Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

"Adonis For President."


Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεοφ. Συγγρού.
Το έλα να δεις γίνεται στη Νέα Δημοκρατία για την προεδρία του κόμματος εν όψη του Συνεδρίου που ετοιμάζουν. Οι πάντες έχουν ξεσηκωθεί και το κυνήγι των απαραιτήτων πενήντα υπογραφών έχει πάρει διαστάσεις δρόμου ταχύτητας. Πραγματικό “σαφάρι” έχει καταντήσει το θέμα. Όλοι τρέχουν για να μπορέσουν να συγκεντρώσουν τις πενήντα υπογραφές, στοιχείο απαραίτητο για να μπορέσεις να διεκδικήσεις την προεδρία του κόμματος. Δώδεκα είναι μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι, αλλά δεν αποκλείεται στην πορεία του χρόνου – χτες Παρασκευή 2 Οκτωβρίου έληξε η ημερομηνία υποβολής υποψηφιότητας – και ο αριθμός των υποψηφίων έχει ξεπεράσει κάθε όριο λογικής και βρίσκεται στο επίπεδο της κωμωδίας. Οι υποψήφιοι, με πιθανές κάποιες αλλαγές, είναι
Κυριάκος Μητσοτάκης. Πολλά υποσχόμενος.
ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δηλώνει ότι θα φέρει την αλλαγή που χρειάζεται το κόμμα. Η Ντόρα Μπακογιάννη, με κάποιες προϋποθέσεις όπως η ίδια δηλώνει, σχετικά με την συμμετοχή του αδελφού της. Μάλλον τα αδελφομητσοτάκια είναι...πολύ αγαπημένα. Ο Άδωνης Γεωργιάδης, γνωστός και μη εξαιρετέος, ο οποίος δηλώνει ότι θα χτίσει από την αρχή μια καινούργια Νέα Δημοκρατία.
Εκτός από βιβλιοπώλης ο Aδωνης μας βγήκε και χτίστης. Ήδη έχει αρχίσει την προεκλογική του εκστρατεία με συνεντεύξεις, δημοσιεύσεις, λόγους και μια λεζάντα που κυκλοφορεί στο Face Book και στο Twιteer και ραγίζει καρδιές.
"Adonis For President"
Ο Μάκης Βορίδης., ο οποίος ως γνωστόν σαν άνθρωπος των έργων όπως δηλώνει δεν μιλάει πολύ αλλά...λέει ότι θα κάνει πολλά. Έχει ήδη αποσυρθεί. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, γνωστός περιφερειάρχης, της Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος αν και δεν είναι ευπρόσδεκτος από τους ιδιοκτήτες του κόμματος επιμένει να είναι υποψήφιος πολλά υποσχόμενος.
Απόστολος Τζιτζικώστας. Το μεγάλο πρόβλημα.
Ακόμη και την Χρυσή Αυγή θα φέρνει στις παρελάσεις. 

Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Μια από τα ίδια.
Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, παρ΄όλη την αποτυχία του στις τελευταίες εκλογές, επιμένει να δηλώνει ότι είναι ο μόνος που γνωρίζει τι χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία για να ξαναζωντανέψει σαν κόμμα. Άγνωστο γιατί δεν τα εφάρμοσε στις τελευταίες εκλογές. Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, κι΄αυτός αρκετά γνωστός, οπότε ό,τι και να πω εγώ περιττεύει.
Όλγα Κεφαλογιάννη. Όλα παίζονται
Η Όλγα Κεφαλογιάννη, γνωστή από την επιτυχία της στη θέση της Υπουργού Τουρισμού και η οποία πιστεύει ότι και στο κόμμα μπορεί να κάμει κάποιο θαύμα. Για να δούμε. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, αυτός κι΄αν είναι γνωστός οπότε ότι και να πούμε περισσεύει. Και φυσικά περιμένουμε ακόμη και άλλους.
Και να που μόλις κατέφτασε ένα τελείως καινούργιο πρόσωπο, υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος. Αυτός είναι ο Μάρκος Παννέτας, μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Κηφισιά και πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου της περιοχής, Ασχολείται με τον χώρο του διαδικτύου, της επικοινωνίας και της διαφήμισης.. Δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για την κομματική δράση του νεαρού Μάρκου Παννέτα οπότε στεκόμαστε εν αναμονή περισσοτέρων. Κι΄ενώ περιμένουμε
μας προέκυψε ένας ακόμη υποψήφιος. Το όνομα αυτού Σαράντος Ευσταθόπουλος, προγραμματιστής εφαρμογών το επάγγελμα. Ο Σαράντος ήταν υποψήφιος για την δημαρχεία του Βόλου με το κόμμα “Τελεία” του Απόστολου Γκλέτσου.Ήδη όπως ανακοινώθηκε, την τελευταία στιγμή εμφανίστηκε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
Είμαι σίγουρος ότι δεν τελειώσαμε. Δεν ξέρω πως και γιατί τούτη τη φορά η θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τραβάει πολύ και μάλιστα τους νέους. Λένε ότι έχει ριχτεί το σύνθημα στο εσωτερικό του κόμματος να ευρεθεί τρόπος ώστε ο νέος πρόεδρος να είναι το μοντέλο “Αντιτσίπρας” Πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή μπορούμε να πούμε ότι για το μοντέλο αντιτσίπρας οι μόνοι που μπορεί να σταθούν είναι οι νέοι στην ηλικία Κυριάκος Μητσοτάκης, Μάρκος Παννέτας και Σαράντος Ευσταθόπουλος. Είναι όλοι τους νέοι στην ηλικία αφού αυτό είναι το βασικό απαιτούμενο του “Αντισίπρα” Οι υπόλοιποι όλοι, μάλλον μυρίζουν μούχλα. Δεν γνωρίζουμε όμως αν και στα άλλα προσόντα μπορούν να αναμετρηθούν με τον πρωθυπουργό.
Να τελειώσουμε την εύθυμη πλευρά της προεδρίας της ΝΔ. Θα πρέπει κάποτε οι περισσότεροι από αυτούς που θέλουν να είναι υποψήφιοι να καταλάβουν ότι η προεδρία του κόμματος της ΝΔ είναι κάτι σοβαρό. Είναι αυτή τούτη η ίδια η Δημοκρατία. Καλά θα κάμουν όσοι έχουν την δύναμη να καταλάβουν ότι η υποψηφιότητα δεν είναι ένα παιγνίδι και θα πρέπει να αποχωρήσουν και να πάψουν να προσβάλουν και να εξευτελίζουν την έννοια της Δημοκρατίας. Και δεν είναι πρέπον να φτάσουμε στα ονόματα αλλά ας το δουν μόνοι τους ότι οι περισσότεροι από αυτούς θα πρέπει να σταματήσουν να εξευτελίζουν το κόμμα, την Δημοκρατία αλλά και την Ελλάδα.
Τελικά μια μέρα πριν από την εκπνοή της ημερομηνίας υποβολής υποψηφιοτήτων το τοπίο ξεκαθάρισε και έμειναν τρεις....κι΄ο κούκος. Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, ο αμφισβητούμενος Τζιτζικώστας και ο Adonis For President”
Θα δούμε τι θα βγει από το τσουβάλι.

17 σχόλια:

  1. Α ωραία ενημερώθηκα γιατί με αυτά και με κείνα χαμπάρι δεν έχω πάρει!
    Το μεγάλο τσίρκο μπορούμε να τις πούμε αυτές τις εκλογές!
    Χαιρετώ Ντένη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ΄αρχάς να ζητήσω συγνώμη από όλους σας αλλά το άρθρο μου αυτό παρουσιάζει κάποιες ατέλειες αφού ήταν μια από τις σπάνιες φορές στην δημοσιογραφική μου πορεί;α που είχα χάσει τον έλεγχο και δεν μπορούσα να προλάβω τα γεγονότα.
      Αριστέα μου να σου πω ότι δεν χάνεις και τίποτα με το να μην ενημερωθείς.Εσύ τις λες τσίρκο αλλά αν έβλεπες τον Άδωνη πως έτρεχε να προλάβει τον χρόνο για να υποβάλει την υποψηφιότητά του θα γελούσες για μέρες με την κατάντια των πολιτικών της πατρίδας μας.
      Νάσαι καλά καλή μου φ'ίλη.

      Διαγραφή
  2. Αχ, πάνω που αγχώθηκα επειδή απέρριψαν την υποψηφιότητα του Adonis, μόλις διάβασα πως υπέβαλε ένσταση και θα αποφασίσουν το πρωί!!!
    Μα είναι κρίμα σε μια χώρα τσίρκο (όπως έγραψε το Αριστάκι πιο πάνω) να λείπει ένας ακόμη καραγκιόζης!
    Καλό βράδυ, Dennis!!!
    Καλό μήνα είπα? Ας πω τώρα: Καλό μήνα ας έχουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννα μου φαντάζεσαι τον Άδωνη πρόεδρο της ΝΔ να γίνουν εκλογές και να γίνει πρωθυπουργός;
      Τι γέλιο έχει να πέσει παγκοσμίως;
      Καλό σου μήνα καλή μου.

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ με την Αριστέα , τσίρκο έγινε η ΝΔ.
    Ανθρωποι με προσωπικές φιλοδοξίες φλερτάρουν την προεδρία !!
    Να είσαι καλά Ντένη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικόλ μου καλησπέρα σου και σ΄ευχαριστώ για την επίσκεψη. Έχεις δίκιο όπως και η Αριστέα έχει δίκιο και τα λέει σωστά.Το άσχημο είναι ότι τα καραγκιοζιλίκια των πολιτικών τα πληρώνει η πατρίδα μας.
      Νάσαι καλά αγαπητή μου φίλη.

      Διαγραφή
  4. Τι ωραία !! Κι εγώ το ίδιο...ενημερώθηκα, γιατί τις ειδήσεις τις έχω κόψει ακούω πάντα ραδιόφωνο και τραγούδια !! Άντε να δούμε κι αυτό το τσουβάλι ..... Τα χαιρετίσματά μου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνια μου καλή μου φίλη δεν κάνεις και άσχημα που έχεις κόψει τις ειδήσεις.
      Αναγκάζομαι να τις παρακολουθώ λόγω της δουλιάς. Τι να σου πω; Αηδιάζω πολύ.
      Το τσουβάλι να είσαι σίγουρη θα μας δώσει μία από τα ίδια. Αυτοί όλοι είναι συμμορία.
      Νάσαι καλά αγαπητή μου φίλη

      Διαγραφή
  5. Μ' αυτά και μ' εκείνα, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε.
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα μου καλή μου κολάει όμορφα η ατάκα του Ηλιόπουλου.Μας κατάντησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα.
      Την αγάπη μου καλή μου και νάσαι πάντα καλά.

      Διαγραφή
  6. Συγνώμη... αλλα ειναι το τελευταίο που με απασχολεί ..
    από τότες που έκοψα της ειδήσεις ..είμαι πολύ καλύτερα
    καλη κυριακη να εχεις .....και να ειμαστε καλα ....
    γιατί αυτί στην βουλή δεν εχουν ανάγκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ, καλή μου φίλη, δεν μπορώ να κόψω τις ειδήσεις αφού με αυτές ασχολούμαι. Τι να κάνω.
    Όσο γι΄αυτούς στη Βουλή πολύ σωστά το λες. Έχουν λύσει το πρόβλημά τους. Αλοίμονο σε μας. Καλή Κυριακή να έχεις κι΄εσύ καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το τσουβάλι όσο κι αν ανακατευτεί ζονκ θα βγάλει!!
    Αλλά να φτάσει η μέρα που θα διεκδικεί υποψηφιότητα ακόμα και το Αδωνι, δεν το περίμενα..τώρα θα μου πεις και θα έχεις και δίκιο, σάμπως είναι καλύτεροι οι άλλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαρία μου καλή μου φίλη.
    Το φαντάζεσαι να γίνει ο Άδωνης πρόεδρος της ΝΔ. Να γίνουν εκλογές, να νικήσει το κόμμα του και να γίνει πρωθυπουργός ο Γεωργιάδεις,. Θα γελάει μαζί μας όλος ο κόσμος. Κωμωδία μας έχουν καταντήσει.
    Νάσαι καλά καλή μου. Έχεις όλη την αγάπη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα Ντένις.
    Γιατί δεν σας αρέσει ο Άδωνης καλέ;
    Η Τσιτσιολίνα, πώς βγήκε κάποτε στην Ιταλία;
    Να είσαι καλά που μας ενημερώνεις, γιατί κι εγώ απέχω από την τηλεόραση.
    Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρένα μου καλή μου φίλη.
    Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει ο Άδωνης. Κάθε άλλο. Είναι ο πλέον κατάλληλος για να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Τώρα όσο για την Τσιτσολίνα, άλλα...προσόντα είχε αυτή άλλα ο Άδωνης.
    Σ΄ευχαριστώ που πέρασες από εδώ καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρένα μου καλή μου φίλη.
    Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει ο Άδωνης. Κάθε άλλο. Είναι ο πλέον κατάλληλος για να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Τώρα όσο για την Τσιτσολίνα, άλλα...προσόντα είχε αυτή άλλα ο Άδωνης.
    Σ΄ευχαριστώ που πέρασες από εδώ καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή