Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013


Οι αδιόρθωτοι και ανιστόρητοι Σκοπιανοί κατσαπλιάδες κηδεύουν την Ελλάδα.

Ο θάνατος της Ελλάδας και ειδικότερα η κηδεία της ήταν το θέμα του καρναβαλιού που διοργάνωσε η κωμόπολη Βέβτσανι στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.


Στην διάρκεια καρναβαλικής παρέλασης, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην κωμόπολη Βέβτσανι των Σκοπίων στις 13 και 14 Ιανουαρίου, την πρωτοχρονιά των Παλαιοημερολογητών, παρουσιάστηκε ένα φέρετρο, τυλιγμένο με την ελληνική σημαία και ένα κηδειόσημο, στο οποίο μεταξύ των άλλων αναγραφόταν.
Καλά νέα. Απροσδόκητα, μετά από παρατεταμένη ταραχή, μας άφησε ο αγαπητός μας γείτονας, η πρώην τουρκική επαρχία Ελλάς ( Hell-ass ) Greece, Ελλάδα, Γιουνανιστάν ή όπως αλλοιώς αυτοαποκαλούνται, στην ηλικία των 181 χρόνων. ( 1830 Πρωτόκολλο του Λονδίνου – 2011 Χάγη )Η κηδεία θα λάβει χώραν στο κέντρο της Βέβτσανι στις 13 και 14 Ιανουαρίου.
Οι πενθούντες Ευρωπαϊκή Ένωση, ΗΠΑ, Ρωσσία, Σερβία και λοιποί.

Το καρναβάλι πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εορτασμού της πρωτοχρονιάς με μιά πρωτοφανή εθνικιστική έξαρση και σε μιά περίοδο που αναμένεται να ανοίξει για μιά ακόμη φορά το θέμα των Σκοπίων.
Η εφημερίδα Ντνέβνικ πρόβαλε πρωτοσέλιδα την επαίσχυντη αυτή εκδήλωση με τίτλο. Το Βέβτσανι κήδευσε την Ελλάδα ενώπιον δέκα χιλιάδων επισκεπτών
Οι συμμετέχοντες σ΄αυτή την προκλητική εκδήλωση προχώρησαν σε ακόμη πιό προκλητικές ενέργειες καίγοντας την ελληνική σημαία με την οποία ήταν τυλιγμένο το φέρετρο.

Είναι λυπηρό ότι από μέρους της Ελλάδας δεν υπήρξε καμμιά αντίδραση ούτε καν έκφραση διπλωματικών παραπόνων. Φαίνεται ότι τους πολιτικούς μας άλλα τους...καίνε. Όσο για τα ελληνικά ΜΜΕ καλύτερα να μην πούμε τίποτα. Ούτε που είδαν ούτε που άκουσαν, ως συνήθως.
Παρακαλώ το δημοσιεύμα αυτό να γίνει γνωστό σε όσους πιό πολλούς μπορείτε.

2 σχόλια:

 1. Αγαπητέ μου Ντένη πολύ καλά τα
  γράφεις, δυστυχώς οι πολιτικοί μας
  σύν ορισμένοι δημοσιογράφοι ασχολούνται με μερικές
  "ψιλοτάκουνες" κοκκέτες της βουλής που αλληλοβρίζονται.
  Με το σκοπιανό θ ασχοληθούν; Δεν
  είδες τι λεξιλόγιο,"μωρή" η μιά,
  "παλιοτσόκαρο" η άλλη κ.τ.λ. και δη
  μέσα στην Βουλή. Σίγουρα αυτές θα σώσουν την Ελλάδα.Από πλευράς μου
  στάλθηκε σε πολλούς, κανένας δεν
  γνώριζε κάτι τέτοιο.
  Νάσαι καλά
  Ρισσιάνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και μη χειρότερα !! Τι άλλο θα υποστούμε από τους απαράδεκτους γείτονές μας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή