Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Η κατάντια της ελληνικής δικαιοσύνης.



Είναι λυπηρό να βλέπει κανείς την ελληνική Δικαιοσύνη, αυτό το αλαβάστρινο καμάρι του ελληνικού Έθνους κάποιων περασμένων καιρών, να κατρακυλάει τόσο χαμηλά και τόσο επικίνδυνα. Να την βλέπει να γίνεται ένα παιχνιδάκι και να σύρεται και να κουρελιάζεται στα χέρια των αδίστακτων δολοφόνων της Χρυσής Αυγής. Είναι φοβερό να βλέπεις τον ταλαίπωρο Έλληνα της πατρίδας , αυτόν που κάποτε ακουμπούσε με εμπιστοσύνη τη ζωή του και την οικογένειά του πάνω στα στήθια της ελληνικής Δικαιοσύνης, να στέκεται σήμερα μετέωρος μπρος στα όσα συμβαίνουν και να συλλογάται. Τελικά που βαδίζει τούτη η πατρίδα..
Πλέον έχει επίσημα και νομικά χαρακτηριστεί σαν εγκληματική οργάνωση.
Από τότε που ο χαρακτηρισμός σαν εγκληματική οργάνωση αποδόθηκε στην Χρυσή Αυγή, ο λαός της Ελλάδας με αγωνία περιμένει να γίνει αυτή η δίκη πιστεύοντας ότι θα δοθεί ένα τέλος στην παρουσία πολιτικών δολοφόνων στον πολιτικό χώρο της Ελλάδας. Μήνες έτοιμα τα πορίσματα, μήνες έχουν ορισθεί ημερομηνίες, μήνες τώρα έχουν διαμορφωθεί αίθουσες, έχουν ορισθεί συνήγοροι αλλά είναι αδύνατο να αρχίσει η δίκη. Γιατί η δικιαοσύνη δεν είναι αυτή που ήταν κάποτε. Δεν είναι πλέον το καμάρι της χώρας. Είναι ένα παιγνίδι συμφερόντων σε χέρια που κινούν τα νήματα προκειμένου να πετύχουν τα σχέδιά τους. Τα σχέδια που δεν είναι άλλο από το να συνεχίσει να υπάρχει ανενόχλητη ανάμεσά μας αυτή η εγκληματική οργάνωση.
Χωρίς κανένα ιχνος ντροπής ο αιμοσταγής δολοφόνος της Χρυσής Αυγής.
Να καμαρώνει, χωρίς να ντρέπεται, στο κοστούμι του ο αιμοσταγής δολοφόνος Ρουπακιάς αντί να φοράει το δέρμα μιας άγριας και αιμοβόρας τίγρης. Κι΄ανάμεσά τους μια χαροκαμένη μάνα,
Μια μάνα που ζητάει το δίκιο για το αγριοδολοφονημένο παιδί της. 
μια μάνα που της κατακρεούργησαν το αστέρι του ουρανού οι δολοφόνοι χρυσαυγήτες να περιμένει να ακούσει μια λέξη για τον Παύλο της. Τον Παύλο Φύσσα. Το γιο της. Το καμάρι της. Κι΄οι ένοχοι να αρνούνται επιδεικτικά να προσέλθουν στη δίκη. Και η Δικαιοσύνη να είναι ανίκανη να τους προσάγει βιαίως. Με ποιο νομικό δικαίωμα αρνούνται να προσέλθουν στο Δικαστήριο και να δώσουν εξηγήσεις των εγκλημάτων τους; Ποίοι κρύβονται πίσω από όλα αυτά; Τι σημαίνουν όλες αυτές οι ενέργειες; Σε τι αποσκοπούν; Τι θα καταφέρουν τελικά; Κάποτε ερχόταν ο χωροφύλακας στο σπίτι και σε άρπαζε από το αυτί να σε φέρει “δια της βίας ίνα δικασθείς” Τώρα αν τολμήσουν να σε αγγίξουν τους απειλείς και με μια μήνυση. Ελλάς το μεγαλείο σου.
Αμφιβάλω αν ποτέ καταφέρει η ελληνική δικαιοσύνη του σήμερα να ξεκινήσει αυτή τη δίκη. Δεν πιστεύω πως η ελληνική Δικαιοσύνη έτσι όπως έχει καταντήσει σήμερα να καταφέρει κάποια μέρα να προχωρήσει στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Κι΄αν το καταφέρει να ξεκινήσει αμφιβάλω αν η δίκη αυτή θα τελειώσει ποτέ. Υπάρχουν πολλά συμφέροντα, πολιτικά, οικονομικά, θεσμικά ακόμα και ευρωπαϊκά που θέλουν η Χρυσή Αυγή να υπάρχει μέσα στο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας. Κι΄αν γίνει και κάποτε τελειώσει αυτή η δίκη η τιμωρία σε όλους αυτούς θα είναι ένα χάδι. Κι΄ο Ρουπακιάς θα φιγουράρει στους δρόμους της Ελλάδας σαν ο ήρωας που τόλμησε.
Αυτός θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα.
Κι΄ανάμεσά μας θα υπάρχει ο Μιχαλολιάκος,ο Κασιδιάρης, ο Παναγιώταρος, ο Παππάς, ο Μίχος και όλη η βρωμιά και η ντροπή αυτής της εγκληματικής οργάνωσης. Ανάμεσά μας θα υπάρχει μια απέραντη ντροπή για τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία.

Παρακαλώ κάντε μια επίσκεψη στο  http://eftanhsa.blogspot.com και απολαύστε την αποχώρηση των Άγγλων από την Κεφαλλονιά το πρωινό της 21ης Μάϊου του 1864.



10 σχόλια:

  1. Αδυνατώ να σχολιάσω... η φωτογραφία αυτής της μάνας θα με κυνηγάει πάντα.
    Και ναι... συμφωνώ μαζί σου Ντένη. Η δικαιοσύνη είναι απόλυτα τυφλή, καθυστερεί προκλητικά να αποδοθεί και όπως αποδείχτηκε δεν είναι ανεξάρτητη αρχή.
    Κρίμα για τη χώρα μας, όπως το λες κι εσύ...
    Τους χαιρετισμούς μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για την επίσκεψη αγαπτή μου Μαρία.
    Στο πρόσωπο αυτής της μάνας μπορεί νια διαβάσει κανείς μιαν αρχαία εληνική τραγωδία.
    Για την δικαιοσύνη μας κάποτε είμαστε περήφανοι. Τώρα ο ρόλος της μας προβληματίζει. Ας ελπίσουμε ότι στην προκειμένη περίπτωσγ θα διαδραματίσει το ρόλο της αλλοιώς,....
    Νάσαι καλά καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καλυτερη και αποτελεσματικοτερη δικαιοσυνη
    εναντια σε αυτο ναζιστικο μορφωμα
    ειναι η αποστροφη του ελληνικου λαου
    Αλλα αφου αυτος ο λαος τους ανεχεται και τους ψηφιζει
    η ελληνικη δικαιοσυνη γιατι να συμπεριφερθει
    διαφορετικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πω φίλε μου ότι έχεις δίκιο σε κάποια από αυτά που λες. Υπάρχουν άνθρωποι που τους ψηφίζουν. Είναι αυτοί που δεν γνώρισαν τις θηριωδίες των Γερμανών όταν είχα κατακτήσει την πατρίδα μας.Πρέπει λοιπόν το κράτος αλλά και η δικαιοσύνη να επέμβουν αφού έχουν διαπραχθεί και εγκλήματα.

      Διαγραφή
  4. Πολύ φοβάμαι πως η δικαιοσύνη μόνο δικαιοσύνη δεν είναι...δεν είναι τυφλή φυσικά, βλέπει απλά όσα θέλει να δει!
    Τι να πω για αυτή τη μάνα,που περιμένει μια "δικαίωση" που δεν έρχεται!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στ΄αλήθεια καλή μου Μαρία η Δικαιοσύνη...ανέβλεψε και βλέπει αυτά που θέλει.
      Όσο για την χαροκαμένη μάνα το μόνο που της έχει απομείνει είναι να ελπίζε ότι κάποτε ίσως δικαιωθεί το παιδί της.
      Καλή σου εβδομάδα.

      Διαγραφή
  5. Kρίμα Ντένη κρίμα!
    Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.
    Αυτή η μορφή της μάνας του Φύσσα τα λέει όλα για την κατάντια μας!
    Καλή εβδομάδα Ντένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτα δίκιο αγαπητή μου Έλενα. Μόνο αυτή τη φωτογραφία να μπορούσε να είχε δει η Δικαιοσύνη της Ελλάδας θα τους είχε στείλει όλους στη φυλακή.
      Καλή σου εβδομάδα αγαπητή μου φίλη.

      Διαγραφή
  6. Είναι τραγικό να βλέπεις αυτό το μόρφωμα- γιατί κόμμα δεν είναι-στη Βουλή. Όχι πως δεν της αξίζει της Βουλής να τους έχει ανάμεσά στους άλλους ''Εθνοπατέρες'' αλλά είναι απογοητευτικό το ότι ο κόσμος τους έκανε βουλετές.
    Όσο για τη μάνα που περιμένει δικαίωση............τι να πω; Το παιδί της δεν ξαναγυρνά πίσω και η δικαιοσύνη είναι όντως τυφλή. Γιατί δεν βλέπει πολλές φορές ''πού πάνε τα τέσσερα''.......
    Καλή σου μέρα Ντένη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι αυτοί υπάρχουν σαν κόμμα μέσα στη Βουλή αγαπητή μου Άννα οφείλεται σ΄αυτούς τους "εθνοπατέρες" όπως τους λες. Γιατί αυτοί τους έφτιαξαν για κάποια κομματικά συμφέροντα.Όσο για τη δικαιοσύνη μας άστα να πάνε. Περίμενε τη συνέχεια της δίκης και θα δεις τι παιγνίδια έχουν να παιχτούν.
      Καλή σου εβδομάδα Αννούλα μου.

      Διαγραφή