Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Το χασίσι μας έλειπε!!!!



Η Ελλάδα σήμερα είναι ένα κράτος που έχει λύσει όλα τα προβλήματά του. Δεν έχει τίποτα πλέον να την ανησυχεί και μοιάζει έτοιμη να προχωρήσει στο μέλλον. Η ανεργία έχει πέσει σε χαμηλούς μονοψήφιους αριθμούς, το εισόδημα έχει ανέβει σε αισθητά ύψη. Οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν αναβαθμιστεί σε πολύ καλά επίπεδα. Όλα καλά λοιπόν και καιρός να κοιτάξουμε να γίνουμε καλύτεροι.
Να κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη. Με πολλές χαρές. Με πιο πολλές απολαύσεις.
Και αρχίζουμε από την συγκέντρωση του Σαββάτου 9 Μαΐου στην Πλατεία Συντάγματος προκειμένου να πείσουμε αυτούς που μας κυβερνούν να νομιμοποιήσουν τα ναρκωτικά. Γέμισε λοιπόν η πλατεία από νεαρούς που έδειχναν να έχουν λύσει όλα τα προβλήματά τους και το μόνο που τους απασχολούσε ήταν να γίνει νόμιμη η μαριχουάνα.
Να μπορούν να απολαμβάνουν το τσιγαριλίκι τους ξαπλωμένοι στα παγκάκια του Εθνικού Κήπου και των άλλων πάρκων χωρίς να δέχονται τις ενοχλήσεις της αστυνομίας. Να μπορούν να καλλιεργούν την ινδική κάνναβη στο περιβόλι τους και να μαθαίνουν και τα παιδιά τους να την χρησιμοποιούν. Μαζεύτηκαν λοιπόν και φώναζαν το δίκιο τους. Και γύρω τους ένας κόσμος να τους κοιτάζει αδιάφορος.
Ένα ξεχωριστό “παρών” στη συγκέντρωση αυτή έδωσε η ΚΝΕ ( Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας ) με την έκδοση ανακοινωθέντος  που έλεγε:
Η εκδήλωση για την διάδοση των ναρκωτικών που διοργανώνεται το Σάββατο 9 του Μάη με συνδιοργανωτές την κυβερνητική νεολαία και τον τομέα δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί πρόκληση. Είναι και ύπουλο οι διοργανωτές να συνδέουν τη γιορτή της μαστούρας με την μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών στις 9 του Μάη να λερώνουν με σάπιες ιδέες αυτή την κορυφαία στιγμή στην ιστορία της πάλης των λαών”
Και τελειώνει η ανακοίνωση με τους στίχους του Βάρναλη.

Σε θέλουν σκλάβα να χτυπάς
το κούτελο στο χώμα,
χασίσι αν θες μετά χαράς
αλλ΄όχι ελευθερία.”

Το κόμμα που κυνηγήθηκε, που διώχτηκε, που φυλακίστηκε, που εξορίστηκε, που τουφεκίστηκε, το κόμμα αυτό ορθώνει το στήθος του στην αντίσταση για την διάσωση της Ελλάδας από τα ναρκωτικά.

Ο άλλος μεγάλος κίνδυνος για την ειρήνη, την τάξη και την ηρεμία στη χώρας μας, οι “χιλιοτραγουδημένοι” αντιεξουσιαστές, μια παράταξη, μια μερίδα ανθρωποειδών που κανείς δεν ξέρει ποίοι είναι και τι θέλουν, μετέφερε τις δραστηριότητές της στον οικισμό Καστανιές, στον Έβρο, στα σύνορα με την Τουρκία.
Με διαδήλωση μέσα στα δρομάκια του χωριού και με την προστασία της αστυνομίας αυτοί οι εγκληματίες ζητούσαν την καταστροφή του φράχτη που έχει υψωθεί εκεί και προστατεύει την περιοχή από τους λαθραίους μετανάστες οι οποίοι, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων είχαν μετατρέψει την περιοχή σε πεδίο ληστειών και δολοφονιών.
Ο φράχτης έχει φέρει μια ηρεμία, ησυχία και ασφάλεια στην περιοχή.

Αυτά τα δύο προβλήματα έχουν προστεθεί στα πάρα πολλά που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση. Περιμένουμε όχι λύσεις αλλά και κάποιες καρπαζιές σ΄αυτούς που τολμούν.

6 σχόλια:

  1. Πες τα χρυσόστομε!!!!!!!! Ε μα το έχουμε παρακάνει με την ανοχή σε κάθε νέα '' ιδέα'' στο όνομα του ανθρωπισμού και της ελευθερίας του ατόμου. Έλεος!
    Καλό βράδυ Ντένη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννούλα μου καλή σου μέρα.
      Δεν είναι ανοχή σε νέες ιδέες κορίτσι μου. Είναι ότι θέλουν την εξαθλιώση των λαών για να τους ρουφούν το αίμα πιο εύκολα.
      Νάσαι πάντα καλά καλή μου φίλη..

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ μαζί σου Ντένη!
    Εχουμε ξεφύγει λίγο σαν χώρα και έχουμε χάσει το μέτρο.
    Θυμάμαι μία παροιμία που έλεγε, αλλού γίνεται ο γάμος αλλού βαρούν τα τύμπανα.
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε ξεφύγει πάρα πολύ καλή μου Έλενα. Γιατί έτσι μας θέλουν. Έρμαια στα χέρια τους.
      Δυστυχώς δεν μπορούμε να το καταλάβουμε.
      Νάσαι καλά καλή μου φίλη.

      Διαγραφή
  3. Μακάρι να είχαν λύσει τα ουσιαστικά προβλήματα της νεολαίας, την παιδεία, την ανεργία, την ανασφάλιστη εργασία, το αβέβαιο μέλλον... κι ας ήταν αυτό το μέλημά μας. Η αποποινικοποίηση των μικρο-ποσοτήτων και η ορθή χρήση της κάνναβης.
    Σ' ένα κοινωνικό τοπίο που διαγράφεται ζοφερό για την νέα γενιά, φοβάμαι ότι αυτή η κίνηση ήταν άκαιρη. Θα συμφωνήσω με τους προβληματισμούς σου Ντένη. Ώρες-ώρες μου θυμίζουμε αυτούς που ξεκινούν να χτίσουν ένα σπίτι, ξεκινώντας απ' τα ...πόμολα.
    Την καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρία καλή μου φίλη.
    Κατ΄αρχάς συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης. Ακόμη δεν έχω συνέλθει από την περιπέτεια της υγείας μου. Πολύ σωστά παρατηρείς ότι ξεκινάμε να χτίσουμε ένα στπίτι από τα πόμολα της πόρτας. Αυτό είναι το μεγάλο κουσούρι που μας συνοδεύει σε όλη την πορεία της ιστορίας μας. Δυστυχώς αγνοούμε τις βασικές ανάγκες της νεολαίας και της προσφέρουμε την απόλαυση. Αυτά φωνάζω πολλές φορές και κάποιες φίλες τα βάζουν μαζί μου γιατί δεν μπορούν να με καταλάβουν. Δες σε τι κατάσταση βρισκόμαστε τέσσερεις μήνες τώρα. Τα έλεγα γιατί μπορούσα να τα δω και εισέπραξα επιθέσεις.
    Νάσαι καλά καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή