Πέμπτη 12 Απριλίου 2012


Eπί τέλους ! ! ! ! !

Να τιμωρηθούν οι αλήτες όλοι.


Ένας παραμυθένιος γάμος στο Παρίσι.
Επί τέλους η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα κατάλαβε ότι έχει κάποιες μεγάλες, κάποιες ιερές υποχρεώσεις απέναντι στο λαό. Αποφάσισε ότι είναι υποχρέωσή της να καλέσει για να δώσουν λόγο στην κοινωνία της χώρας όλοι αυτοί που κατά κάποιο τρόπο εμπλέκονται σε οικονομικά και άλλου είδους σκάνδαλα. Ήταν πλέον καιρός να δει ο Έλληνας πολίτης όιι υπάρχει Δικαιοσύνη και γι΄ αυτούς, που καλυπτόμενοι με τον μανδύα του πολιτικού και με το δικαίωμα της ασυλίας ελυμαίνοντο όχι μόνο το χρήμα της πατρίδας τους αλλά και αυτή την ίδια την πατρίδα.

Ο Άκης στις δόξες του.
Το χορό άνοιξε ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο μεγάλος Άκης της χρυσής εποχή του ΠΑΣΟΚ με τον Αντρέα. Ο Άκης, που νόμιζε την Ελλάδα χωράφι του. Ο υπουργός, που  κατηγορείται ότι χρηματίστηκε παράνομα πάνω στην ασφάλεια της πατρίδας του. Ο Άκης με το πανάκριβο ακίνητο στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και με άλλα πολλά σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Και τα ελατωματικά υποβρύχια τα φορτώθηκε η πατρίδα μας και τα άρματα μάχης σκουριάζουν άχρηστα.
Και δεν είναι μόνο αυτός. Είναι ο μεγάλος στρατηγός του ΠΑΣΟΚ, ο Τσουκάτος που ομολόγησε ότι έλαβε ένα εκατομύριο ευρώ και κυκλοφορεί ελεύθερος. Είναι ο Μαντέλης, που δήλωσε ότι η ΖΗΜΕΝΣ χρηματοδότησε την προεκλογική εκστρατεία του και βρίσκεται ανάμεσά μας να ζει τη ζωή του.

Ο "στρατηγός" Θεόδωρος Τσουκάτος
Ο Τάσος Μαντέλης
Σήμερα η δικαοσύνη πλησίασε και την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, την κ. Μπακογιάννη. Και δεν έκαμε άσχημα. Κάτι μπορεί να βγει και από εδώ. 

Χριστοφοράκος, Μπακογιάννη, Καραμανλής
Κι΄ακόμη είναι πάρα πολλοί, που αν θελήσει - ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ - να επιληφθεί η Δικαιοσύνη θα έχει πάρα πολλή δουλιά. Διότι αν καταπιαστούν με την υπόθεση του Βατοπεδίου, όπου ο χορός των ευρώ υπολογίζεται σε πολλά εκατομύρια, θα πρέπει κάποιοι υψηλόβαθμοι και των δύο παρατάξεων να κληθούν να απολογηθούν στη Δικαιοσύνη και τότε κανένας.....πνευματικός πατέρας δεν θα τους σώσει.
Καιρός λοιπόν να μπει μια τάξη στη δυστυχισμένη Ελλάδα. Καιρός να δει ό λαός της ότι όλοι είναι ίσιοι σ΄αυτή τη χώρα. Να δεί στ΄αλήθεια οτι η Δικαιοσύνη  έχει σφαλισμένα τα μάτια της και κρατά στα χέρια της σταθερά τη ζυγαριά πάνω στην οποία όλοι ζυγιάζονται στα ίσα.Ο λαός της πατρίδας μας περιμένει.

3 σχόλια:

  1. Έχει ο καιρός γυρίσματα λέει η λαϊκή σοφία , όπως στριφογύριζε τότε τις ζεϊμπεκιές τώρα ας πληρώσει ο Άκης ,καιρός δεν είναι ;; Μακάρι Ντένη μου η δικαιοσύνη να ανοίξει τα μάτια της .Όμως θα το κάνει; η είναι προεκλογικά τερτίπια ;Τις ευχές και πάλι για την Λαμπρή που λέμε στην πατρίδα να είναι όμορφη και χαρούμενη .Κάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά τα βλέπω σαν προεκλογικά τεχνάσματα, μέσω των οποίων προσπαθούν να ελέγξουν την πανελλήνια αγανάκτηση και να φέρουν τον ταλαίπωρο τον Ελληνα προ της κάλπης.


    Εύχομαι από καρδιάς η φετινή Ανάσταση να φέρει ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΕΣ!!!

    Φιλί και Γλαρένες αγκαλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακούτε, ακούτε, μόνο είχαν 9 φύλλα χρυσού είχαν!

    Βρε τα φτωχαδάκια!!!!
    Ντροπή στους εισαγγελείς!
    Και είναι και Λαμπρή!!!

    Φίλε Ντένη τι άλλο να πω! παρά να θαυμάζω, τα έργα τους!

    Καλή Ανάσταση

    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή