Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Θυρανοίξεια Καφενείου.

Φίλες και φίλοι αγαπητοί μου.
Μετά από ένα μικρό διάστημα διακοπής των εργασιών του το "Καφενείον η Ελλάς" αποφάσισε να ξαναρχίσει τον αγώνα.
Γίνονται τόσα πολλά γύρω μας, εδώ στην ξενιτιά μας, στην πατρίδα μας, που θα πρέπει να ακούγεται κάποια φωνή να τα παρουσιάζει χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, που λένε.
Έτσι λοιπόν νάμαστε πάλι εδώ. Και σαν αρχή να δούμε τη δράση αυτής της εγκληματικής οργάνωσης, της Χρυσής Αυγής που θέλει να εισχωρήσει σε όλους τους τομείς της ελληνικής ζωής για να μην αφήσει τίποτα όρθιο. Στον τομέα της υγείας λοιπόν η επόμενη κίνηση και διαβάστε.

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να επιμένει.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής παίρνει μέρος σε εκλογές.
Ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης με τον Ρουπακιά, δολοφόνο του Παύλου Φύσσα

Παρ΄όλο που σχεδόν όλα τα ηγετικά στελέχη αυτής της οργάνωσης βρίσκονται στη φυλακή και παρ΄όλο που σε καθημερινή βάση βγαίνουν στο φως όλο και νέα εγκλήματα που έχουν διαπράξει το εκλογικό ποσοστό αυτής της οργάνωσης παραμένει σταθερό αλλά και όσα από τα στελέχη της - για την ώρα - βρίσκονται εκτός φυλακής φαίνεται ότι δεν έχουν σταματήσει τη δράση τους.
Σκοπός τους, απ΄ό,τι διαφαίνεται, είναι να εισχωρήσουν σε όλους τους τομείς της ελληνικής κοινωνίας και της καθημερινότητας, προκειμένου να ελέγχουν όλο και πιο πολλές κοινωνικές τάξεις των κατοίκων της χώρας. 
Ετοιμάζονται λοιπόν να χτυπήσουν και στον τομέα της υγείας, αναμφισβήτητα ένα  πολύ ευαίσθητο τομέα της χώρας. Με δικό τους ψηφοδέλτιο σχεδιάζουν να λάβουν μέρος στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου των Αθηνών ου θα γίνουν τον Οκτώβρη, με σκοπό να πάρουν κάποια ή κάποιες ηγετικές θέσεις και να αρχίσουν την γνωστή δράση τους ισοπεδώνοντας τα πάντα.
Αυτή είναι η συμπεριφορά τους μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο.
Με τον τίτλο "Ιατροί του Ελληνισμού" έχουν καταρτίσει ψηφοδέλτιο το οπο΄πιο υπέβαλαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και παρ΄όλες τις αντιρρήσεις των άλλων υποψηφίων συνδυασμών το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου επικύρωσε το ψηφοδέλτιο με την δικαιολογία ότι " Η Δημοκρατία δεν φοβάται τους εκπροσώπους του μίσους και του ρατσισμού."
Ο κύριος λόγος για τον οποίον το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου επικύρωσε το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής είναι ότι φοβούνται πως οι χρυσαυγήτες υποψήφιοι θα προχωρήσουν σε ενστάσεις κατά των εκλογών και θα οδηγήσουν τον σύλλογο σε διοικητικές περιπέτειες.   Κατ΄άλλους η λογική του αποκλεισμού χαρακτηρίστηκε σαν φασιστική επιλογή και φυσικά θα έπρεπε να αποκλεισθεί.
Ο νεοφασισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Κάπως έτσι ήπια και με υποχωρήσεις έχει αντιμετωπιστεί από την πολιτεία αυτό το εγκληματικό μόρφωμα από τότε που πρωτοεμφανίστηκε με αποτέλεσμα να έχει θρονιαστεί στην Ελληνική Βουλή, να έχει ένα ποσοστό 12%, να είναι το τρίτο κόμμα, να απειλεί, να εκβιάζει και να δολοφονεί.
Είναι γεγονός ότι τα μέλη του συνδυασμού "Ιατροί του Ελληνισμού" δεν αποδέχονται την ισότητα της ιατρικής περίθαλψης αφού αρνούνται κάθε επέμβαση σε αλλοδαπούς και άλλους. Πρόσφατη είναι η ρατσιστική αιμοδοσία τους αλλά και τα ιατρεία μόνο για Έλληνες. 
Το πρωτοπαλλήκαρο της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος. 
Η ευθύνη του παρόντος ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών είναι μεγάλη, αφού με την επικύρωσή του ψηφοδελτίου των Χρυσασυγιτών επιτρέπει, για πρώτη φορά στην ιστορία να συμμετάσχει στις εκλογικές διαδικασίες παράταξη με αρχές ενάντια σε βασικούς κανόνες της ιατρικής δεοντολογίας. 
Έτσι η θέση τους αυτή θα δημιουργήσει πολλά εμπόδια στη λειτουργία του νέου ΔΣ του συλλόγου που θα προκύψει μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου.

4 σχόλια:

 1. Αυτή η πρώτη ασπρόμαυρη φωτογραφία στην πλατεία του χωριού μιλά μόνη της, είναι η ΓΗ που αφήσαμε αξίζει για χιλιάδες λέξεις.
  χαιρετώ
  Γαβριήλ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Προφανώς ο ΙΣΑ θεωρεί, εκτός όλων των άλλων, ότι δεν καταστρατηγείται ο όρκος του Ιπποκράτη στο σημείο που απαιτεί από το γιατρό να μην βλάψει ή αδικήσει κανένα ασθενή κι συνάδει με τη ρατσιστική συμπεριφορά των χρυσαυγιτών γιατρών να πραγματοποιούν αιμοδοσίες και να παρέχουν ιατρική βοήθεια μόνο σε 'Ελληνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτή η φωτογραφία φίλε Γαβρίλη είναι στα Σεπόλια, μια συνοικία της Αθήνας το 1950. Σήμερα εκεί υπάρχει άφθονο τσιμέντο.
  Νάσαι καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θα μου επιτρέψεις αγαπητέ μου Ευάγγελε να διαφωνίσω μαζί σου.
  Όταν αρνείται ο γιατρός να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ασθενή διότι είναι παράνομος μετανάστης δεν καταστρατηγείται ο όρκος του Ιπποκράτη;
  Ευχαριστώ για την επίσκεψη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή