά πάρα πολύ καλή δουλειά, με πάρα πολλά έξτρα, με κάποιες ωραίες στιγμές και πολλές αναμνήσεις. Έτσι όσοι διαθέτετε τα προσόντα που απαιτούνται – εγώ είμαι εκτός - σπεύσατε μήπως και πετύχετε την πρόσληψή σας διότι προβλέπω ότι θα είναι χιλιάδες οι νεαροί που θα τρέξουν να πάρουν τη δουλιά έστω και γιά δυό αξέχαστους μήνες.

12 σχόλια:

  1. Μα αν είμουνα νέος θάπαιρνα την δουλειά τσάμπα, αστειεύεσαι, που θα ξανάβρησκες ευκαιρία να χαϊδέψεις τόσα πολλά γυναικεία σώματα, γαλλιδούλες ή Μη!

    Και μετά σου μένει η εμπειρία και οι αναμνήσεις η οποίες θα διαρκέσουν για όλη σου τη ζωή,

    Φίλε άρπαξε την ευκαιρία, αλλά εμένα προσωπικώς μου λείπει το πασαπόρτι της νιότης, έχει λήξει...

    Τρομάρα μας...

    Νάσαι καλά Ντένη.
    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντένη, κάλυψες μόνο το.... μισό του θέματος. Τί θα γίνει αν αυτός ο νεαρός και εμφανίσιμος creamer πέσει σε κανένα τριχωτό μουστακαλή Τούρκο, που θα ήθελε κι αυτός να...πασαλειφθεί με τις κρέμες;!
    Σε παρακαλώ να προσθέσεις κι ένα Υ.Γ. στο άρθρο σου, Γεια-Χαρά, Τάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαντάζομαι ότι θα γίνει της...επαλοίψεως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Ντένη καλημέρα .Η δουλειά αυτή είναι μία ακόμη καινούργια απασχόληση της εποχής μας και φυσικά με πολλαπλά ωφέλη .Όσο για την παλιά την κότα ...φίλε μου ξέρω πολύ καλά ότι πράγματι έχει καλό ζουμί ,γιατί όταν ήμουν μικρή η μανούλα μου όταν αρρώσταινα έτρεχε να σφαγιάσει την πιό παλιά κότα ,γιατι έλεγε το ζουμί της ήταν το πιό δυναμωτικό ,άρα η φίλη σου, για να το λέει κάτι ξέρει ..να την ακούς !! Έχει πολλές βιταμίνες ..οι νεαροί λοιπόν αν διαλέξουν την παλιά κότα θα ωφεληθούν από πολλές πλευρές ....ας πούμε και κάτι να γελάσουμε,αφού εσύ μας δίνεις την ευκαιρία .Σ'ευχαριστούμε. Χαιρετώ Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να κάτι τέτοια ακούω και αναθεματίζω που δεν γεννήθηκα 50 χρόνια αργότερα.Οσο για τη γριά κότα έχει το ζουμί ,εξαρτάται την κότα.
    Παντως φιλε Ντένη ειναι πολύ χαριτωμένη η θεματική σου αλλαγή.
    Είναι απαραίτητα κάπου κάπου και τα ευτράπελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδες φίλε μου Γαβρίλη τι χάνουμε γιά να αφήσουμε τα χρόνια να περάσουν πάνω μας.
    Νάσαι καλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τάκη μου καλέ μου.
    Μη μου τα χαλάς. Φτιάξαμε κάτι ωραίο να ανοίξει η όρεξή μας κι' εσύ πας και μου ξετρυπώνεις τον τριχωτό τον Τούρκο
    Που τον βρήκες;
    Σ' αυτή την παραλία μόνο Γαλλιδούλες θέλουμε
    Την αγάπη μου
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το τι θα γίνει φίλε Φαίδωνα μόνο με τη φαντασία θα μπορέσουμε να το ζήσουμε μιάς και με αυτή την περίπτωση μας χωρίζουν.....πολλά
    Ο φίλος σου
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατερίνα μου γλυκιά μου, καλή πελάτισσα του Κεφενείου μου, μεταξύ του ζωμού της γρηάς κότας που σου έφτιαχνε η μανούλα σου και του ζωμού που προσφέρει η εν ζωή..... γρηά κότα, υπάρχει κάποια διαφορά. Θα ήθελα πάρα πολύ να την γνωρίσω αυτή τη διαφοράσ γιά να έχω μιά γνώμη Πάντως θα ακολουθήσω την συμβουλή σου Θα ακούω τη φίλη μου
    Νάσαι καλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε μου Σπύρο
    Κάπως έτσι σκέφτομαι κι' εγώ Βιαστήκαμε να γεννηθούμε.
    Τώρα τι να κάνουμε;
    Πάντως έχεις δίκιο ότι κάποιο ρόλο στο ζουμί παίζει και η ποιότητα της γρηάς κότας.
    Πότε με το καλό θα σε δω;
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαίρομαι αγαπητή μου Αγγελική που σε ευχαρίστησε η πρώτη σου επίσκεψη στο Καφενείο μας.
    Τα blogs που μου έστειλες έχουν κάποιο πρόβλημα και παρ' ολίγο να μου κάμουν ζημιά στον υπολογιστή μου Πρόσεξέ το.
    Συγνώμη αλλά θα διαγράψω το σχόλιό σου γιά να μην πάθει ζημιά κανένας
    Φιλικώτατα
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή