Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Φούστα, μπλούζα και πιστόλι.

Ό,τι μπορούν κάνουν οι αξιότιμοι ένοικοι του ελληνικού κοινοβουλίου για να μετατρέψουν τον ναό της Δημοκρατίας σε Saloon της Άγριας Δύσης. 
Ο Ναός της Δημοκρατίας
Μετά από τα υβρεολόγια και τις ακατανόμαστες φράσεις που εξέρχονται από τα στόματα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προς πάσα κατεύθυνση, έφτασε η ώρα να μιλήσουν και τα περίστροφα με τα οποία, για άγνωστο λόγο, είναι εφοδιασμένοι οι αντιπρόσωποι του λαού.

Με αυτό το ύφος ομιλεί στη βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παν. Ηλιόπουλος 
 Το θέμα προέκυψε πρόσφατα όταν ο φακός κάποιων τηλεοπτικών μηχανών αποθανάτισε κάποια περίστροφα να καμαρώνουν κρεμασμένα στη μέση των βουλευτών, που υποτίθεται ότι συγκεντρώνονται εκεί για να συζητήσουν και να λύσουν τα προβλήματα του λαού.
Δεν γνωρίζω αν σε άλλο κράτος του κόσμου υπάρχει αυτό το θέαμα. Οι βουλευτές του να φιγουράρουν σαν κάου-μπόϋδες.
Το παληκαράκι της Χρυσής Αυγής.
Αλήθεια σκέφτηκε κανείς από τους υπευθύνους της Βουλής τι μπορεί να συμβεί αν...ανάψουν λίγο τα αίματα του κ. Κασσιδιάρη; Αυτός δεν δίστασε να χειροδικίσει. Δεν κρατήθηκε να σπάσει ποτήρια. Ποιός θα τον εμποδίσει να τραβήξει πιστόλι;
Οπλοφορούν λοιπόν, οι βουλευτές, οι εκπρόσωποι του λαού, οι εκλεκτοί της χώρας, αυτοί που έχουν εκλεγεί, για να μας προστατεύουν. Αυτοί που, υποτίθεται, φροντίζουν πριν από εμάς για εμάς. Οπλοφορούν εντός της βουλής,. Η οποία υποτίθεται ότι είναι χώρος ιερός. Ναό της Δημοκρατίας την ονομάζουν κάποιοι. Και φυσικά απορεί ο ταλαίπωρος Έλληνας, πως και γιατί χρειάζεται να οπλοφορούν. Κινδυνεύουν; Από ποιόν; Λέτε να φοβάται ο ένας τον άλλον; Αν είναι έτσι γιατί δεν το κλείνουν...το μαγαζάκι να ησυχάσουμε όλοι. Να μην έχουμε και τόσα εκατομμύρια έξοδα για μια βουλή που οπλοφορεί. Ο κ. Μεϊμαράκης, πρόεδρος αυτής της οπλισμένης βουλής δηλώνει ότι θα τα διορθώσει όλα. Ίδωμεν.
Ελληνίδες βουλευτίνες
Από την άλλη έχουμε και τους θυληκούς τροφίμους αυτής της βουλής που ντροπιάζουν τα πάντα με την εμφάνισή τους. Όσες από αυτές τις κυρίες διαθέτουν ωραία πόδια, τα μοστράρουν, όπως η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία στο βιβλίο της που κυκλοφόρησε πρόσφατα, με τον τίτλο My Greek Drama, αφιερώνει ολόκληρο κεφάλαιο για τα ωραία της πόδια και το πόσο αναστάτωναν τους άντρες.


Επίδειξη...προσόντων
Κάποιες άλλες προβάλουν το ωραίο στήθος τους με προκλητικότατα ντεκολτέ. Στήθη διαφόρων μεγεθών και σχημάτων τραβούν το βλέμμα των ανδρών του κοινοβουλίου παραμερίζοντας όλα τα προβλήματα της χώρας.
Με αυτή την εμφάνιση μιλάει για τα προβλήματα του λαού της
Τελευταία έκαμαν και την εμφάνισή τους κάποιες γελοίες μπλούζες με έγχρωμα ακαταλαβίστικα συμπλέγματα. Κάθε ίχνος σεβασμού προς τον θεσμό του κοινοβουλίου έχει ήδη πεταχτεί στα σκουπίδια.

Πέστα αθάνατε Κολοκοτρώνη
Η κατάσταση αυτή έχει φτάσει στο απροχώρητο. Θα πρέπει εδώ και τώρα το επίσημο κράτος να επέμβει και να διορθώσει όλο αυτόν το εξευτελισμό που υφίσταται η Ελληνική Δημοκρατία. Αρκετή ντροπή μας έχουν φορτώσει οι εθνοπατέρες μας. Άλλη δεν χρειαζόμαστε. Κύριοι. Διορθωθείτε! ! !

7 σχόλια:

  1. Ας τους να οπλοφορούν, μπας και φαγωθούν μεταξύ τους και αλληλοεξοντωθούν μόνοι τους πριν μας εξοντώσουν εμάς. Τα καθάρματα!
    Όσο για τις τσούπρες το 'χουν χάσει τελείως. Νομίζουν ότι βρίσκονται σε πασαρέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβασα το άρθρο σου αγαπητέ Ντένη..όντως το παληκαράκι είναι κάτι παραπάνω από αηδιαστικό!!για τις βουλευτίνες με αφήνει αδιάφορη πως παρουσιάζεται στον ιερό χώρο της βουλής η κάθε μία απο αυτές!!τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα είναι τόσο δύσκολα που αδιάφορο είναι για τον εξαθλιωμένο Έλληνα το θέμα αισθητικής των βουλευτών!!την γνώμη μου είπα!Δες το έτσι!!πέρνα και απο μένα να σε τρατάρω έναν λαθρεπιβάτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει απόλυτα δίκιο αγαπητή μου Pegy.
    Μακάρι να γινόταν να εξοντοθούν μόνοι τους. Πολύ φοβάμαι όμως, ότι πρώτα θα εξοντώσουν εμάς. Όσο για τις τσούπρες τι να πω; Αυτά έχουν και αυτά προσφέρουν.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή σου μέρα Kate μου αγαπητή μου.
    Για την εμφάνηση του θυληκόκοσμου της Βουλής θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι η Βουλή δεν είναι πασαρέλα. Λίγος σεβασμός επιβάλεται.
    Πέρασα από το δικό σου και σου άφησα σχόλιο.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωαραία τα ταίριασες αγαπητέ μου Ντένη, φούστα, μπλούζα και πιστόλι.
    Για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα
    ότι στην Πατρίδα μας την ελλάδα
    επιτρέπεται να οπλοφορούν μέσα στην
    Βουλή.Το έμαθα κι αυτό. Όσο για τις
    βουλευτίνες, αφού δεν τις είδαμε ακόμη με καυτά σορτσάκια κάτι πάει κι έρχεται. Δεν λέω βέβαια να είναι
    σφυκτοκουμπωμένες σαν την Μέρκελ,
    αλλά και λίγος σεβασμός χρειάζεται.
    Και που να έβλεπες την σοβαρή
    συζήτηση της κυρίας με τον παπαγάλο
    με τον Γιώργο Τράγκα.Να ξεράσεις!!
    Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είπα κι εγώ μήπως δεν είδατε τον παπαγάλο, αλλά ευτυχώς τον είδε η φίλη Ρισσιάνα.

    χαιρετώ σε φίλε Ντένη

    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέτοια παρακμή δεν ματαγνώρισε η Πατρίδα μας !
    Από χώρα της χαράς και του ήλιου καταντήσαμε ''κοιλάδα του κλαυθμώνος'' . Σκοτάδι και κατάθλιψη .
    Αυτό όμως δεν πρόκειται να πάει για πολύ ακόμα . Το μεγαλύτερο μέρος του λαού μας είναι φιλότιμο και ικανώτατο . Γι' αυτό και πολύ σύντομα θα καταφέρουμε να ξανασταθούμε όρθιοι με το κεφάλι ψηλά .

    Υγεία και χαρά σε όλη την παρέα .
    Από την Πατρίδα
    Φώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή