Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ο θάνατος των δολοφόνων


Είχα υπ΄όψη μου να απαντήσω στην ολοσέλιδη επιστολή του χρυσαυγίτη Νικ. Τζαβέλα, με τίτλο, “Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες”, που φιλοξένησε η Εφημερίδα της Νέας Υόρκης  στις 7 Δεκεμβρίου, στην σελίδα 33.
Τα γεγονότα όμως με πρόλαβαν. Και αυτά τα γεγονότα έγιναν η απάντηση σε όλα όσα ο επιστολογράφος μας αναφέρεται.
Δεν γνωρίζω βέβαια αν ο κύριος αυτός ήταν κάποιος από αυτούς, που με την ανοχή και συνενοχή κάποιων «γνωστών αγνώστων» λέρωσαν τα γραφεία της Ομοσπονδίας με την φωτογράφισή τους δείχνοντάς μας μάλιστα μόνο τις πλάτες τους. Βέβαια για να δείξεις το πρόσωπό σου χρειάζεται θάρρος. Και που να το βρουν.
Πιστεύω πως όλοι σας αυτές τις μέρες, θα έχετε παρακολουθήσει και θα παρακολουθείτε καθημερινά  στα δελτία ειδήσεων των ελληνικών τηλεοπτικών προγραμμάτων το υλικό που έρχεται στο φως μετά από τις έρευνες σε σπίτια βουλευτών της Χρυσής Αυγής και την εγκληματική βρωμιά που αποκάλυψαν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και οι οποίοι κατασχέθηκαν.
Όλα αυτά στοιχειοθετούν μια εγκληματική οργάνωση, όπως σωστά έχει χαρακτηρισθεί αυτό το μίασμα της πατρίδας μας.
Τα πάντα που πλέον έχουν αποκαλυφθεί παραπέμπουν στη Βαϊμάρη της δεκαετία του 1930 τότε που ο Χίτλερ έκτιζε εκεί τον εγκληματικό ναζισμό, ο οποίος ναζισμός έμελλε σε λίγα χρόνια να αιματοκυλήσει την ανθρωπότητα με εκατομμύρια νεκρούς και ανεπανόρθωτες υλικές και οικονομικές καταστροφές που επέφερε ο Β! Παγκόσμιος πόλεμος σε όλο τον κόσμο.
Πάνω στα ίδια αχνάρια και ο Έλληνας φυρερίσκος, ο Μιχαλολιάκος, ξεκίνησε και είναι αλήθεια ότι κατάφερε έντεχνα να χτίσει αυτό το εγκληματικό μόρφωμα, που κάποιες ατυχείς συγκυρίες το βοήθησαν να μετατραπεί σε ναζιστικό κόμμα και να βρωμίσει το ελληνικό κοινοβούλιο. Στα ίδια χιτλερικά αχνάρια η στρατολόγηση των οπαδών, η δημιουργία των ταγμάτων εφόδου, η εκπαίδευση, αλλά ακόμη και το επέσχυντο «παιδομάζωμα». Μικρά παιδιά, που η οικονομική ανάγκη των γονιών τους, λόγω της κρίσης τους οδήγησε στο να αφήσουν τα παιδιά τους στα χέρια αυτών των εγκληματιών, οι οποίοι πάνω σ΄αυτά τα παιδιά προσπάθησαν να χτίσουν το αύριο της εγκληματικής τους οργάνωσης. Απελπισμένοι γονείς, οι οποίοι δέχτηκαν και άφησαν τα παιδιά τους στα εγκληματικά χέρια των στελεχών αυτού του μορφώματος.
Γερμενής, Παναγιώταρος, Λαγός, Μίχος, Ηλιόπουλος, Κασιδιάρης, Μπούκουρας και άλλοι των οποίων και μόνο η εμφάνιση μιλάει από μόνη της και προκαλεί τρόμο.
Μαχαιροβγάλτες και φονιάδες, τους αποκάλεσε μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Και δεν είχε άδικο. Η ειδική εκπαίδευσή τους στη χρήση των μαχαιριών αποδείχτηκε στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον εγκληματία χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.
Οι αναρίθμητες άγριες επιθέσεις σε όσους τους αμφισβητούν μαρτυρούν τις εγκληματικές διαθέσεις οι οποίες τους διακατέχουν. Οι εκατοντάδες φωτογραφίες με την χρήση των όπλων δείχνουν ποια είναι τα ένστικτα όλων αυτών των υποκειμένων.
Η εκδικητική τους μανία στους πάγκους των μικροπωλητών μαρτυρούν ότι μέσα τους υπάρχει μόνο το μίσος και το δηλητήριο. Η εμφάνισή τους στο Μελιγαλά και η γενική τους συμπεριφορά θύμισαν σε μας τους Γερμανούς του Χίτλερ στα χρόνια της Κατοχής της Ελλάδας. Μια κατάσταση που θέλουν να φέρουν και πάλι στην πατρίδα μας τα καθάρματα του Μιχαλολιάκου.

Όλα πλέον έχουν γίνει φανερά με αποδείξεις και ντοκουμέντα. Η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει πάρει στα χέρια της την εγκληματική βρωμιά της Χρυσής Αυγής και θα την καθαρίσει. Όλα δείχνουν ότι το εγκληματικό αυτό μόρφωμα έχει πάρει το δρόμο προς τον τάφο, που μόνοι τους και με τις πράξεις τους έχουν ανοίξει. Σύντομα η Χρυσή Αυγή θα είναι θα είναι μια θλιβερή ανάμνηση όπως όλες οι φασιστικές δικτατορίες που τόλμησαν να φανούν πάνω στην Ελλάδα. Πάνω στην Ελλάδα που έχει γεννήσει τη Δημοκρατία. Όμως ο λαός μας δεν θα τους λησμονήσει. Γιατί οι δολοφόνοι και οι μαχαιροβγάλτες δεν ξεχνιούνται.

3 σχόλια:

  1. Ελπίζω ο λαός μας να μην λησμονήσει γιατί τον τελευταίο καιρό νομίζω ότι οι Ελληνες έχουν κουφαθεί, έχουν τυφλωθεί και τα έχουν χάσει κιόλας!
    Ελπίζω!
    Γιατί αλλιώς δεν μας βλέπω καλά!
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλενα καλή μου φίλη χρόνια σου πολλά.
    Συμμερίζομαι τις ανησυχίες σου. Παρακολουθώ καθημερινά τις πολιτικές εξελήξεις και συμφωνώ μαζί σου.
    Ο λαός μας τα έχει χάσει. Δεν ξέρει πως να αντιδράσει. Ακούω από πολλούς ότι στρέφοντε προς τη Χρυσή Αυγή για εκδίκηση των πολιτικών. Τόσο αφελείς; Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι με την θέση τους αυτή εκδικούνται τον εαυτό τους, την πατρίδα και το μέλλον των παιδιών τους;
    Πότε θα καταλάβουν ότι οι χρυσαυγίτες είναι εγκληματίες και όχι πατριώτες;
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Dennis!
    ¨¨¨¨¨¨¨¨¨. *
    ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ **
    ¨¨¨¨¨¨¨¨¨*o*
    ¨¨¨¨¨¨¨¨*♥*o*
    ¨¨¨¨¨¨¨***o***
    ¨¨¨¨¨¨**o**♥*o*
    ¨¨¨¨¨**♥**o**o**
    ¨¨¨¨**o**♥***♥*o*
    ¨¨¨*****♥*o**o****
    ¨¨**♥**o*****o**♥**
    ¨******o*****♥**o***
    ****o***♥**o***o***♥ *
    ¨¨¨¨¨____!_!____
    ¨¨¨¨¨\_________/¨¨

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ & ΕΙΡΗΝΗ Σ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή