Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Οι Γερμανοί...ξανακτυπούν ! ! !




Για τέσσερα χρόνια αυτοί ήσαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα.
Οι Γερμανοί δεν ξανάρχονται. Πως να ξαναέρθουν αφού ποτέ δεν έφυγαν. Εδώ είναι, δυστυχώς για την δόλια Ελλάδα. Εδώ είναι για να μας θυμίζουν τα όσα ζήσαμε στα χρόνια της Κατοχής που τους είχαμε αφεντάδες πάνω στα κεφάλια μας. Εδώ είναι για να μας χτυπούν και να μας ξαναχτυπούν.
Με το που πάτησαν το πόδι τους στη χώρα μας, 26 Απριλίου του ΄41, αρχίζουν τα εγκλήματά τους.
Καθημερινές ήσαν αυτές οι σκηνές στην Κρήτη
Στις 3 Ιουνίου του 1941 σαράντα χωριά της Κρήτης και ανάμεσά τους ο ηρωικός Κάνδανος θα γίνουν στάχτη γιατί οι Κρητικοί υπερασπίστηκαν το νησί τους. Από τους κατοίκους των χωριών ελάχιστοι θα καταφέρουν να γλυτώσουν και να βγουν στο βουνό.
Στον λόφο αυτό έγινε η ομαδική εκτέλεση των Καλαβρυτινών
Στις 13 Δεκεμβρίου του 1943 θα ανηφορίσουν στα Καλάβρυτα. Θα συλλάβουν όλον τον ανδρικό πληθυσμό της μικρής πόλης και θα τους εκτελέσουν με πολυβόλα. Πάνω από 1.000 άτομα. Τα γυναικόπαιδα θα τα κλείσουν στο σχολείο και θα βάλουν φωτιά. Φεύγοντας θα κάψουν όλη την μικρή πόλη.
Στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής
Την Πρωτομαγιά του 1944 από τις φυλακές του Χαϊδαρίου, 200 κομμουνιστές οδηγούνται στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής και εκτελούνται με πολυβόλα.
Πάνω από τη Λιβαδιά είναι το Δίστομο. Εκεί θα φτάσουν στις 10 Ιουνίου του 1944. Θα σύρουν έξω από τα σπίτια τους όλους τους κατοίκους, περίπου 300 άντρες, γυναίκες και παιδιά και θα τους κατασφάξουν άγρια στη μέση της μικρής πλατείας.
Ανεπίσημος απολογισμός της μαύρης τετραετίας της Κατοχής, πυρπολήθηκαν 1750 πόλεις, χωριά, οικισμοί. Καταστράφηκαν 750 σχολεία. Γκρεμίστηκαν 807 εκκλησιές και εκτελέστηκαν πάνω από 200.000 άνθρωποι. Ένα μικρό δείγμα από το πέρασμα των Γερμανών του Χίτλερ από την πατρίδα μας.
Τα ελεεινά υποκείμενα της Χρυσής Αυγής
Πριν από λίγα χρόνια το μισητό χτύπημα της γερμανικής μπότας ακούστηκε πάλι στους δρόμους της Ελλάδας. Μόνο που αυτοί τη φορά την φορούσαν Έλληνες. Τα αποβράσματα του Μιχαλολιάκου. Αυτά τα ελεεινά υποκείμενα που θέλουν να φέρουν στην Ελλάδα το ναζισμό και τα εγκλήματά του.
Στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 εμφανίζονται στην Αμφιάλη. Το βρωμερό πρωτοπαλήκαρό τους, ο εγκληματίας Γιώργος Ρουπακιάς μαχαιρώνει με πρωτοφανή αγριάδα το λεβέντη της περιοχής, τον Παύλο Φύσσα. Το παλληκάρι που τραγουδούσε τη ζωή.

Τα εγκληματικά τάγματα εφόδου μετατρέπουν την ελληνική σημαία σε ρόπαλο
Στις 25 Ιανουαρίου του 2014 ένα από τα τάγματα εφόδου αυτής της εγκληματικής οργάνωσης, ανάμεσά του και ανήλικα παιδιά δυστυχώς, εμφανίζεται στην ίδια περιοχή και παρ΄όλη την ύπαρξη κάποιας αστυνομικής παρουσίας επιδίδεται σε βανδαλισμούς και επιθέσεις και αποχωρεί ανενόχλητο. Καμμία σύλληψης. Οι Γερμανοί ξαναχτυπούν κι΄εμείς χορεύουμε. Ζήτω η Ελλάς.

10 σχόλια:

  1. Mακριά απο τέτοια υποκείμενα Ντένη μου!
    Την καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλενα καλή μου.
    Σ΄ευχαριστώ κατ΄αρχάς για την επίσκεψη. Να σου πω ότι αυτά τα ελεεινά υποκείμενα της Χρυσής Αυγής δεν τα παω με τίποτα. Και η σκέψη και μόνο ότι υπάρχουν ανάμεσά μας με αρρωσταίνει. Αν κάποτε απαλλαγούμε από αυτά εγώ θα ξαναγεννηθώ.
    Νάσαι καλά καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλά κάνεις αγαπητέ μου Ντένη
    και υπενθυμίζεις τις θηριωδίες των
    Ναζί γιατί οι λαοί πολύ γρήγορα
    ξεχνούν.Για αυτά τα δικά μας
    ελληνικά "αποβράσματα" όπως πολύ
    σωστα τους αποκαλείς μόνο ντροπή μπορεί να αισθάνεται κανείς.
    Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Ανώνυμε καλή σου μέρα.
    Έχεις δίκιο ότι οι λαοί πολύ γρήγορα ξεχνούν. Ο δικός μας λαός όχι μόνο ξέχασε αλλά και με ένα 10% δυστυχώς επιθυμεί να ξαναδεί τη χώρα μας κάτω από τη φρίκη του ναζισμού. Ντροπή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνώμη Ντένη μου δεν είμαι ανώνυμη
    η Ρισσιάνα είμαι, μόνο που αυτήν την φορά ξεχάστηκα και κτύπησα στο
    ανώνυμος, τώρα το είδα.Και πάλι σου
    ζητώ συγνώμη, όπως ξέρεις δεν
    δειλιάζω να λέω την γνώμη μου
    δημόσια.
    Νάσαι πάντα καλά
    Ρισσιάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή μου και καλή μου Ρισσιάνα. Μόνο σε σένα δεν πήγε ο νους μου. Ξέρω τι Κεφαλονήτισσα λεβεντιά είσαι και που να σκεφτώ ότι είσαι ανώνυμη. Δεν σε παρεξηγώ. Ξέρω πόσα λάθη κάνουμε σε τούτα τα μηχανήματα.
    Νάσαι καλά καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αδελφέ Ντένη ! Η σημαία με τον "αγκυλωτό σταυρό" θα ταίριαζε στους χρυσαυγίτες καλύτερα να κρατάνε...

    Είναι μεγάλη θρασύτητα να σηκώνουν την ελληνική σημαία και να χαιρετούν με το "Χάιλ Χιτλερ".

    Σπύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σπύρο μου καλή σου μέρα.
    Αν παρατηρήσεις το σήμα τους είναι ο αγκελωτός σταυρός κάπως αλλοιώς διαμορφωμένος. Πρόκειται για ελεεινά υποκείμενα που δεν έχουν το θάρρος να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Δυστυχώς το 10% των Ελλήνων τους ψηφίζουν χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να σκεφτούν τι κάνουν.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια Ντένη μου για το άρθρο-φωτιά!!ποτέ δεν έφυγαν,όντως!άλλαξε και το όνομά τους σε ΄΄Εθνική αυγή''το χρυσή όντως δεν περιέγραφε τόσο την αγριότητά τους..αλλά να μου πείς στό όνομα θα κολλήσουμε ή στις απεχθείς πράξεις..και πόσοι ακολουθούν από πάισω..ανησυχητικό πολύ..κι εγώ τελευταία απο την αηδία και την οργή που νιώθω μόνο κοινωνικο-πολιτικά γράφω πιά..δεν μου βγαίνει κάτι σε αισιόδοξο!δίνεις τις μάχες σου απο εδώ και σε θαυμάζω απεριόριστα!συνέχισε έτσι..μαχητής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι ενάντια σ΄αυτούς τους δολοφόνους, Κάτε μου γιατί είναι χειρότεροι από τους ναζί. Από τις πρώτες μέρες που εμφανίστηκε αυτό το εγκληματικό μόρφωμα γράφω ασταμάτητα. Μάλιστα σε κάποιο άρθρο μου είχα γράψει Η Χρυσή Αυγή θα φέρει μάυρες μέρες στην πατρίδα μας. Λυπάμαι που βγήκα αληθινός.
    Καλή σου μέρα Κάτε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή