Τρίτη 30 Απριλίου 2013



Ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή.

Αναμφισβήτητα ένας από τους εκλεκτούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. 
Είναι ένας από τους ευτυχώς λίγους, που η εγκληματική ανοησία του ελληνικού λαού τον έστειλε στη βουλή να τους εκπροσωπήσει. Είναι αυτός, που στην εκπομπή Πρωινό  του ΑΝΤ1 πέταξε ένα ποτήρι νερό στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δούρου και κατάφερε και κάποια χαστούκια στην επίσης βουλευτή του ΚΚΕ κ. Λιάνα Κανέλλη. Φυσικά μετά από αυτή την άνανδρη πράξη του έσπευσε να απομακρυνθεί για να γλυτώσει το αυτόφορο. Κατά τη γνώμη του έτσι συμπεριφέρονται τα φασιστόμουτρα και έτσι πράττουν τα υπολοίματα του χιτλερισμού.
Μέλος της Επιτροπής για την διερεύνηση της λίστας Λαγκάρντ, ο Ηλίας Κασιδιάρης, έσπασε ένα ποτήρι την ώρα της συνεδρίασης, δείχνοντας για μια ακόμη φορά τα αισθήματα από τα οποία διακατέχεται εκπροσωπώντας αυτούς που το ψήφισαν.
Η παρουσία του στις συνεδριάσεις της βουλής, με το βλοσυρό ύφος του, με το μίσος προς τους πάντες και τα πάντα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, δείχνουν τα αισθήματα που τρέφει το κόμμα του προς τους συναδέλφους του και τον ελληνικό λαό. Όλοι οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, κατά τον Ηλία Κασιδιάρη,  χαρακτηρίζονται από αυτόν με τη κομψή και ευγενική λέξη “ρε”. Κάτσε κάτω ρε, μη μιλάς ρε, άντε φύγε ρε, παράτα μας ρε, άντε χάσου ρε, είναι οι συνηθισμένες φράσεις που ακούγονται από τον κύριο αυτόν κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων της βουλής. 
Φυσικά μάταια αγωνίζεται ο προεδρεύων της βουλής να τον επαναφέρει στην τάξη αλλά ούτε και ο αρχηγός της οργάνωσης στην οποία ανήκει επεμβαίνει να τον συμμορφώσει. Κι΄αυτός είναι μία από τα ίδια.  Όλα δείχνουν ότι κανείς δεν θέλει αλλά και δεν μπορεί να τα βάλει μαζί του. Και η ντροπή του ελληνικού κοινοβουλίου συνεχίζεται αλλά και όλα αυτά ταξιδεύουν και στα ΜΜΕ όλου του κόσμου, δείχνοντας τα πολιτικά χάλια μας.
Εικόνες ντροπής που στιγματίζουν την πατρίδα μας. Ας τα σκεφτούν όλα αυτά όσοι Έλληνες ψηφοφόροι είχαν την ανόητη σκέψη να στείλουν αυτήν την οργάνωση της ντροπής στην Ελληνική βουλή. Η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα δεν διορθώνεται με την παρουσία της οργάνωσης του Μιχαλολιάκου στη βουλή. Άς τα σκεφτούν όλα αυτά οι Έλληνες ψηφοφόροι και αν και όταν γίνουν εκλογές ας φροντίσουν να τους στείλουν εκεί που στ΄αλήθεια πρέπει να βρίσκονται. Στα σκουπίδια. 

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς αγαπητέ μου Ντένη, αυτά κι άλλα πολλά κάνουν τα παληκαράκια
    της ΧΑ.Σήμερα διάβαζα και δεν
    μπορεί να το συλλάβει ο νούς μου,ότι κι έξω απο εκκλησίες για να μην ονομάζω, μοιράζουν τρόφιμα μόνο για Ελληνες. Αυτά λέει ο Χριστιανισμός;Αυτά δίδαξε ο Χριστός; Ντροπή μας!
    Εμείς οι Έλληνες τέτοια χάλια, τι να τούς κάνει κανείς τους μακριούς
    Σταυρούς όταν η ψυχή είναι μαύρη.
    Ποιά Ανάσταση γιορτάζουμε όταν οι
    συνάνθρωποί μας,ανεξαρτήτως
    χρώματος και φυλής πεινάνε;
    Καλή σου μέρα, νάσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή