Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Υπουργοί, Βουλευτές, Πόθεν Έσχες και άλλα.



Φίλες και φίλοι μου καλημέρα σας.
Πιστέψτε με ότι είναι στιγμές που θα ήθελα πάρα πολύ να σταματούσα να έχω σε ενέργεια τούτον τον χώρο. Και τούτο γιατί εκ των πραγμάτων είναι φτιαγμένος για να ασχολείται με την πολιτική της πατρίδας μας. Να ασχολείται με ένα χώρο όπου το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η βρωμιά. Να ασχολούμαι κι΄εγώ με ένα χώρο που δεν αξίζει ούτε να τον φτύνεις. Πιστέψτε με ότι αηδιάζω. Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι δεν έχω κανένα δικαίωμα να σταματήσω να γνωρίζω σ΄αυτούς που διαβάζουν τούτα που γράφω και να τους γνωρίζω ποιοι είναι οι πολιτικοί της πατρίδας μας, πως σκέφτονται και πως ενεργούν.
Και πως να μην γράψεις ότι μετά από όλα όσα έλεγαν για την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ τώρα έχουν αρχίζει όλοι τους να ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο κυβερνών κόμμα προκειμένου να πάρουν μια θέση σε ό,τι προκύψει από τον ανασχηματισμό που ετοιμάζουν. Πρωτοκλασάτα ονόματα ακούγονται για θέσεις μέσα στην κυβέρνηση. Χριστοδουλάκης,
Η Λούκα Κατσέλη. 
Κατσέλη, Ξενογιαννακοπούλου, Οικονόμου, Καστανίδης. Απ΄ό,τι φαίνεται στο ΠΑΣΟΚ θα μείνουν η Γεννηματά και ο Σημίτης.
Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Και η νέα κυβέρνηση θα πάρει το όνομα ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΑΝΕΛ.Και μη χειρότερα. Πάντως η μεγάλη κυρία εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη,
Η Όλγα Γεροβασίλη ή Γεροφασόλη.
Γεροφασόλη την λέω εγώ, πότε λέει ότι έχουμε ανασχηματισμό πότε τον αφήνει για αργότερα.
Δεν μπορώ να καταλάβω τούτο το πράμμα γιατί δεν το υπολόγισαν στον ανασχηματισμό.
Πριν λίγες μέρες οι φωστήρες της ελληνικής Βουλής αποφάσισαν να μας μιλήσουν για τα οικονομικά τους. Να μας μιλήσουν γι΄αυτό που, δεν ξέρω για ποιο λόγο το ονομάζουν Πόθεν Έσχες ενώ αγνοούν το πόθεν και μας μιλούν μόνον για το Έσχες. Και μάλιστα ενώ βρισκόμαστε στο μέσον του 2016 μας παρουσίασαν το έσχες του 2012. Μέσα σε ναφθαλίνη το είχαν. Και να τα εκατομμύρια σ΄αυτούς τους άχρηστους όταν ο λαός τους πεινάει. Κάποιες κυρίες που έχουν τον τίτλο της βουλευτού, χωρίς να κάνουν τίποτα φιγουράρουν με εκατομμύρια σε καταθέσεις, σε μετοχές, σε ακίνητα χωρίς ο λαός να γνωρίζει που τα βρήκανε.
Εν τω μεταξύ τα πολιτικά κόμματα αυξάνονται και πληθύνονται στην Ελλάδα σαν την άμμο της θαλάσσης.
Μ΄αυτό το καράβι θα πλεύσουμε αντάμα με τη Ζωίτσα.

Μετά το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας της αξέχαστης Ζωίτσας,
Η Ζωίτσα αποχαιρετά τη Βουλή. 
της γραφικής προέδρου της βουλής
Χέρι-χέρι. Τα υπόλοιπα γνωστά.
και την ΕΘΝΙΚΗ  ΕΝΟΤΗΤΑ, το φασιστικό κόμμα του Καρατζαφέρη με συνεργάτη και συνεταίρο τον δόκιμο χρυσαυγίτη και κολλητό του Κασσιδιάρη, τον περιώνυμο Μπαλτάκο, ένα ακόμη κόμμα γεννήθηκε έτοιμο να αρχίσει και αυτό να εισπράττει το χρήμα του ταλαίπωρου ελληνικού λαού.
Προσοχή γιατί ο Φαήλος δεν αστειεύεται. 
Πρόκειται για το κόμμα που ίδρυσε προχτές ο Φαήλος Κρανιδιώτης, πρώην στέλεχος της ΝουΔούλας και διαγραφής από τον Κυριάκο, με την ονομασία Νέα Δεξιά. Ο Κρανιδιώτης μάλιστα ανέφερε στο Face Book σχετικά με την ίδρυση του κόμματός του και έγραψε σαν απάντηση στην διαγραφή του από την ΝΔ..Η Νέα Δεξιά δεν μπορεί παρά να είναι εθνική, ρωμαλέα στις ιδέες κι΄αγέρωχη στην συμπεριφορά της, απροσκύνητη, διεκδικητής και εγγυητής της Ελευθερίας. Μετά από αυτά τα ηρωικά λόγια κατακαημένε Έλληνα κοιμίσου νηστικός και ήσυχος. Ο Κρανιδιώτης φροντίζει για σένα. Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Βαγγέλας ετοιμάζει κόμμα. Δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν φάει τον Κυριάκο.
Προσπαθεί να θυμηθεί πόσα νησιά είναι η Μυτιλήνη και η Λέσβος.
Να κλείσω με κάτι χαριτωμένο, γουστόζικο, εύθυμο, αστείο και πολλά άλλα. Χαρακτηριστικό των εγκυκλοπαιδικών και γεωγραφικών γνώσεων του Αλέξη Τσίπρα. Ο οποίος σε πρόσφατη ομιλία του αναφέρθηκε στο Ιράν το οποίο συμπεριέλαβε στις..... αραβικές χώρες. Αναφορά κάποιων σημείων της ομιλίας του που αναρτήθηκαν στο twitter λένε. Οι γεωπολιτικές εξελίξεις δημιουργούν την ευκαιρία να ανοιχτούμε σε χώρες όπως η Αίγυπτος, Ιράν και λοιπές Αραβικές χώρες. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που ο πρωθυπουργός είχε αναφέρει σαν δυο ξεχωριστά νησιά την Λέσβο και την Μυτιλήνη. Σειρά πλέον έχει να διαχωρίσει το Ιράν από την Περσία. Πιστεύω πως να κατάφερε να βελτιώσει τα αγγλικά του μήπως χρειαστεί να ξανασυναντήσει τον Κλίντον.

Να είστε καλά και θα τα ξαναπούμε. 

6 σχόλια:

  1. Καλημερα Ντεννυ, μα μας προκαλουν να σχολιάσουμε!!!!!!!!!!!!!!! Ο κος Κρανιδιωτης μου προκαλει αηδια, η Ζωη μου ειναι πιο συμπαθης.....
    Πολύ ωραίο μηνυμα να στηριζουμε την Ελληνικη αγορα, να αλληλοβοηθουμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριάδνη μου καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα.
    Προσωπικά δεν θέλω να βλέπω κανέναν. Όλοι τους είναι για πέταμα.
    Όσο για τα ελληνικά προϊόντα όλοι μας εδώ κάνουμε ό,τι μπορούμε. Αξίζουν πολλά.
    Την αγάπη μου καλή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουλουβάχατα σε απλά ελληνικά Ντένη μου.
    Πολύ καλά κάνεις και γράφεις - σχολιάζεις εδώ.
    Μας δίνεις και την ευκαιρία να εκτονωθούμε, λίγο δεν είναι! Όσοι μας αηδιάζουν δυστυχώς μας υποχρεώνουν να τους ανεχτούμε κιόλας.
    Κρατώ το σπουδαίο μήνυμα με τη γαλανόλευκη σαν τελευταία εικόνα και σου στέλνω την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή σου μέρα αγαπητή μου Μαίρη.
      Το μόνο που μας έχει απομείνει είναι να τους πετάμε την παλιανθρωπιά τους στα μούτρα τους.
      Να σου πω ότι εμείς εδώ στην ξενητιά τα ελληνικά προϊόντα πολύ τα αγαπάμε.
      Νάσαι καλά γλυκιά μου και θα σου γράψω.

      Διαγραφή
  4. Συνέχιζε να σχολιάζεις, διότι χανόμαστε!
    Και ότι χανόμαστε εμείς, πες εντάξει-δεν πειράζει.
    Το μέγα πρόβλημα είναι ότι έχει χαθεί από καιρό η λογική.
    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή σου μέρα αγαπητέ μου φίλε.
      Σ΄ευχαριστώ που πέρασες από τούτη τη σελίδα μου.
      Αγωνίζομαι φίλε μου για την πατρίδα μου. Το μόνο όπλο που έχω είναι η πέννα μου και μ΄αυτή τους χτυπάω.
      Αν θέλεις πέρασε και από το άλλο ιστολόγιο που έχω.http://eftanhsa.blogspot.com
      Νάσαι καλά.

      Διαγραφή