Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012


Χρυσή Αυγή.
Ένας μεγάλος κίνδυνος για το μέλλον της Ελλάδας.


Είναι λυπηρό αλλά και πολύ ανησυχητικό αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με την εγκληματική οργανωση της Χρυσής Αυγής. Θα πρέπει κάποια στιγμή οι πολιτικοί της χώρας, οι οποιοιδήποτε υπεύθυνοι, αλλά και ο λαός όλος να καταλάβουν ότι η άνοδος της δύναμης  αυτής της οργάνωσης - σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις - αποτελεί ένα εξαιρετικά ανησυχητικό φαινόμενο. Ένα φαινόμενο που θα πρέπει να αντιμετωπισθεί σοβαρά και υπεύθυνα τώρα, πριν να είναι πολύ αργά για τη χώρα και το λαό της.

O Μιχαλολιάκος.  Θαυμαστής του Χίτλερ.
Οι κινήσεις, οι ενέργειες και οι πράξεις αυτής της εγκληματικής οργάνωσης κάθε μέρα, αφήνουν να γίνει κατανοητό από τον καθένα ποίοι είναι οι στόχοι τους. Κάθε μέρα κάνουν ό,τι μπορούν για να δείξουν και στον πλέον αφελή πολίτη ότι δεν είναι υγιείς πολιτικοί, ότι δεν είναι ένα πολιτικό κόμμα με κάποιο κοινωνικό πρόγραμμα, ότι δεν είναι αυτοί που θα προσφέρουν μια κάποια υπηρεσία και ηρεμία στη χώρα Αντίθετα, είναι αυτοί, που σκοπό έχουν να φέρουν για άλλη μια φορά στην Ελλάδα τον χιτλερικό φασισμό, με όλα όσα δεινά αυτός κουβαλάει μαζί του.
Αν όλοι αυτοί οι επίδοξοι ναζιστές που βρίσκονται στις τάξεις της εγκληματικής αυτής οργάνωσης είχαν γνωρίσει την γερμανική Κατοχή που έζησε η χώρα μας το 1941-44 όπως τη ζήσαμε εμείς, παιδάκια τότε, θα ντρέπονται που έχουν προσφέρει τον εαυτό τους σε αυτή την οργάνωση και τον παράφρονα αρχηγό τους.

Ιδού τα οράματα της Χρυσής Αυγής.
Η εγκληματική αυτή οργάνωση έχει ήδη αποδυθεί σε έναν αγώνα εξάπλωσης χωρίς κανείς και τίποτα να είναι σε θέση να την εμποδίσουν. Ανεξέλεγκτα ανοίγουν γραφεία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και από τις πρώτες τους ενέργειες είναι η επίδειξη δύναμης. Με τις φασιστικές στολές τους, μαυροφορεμένοι και άθλιοι, εξαπολύονται στους κεντρικούς δρόμους των πόλεων και ενεργούν σαν να έχουν στα χέρια τους το δικαίωμα κάθε εξουσίας. Για να βγει μετά ο πανάθλιος αρχηγός τους και να δηλώσει ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν έκαμαν τίποτα. Σ΄αυτό το χάλι έχει φτάσει η δόλια πατρίδα μας.

Ο αρχηγός της οργάννωσης (δεξιά) με το πρωτοπαλήκαρό του.
 Παναγιώταρο,  
Τελευταία, φαίνεται πως η όρεξη του αρχιφασίστα ναζιστή Μιχαλολιάκου, μετά από την ανοχή των Ελλήνων πολιτικών, έχει αρχίσει  να πέρνει ακόμη πιό επικίνδυνες διαστάσεις, αφού οραματίζεται να ιδρύσει γραφεία της εγκληματικής οργάνωσής του στην Νέα Υόρκη. Δεν γνωρίζει όμως ότι ό φασισμός και ο ναζισμός δεν χωράνε σε τούτη τη χώρα. Ήδη οι Ομογενειακές οργανώσεις έχουν ξεσηκωθεί και οι αρχές της Πολιτεία της Νέας Υόρκης έχουν ενημερωθεί. Μάλιστα η μεγάλη οργάνωση της AHEPA επικοινώνησε με τον Εισαγγελέα της Ν.Υ. ο οποίος προειδοποίησε ότι δεν θα επιτρέψει καμμία τέτοια κίνηση στην πόλη. 

Να ποιούς έβαλαν στην ελληνική βουλή. 
Αλλά και αν τολμήσουν οι μελανοχίτονες του Μιχαλολιάκου να εμφανιστούν εδώ, έχουν να αντιμετωπίσουν μιάν Ομογένεια Δημοκρατική που μέσα στις ψυχές της κλείνει μόνο την Ελλάδα.  Την πατρίδα μας. Ας σταματήσει τα επεκτατικά του όνειρα ο αρχιφασίστας της εγκληματικής αυτής οργάνωσης και να αφήσει ήσυχη την Ομογένεια. 

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής.
Αν τολμήσει, θα μας βρει απέναντί του. Η ελληνική Ομογένεια της Νέας Υόρκης και γενικά ο ελληνισμός της Αμερικής Κασσιδιάρηδες δεν χρειάζονται.

2 σχόλια:

  1. Αδελφέ Ντένη ! Απορώ γιατί κανένας από την ομογένεια δε σχολιάζει το κείμενο που έγραψες. Έχω κι εγώ εδώ στην Κορινθία το πρόβλημα με τον ημερήσιο τύπο, όταν σε σχόλια μου αναφέρομαι, με καλυμένο βέβαια τρόπο, στο φασιστικό κόμμα της "Χρυσής αυγής" να μην τα δημοσιεύουν. Καταλαβαίνω ότι φοβούνται όπως κι εγώ φοβάμαι να εκφραστώ ανοιχτά ενάντια σε αυτή την παράταξη. Εδώ έχουμε να κάνουμε καθαρά με τραμπούκους. Θυμάμαι τα ιστορικά γεγονότα με τις πρώτες φασιστικές οργανώσεις του Χίτλερ "τα SS kai SA" και τα εγκλήματα που διέπραξαν. Ο Γκαίμπελς είχε οργανώεσει όλα τα αποβράσματα της γερμανικής κοινωνίας που με το ρόπαλο και το έγκλημα σκορπουσαν τον τρόμο σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες. Έτσι ο Χίτλερ επεκράτησε και ανέβηκε στην αρχή. Μην απορρήσουμε όταν στις επόμενες εκλογές έρθει η "Χ Α" τρίτο κόμμα... Δυστυχώς, η προβολή τους μέσο των ελλην. ΜΜΕ είναι σε καθημερινή βάση...Δεν υπάρχει διαφορά από τους νεοναζί στη Γερμανία, οι οποίοι τελευταία έχουν σε ορισμένες πόλεις, όπως στο Μόναχο και Νυρεμβέργη, προβεί ενάντια σε αλλοδαπούς πολίτες και στο έγκλημα. Θύμα ήταν και ένας Έλληνας. Να γνωρίζεις ότι εδώ επικρατεί ο φόβος να εναντιωθείς στην πολιτική τους. Στην ΗΠΑ ομως δε δικαιολογείται η στάση των συμπατριωτών μας. Γιατί αυτή η αδιαφορία; Σ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια Ελληνική παροιμία λέει:
    Όποιος κάηκε στο κουρκούτι φυσάει και το γιαούρτι.

    Από την πείρα του εμφυλίου, από την κατάντια του τότε Ελληνικού κράτους, από την τρομοκρατία της τότε οργάνωσης Χ, από τις εκατοντάδες φονευθέντων αυτοί οι οποίοι εποφελήθησαν της τότε κατάστασης κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα.
    Εμείς οι υπόλοιποι για να χορτάσουμε Ψωμί, για ένα μεροκάματο αναγκασθήκαμε να γίνουμε λαθρομετανάστες, (όσοι δεν είχαμε μπάρμπα στην Κωρώνη) για μια θεώρηση Βίζας,

    Από την κοροϊδία του τότε, έπαψα να ανακατεύομαι στα πολιτικά, διότι αν έβαναν το χέρι στην καρδιά κι έλεγαν οι σημερινοί ιθύνοντες ότι πρώτα είναι η πατρίδα και μετά το ατομικό κομματικό μας συμφέρον, δεν θα κατρακύλαγε η πατρίδα σε τέτοιο χάος...

    Σ.Π. Νάσαι καλά.

    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή