Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Δεξιά και αριστερά

Παγκοσμίως τα πολλά και διάφορα αυτόν τον καιρό και από που να αρχίσει κανείς. Πολιτικά, οικονομικά, πολιτιστικά, εσωτερικά, εξωτερικά, ανθρωπιστικά και πολλά άλλα. Από που να αρχίσουμε; Μα φυσικά από την δόλια την πατρίδα μας, που πάνω της έχουν πέσει γνωστοί και ξένοι, φίλοι και εχθροί, μικροί και μεγάλοι για να την κατασπαράξουν και οι δικοί μας υποτιθέμενοι υπεύθυνοι σφυρίζουν αδιάφορα.

Η γνωστή μας και μη εξαιρετέα Κυρία Ρεπούση (το Κυρία με κεφαλαίο Κ) και πάλι ξαναχτύπησε. 
Μαρία Ρεπούση. Υποτίθεται πανεπιστημιακή καθηγήτρια ιστορίας
Γνωστή η κυρία. Καθηγήτρια πανεπιστημίου, η οποία τον Σεπτέμβρη του 1922 στη Σμύρνη δεν είδε καμμιά σφαγή των Ελλήνων αλλά....συνωστισμό.  Και τόλμησε τη γνώμη της αυτή να την βάλει στο βιβλίο της 6ης δημοτικού των ελληνικών σχολείων. 
Αυτή η τραγωδία για την Ρεπούση ήταν...συνωστισμός
Και αφού κατάφερε αυτόν τον κοιμισμένο ελληνικό λαό να την ψηφίσει, σαν βουλευτίνα πλέον της Δημοκρατική Αριστεράς – ντροπή σου κ. Φώτη Κουβέλη – ξαναεπιτίθεται αμφισβητώντας την ελληνική ιστορία. Τελικά υπάρχει κράτος να μας απαλλάξει από τέτοια υποκείμενα;

Η Επιτροπή για την λίστα Λαγκάρντ
Μετά από μαραθώνιες συνεδριάσεις που διήρκεσαν τέσσερεις μήνες και μετά από εξέταση εκατοντάδων μαρτύρων,η Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ, αποφάσισε πως ο πρώην υπουργός οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου είναι ο μόνος ένοχος για όλα. 
Γεώργιος Παπακωνσταντίνου. Ο μόνος ένοχος
Τώρα πως γίνεται όλοι αυτοί από τα χέρια των οποίων πέρασε η λίστα αυτή και δεν γνωρίζουν τίποτα, δεν είδαν τίποτα δεν άκουσαν τίποτα, πως γίνεται λέω και δεν έχουν καμμιά ευθύνη, ειλικρινά  δεν μπορώ να το καταλάβω. Α, ρε αθάνατη Ελλάδα ! ! !

Τα Εφτάνησα έχουν βάλει στο μάτι οι μεγιστάνες του κόσμου, προκειμένου να αποκτήσουν ένα κομμάτι ελληνική γη. Έτσι μετά την αγορά του Σκορπιού από τον Ρώσσο Ριμπλόβλεφ, μετά την Κασσιώπη της Κέρκυρας, τον Άτοκο και άλλα νησάκια του Εφτανησιακού συμπλέγματος, ήρθε η σειρά της Κεφαλονιάς.
Πύλαρος. Θα γίνει ξενοδοχείο και γήπεδο
Κάποιος Σεϊχης έβαλε στο μάτι την περιοχή της Πύλαρου όπου ζητεί να αγοράσει ένα κομμάτι κεφαλονίτικης γης περίπου 180 στρεμμάτων, 
Ο Σείχης Faizul Aqtab Saddiqi.
προκειμένου να χτίσει πολυτελέστατο ξενοδοχείο και να φτιάξει ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις για να συγκεντρώνει διάσημους ποδοσφαιριστές.
Μύρτος. Θα κολυμπούν οι Σεϊχηδες και τα χαρέμια τους
 Κι΄ακόμη ζητά από τον Δήμαρχο της Κεφαλονιάς να δημοπρατήσει και κάποια κομμάτια της γνωστής παραλίας Μύρτος. Τελικά να μου το θυμηθείτε. Κάποια μέρα προκειμένου να πάμε στο νησί μας αν δεν χρειαζόμαστε διαβατήριο οπωσδήποτε θα χρειαζόμαστε βεβαίωση από κάποιον Σεϊχη.

Μια τελευταία δημοσκόπηση που έγινε αναφέρει σαν τρίτο κόμμα, με ποσοστό 13,5% την Χρυσή Αυγή. 
Μήπως μοιάζει με το σήμα του Γ! Ράϊχ;
Αν αυτό δεν είναι ντροπή για την πατρίδα μας, για την χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, τι άλλο μπορεί να είναι; Πολύ φοβάμαι πως αν οι υποτιθέμενοι υπεύθυνοι δεν πάρουν κάποια μέτρα πολύ γρήγορα θα δούμε την Ελλαδίτσα μας σε μαύρα χάλια. 
Κοιτάτε φάτσα που θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα
Λέτε νάρθει μέρα που να χαιρετάμε χιτλερικά και να φωνάζουμε Χάϊλ Μιχαλολιάκος; 

Πριν την Αλέκα ήταν το κόμμα του λαού
Τελευταίο το ΚΚΕ με μόνο 5%. Εκεί το έφτασε η απελθούσα Αλέκα μας  Και αγωνίζονται τώρα τα νέα πρόσωπα μήπως και δούμε Θεού πρόσωπο. Ειλικρινά είναι φοβερό αυτό που συνέβει στο κόμμα του λαού.
Αυτή δόξασε το ΚΚΕ
Με 22% το παρέλαβε η Αλέκα από τον Φλωράκη και με την ανικανότητά της αλλά και με το να μην μπορεί κανείς άλλος να έχει διαφορετική γνώμη από τη δική της, κατάφερε να το φτάσει στο 5%. Τρεχάτε συντρόφια γιατί μας βλέπω έξω από τη Βουλή.

Φίλοι μου υπόσχομαι πως σύντομα θα τα ξαναπούμε.

2 σχόλια:

  1. Αγαπημένε μας κ. Διονύση,
    Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την κατάσταση στην Πατρίδα μας. Υγεία , Παιδεία ,ασφάλεια , συντάξεις , εργασία , τα πάντα έχουν πιάσει πάτο.
    Το δυστύχημα είναι ότι δεν έχουμε καταρρεύσει μονάχα οικονομικά αλλά έχουμε προπαντός αποδυναμωθεί ηθικά και πνευματικά.
    Τα ιδανικά , οι αξίες και οι θεσμοί , που σάρκωναν πάντοτε στην ιστορική μας διαδρομή ελπίδα ανάκαμψης και σωτηρίας, δυστυχώς έχουν απομειωθεί επικίνδυνα.
    Παρ' όλα αυτά δεν έχω καμιά απολύτως αμφιβολία ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Η καλή μαγιά δεν έλειψε.Αυτή θα ζυμώσει ολόκληρο το φύραμα και το θαύμα , όπως και άλλοτε , θα ξαναγίνει .

    Σας χαιρετώ με αγάπη
    Φώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χειμαρρώδης όπως πάντα περιεκτικός και με άρθρα έξω απο τα δόντια λες τα πράγματα με το ονομά τους..Συμφωνώ λέξη προς λέξη με την ανάρτησή σου αυτή...το μόνο που με ανησυχεί κάθε μέρα και περισσότερο,είναι ότι καταλύεται η δημοκρατία αργά και σταθερά και δεν γίνεταιτίποτα ώστε να σταματήσει αυτή η λαίλαπα που εξαθλιώνει,εξευτελίζει και εκτελεί τον λαό μας..Νάσαι καλά Ντένη μου γιά όλα αυτά που προσφέρεις με τον ξεκάθαρο λόγο σου!!καλό βραδάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή