Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Eλληνικές φρυγανιές από τα Σκόπια



Μην αγοράζετε τα προϊόντα της ELBISCO ABEE.

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η πατρίδα μας από τους εγκληματίες πολιτικούς έχει οδηγηθεί στο χείλος της καταστροφής. Έχουμε καταντήσει ο περίγελος όλου του κόσμου. Μας έχουν κάμει να μην μπορούμε να αντιδράσουμε στα πειράγματα γνωστών και φίλων. Μας φόρτωσαν μια ντροπή που θα την σέρνουμε πάνω μας για χρόνια όπως θα σέρνουμε και τα χρέη με τα οποία μας έχουν φορτώσει και που δεν θα καταφέρουν να τα πληρώσουν ούτε τα τρισέγγονά μας. Κατάντησαν τον περήφανο λαό της πατρίδας μας να έχει σκύψει το κεφάλι και να δέχεται τις ύβρεις, τις απαιλές και τους χλευασμούς των Ευρωπαίων. Και μέσα σε όλα αυτά πάνω στο λαό της Ελλάδας, πάνω στα νειάτα έχει ακουμπίσει το θηρίο της ανεργείας. Πάνω από 20% το ποσοστό των ανέργων. Στους πέντε Έλληνες ο ένας είναι δίχως εργασία με όλα όσα κακά συνεπάγεται αυτό. Ποσοστό 20% σημαίνει πως αν η ανεργία μπορούσε να συγκροτηθεί σε πολιτικό κόμμα θα συγκέντρωνε διακόσιες έδρες στην Βουλή.
Μέσα σε όλα αυτά τα τα αίσχη οι κύριοι βιομήχανοι της Ελλάδας βρήκαν την ευκαιρία να γίνoυν ακόμη πλουσιώτεροι, φυσικά σε βάρος του λαού. Μετέφεραν τις επιχειρήσεις τους στις γειτονικές χώρες όπου το φτηνό εργατικό μεροκάματο θα τους γεμίσει τα πορτοφόλια. Κι΄ούτε που τους ενδιαφέρει ότι οι Έλληνες εργάτες πεινάνε. Κι΄ούτε που υπολογίζουν το ανύπαρκτο κράτος. Κι΄ούτε που κανείς από τους ανευθυνοϋπέυθυνους ενδιαφέρθηκε να δει κατά πόσο είναι νόμιμες αυτές οι κινήσεις των Ελλήνων βιομηχάνων.
Την γειτονική ΠΓΔΜ τη γνωστή ΦΥΡΟΜ, τα εχθρικά προς την Ελλάδα Σκόπια επέλεξε η βιομηχανία ELBISCO ABEE. για να παρασκευάζει τα προϊόντα της. Και αφ΄ενός μεν αφήνει χιλιάδες Έλληνες εργάτες στην ανεργία και κατά δεύτερον εισάγει τα φτηνά προϊόντα της και τα πουλάει πανάκριβα. Τελικά δεν υπάρχει ένας πολιτικός με φιλότιμο; Ένας που να πονάει την Ελλάδα μας και να τους απαγορεύσει την εισαγωγή;
Αδέλφια Έλληνες. Έχουμε υποχρέωση να μποϋκοτάρουμε αυτό το έργατικό έγκλημα. Μην αγοράζει κανείς τα προϊόντα τους. Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς τις φρυγανιές ELITE.

19 σχόλια:

  1. Πολυ σωστα τα λες!Κι εγω το δημοσιευσα πριν λιγες μερες και το φωναζω να αγοραζουμε μονο ελληνικα προιοντα για μενουν τα χρηματα στον τοπο μας.Δεν ειναι ναγκη να κανουμε τις πολυεθνικες πιο πλουσιες και να ακνουν εργοστασια εκει που θελουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ρε γ.μ.τ. μας εχουν κανει να νιώθουμε ενοχοι....γιατί παρακαλώ;;; να μην τους περάσει ..και βέβαια ελληνικα προιόντα..να στηρίξουμε τον τόπο μας ..η Ελλαδα ποτέ δεν θα πεθανει σε πείσμα όλων...φιλακια πολλα Σωσώ μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο για την ανάρτηση!!! Καλά κάνεις και το επισημαίνεις. Ξεφτίλες όλοι τους γιαυτό και χρειάζονται ξεμπρόστιασμα.
    Καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κωδικός ( μπαρ κοντ) των Ελληνικών προϊόντων είναι γνωστόν ότι αρχίζει με τους αριθμούς 520.....
    Ελληνικά προϊόντα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! Αρκεί να τα αναζητήσουμε στα ράφια των παντοπωλείων (σούπερ μάρκετ) ή και σε κάποιες περιπτώσεις να απαιτήσουμε να τα τοποθετήσουν .

    Καλή βδομάδα σε όλους σας .
    Φώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύα μου καλή μου φίλη.
    Αυτό τον αγώνα κάνουμε κι΄εμείς εδώ παρ΄όλο που βρισκόμαστε στη χώρα-μητέρα των πολυεθνικών. Όμως κανείς δεν μας βοηθάει να αγοράζουμε τα ελληνικά προϊόντα τα οποία εδώ είναι πονάκριβα. Πληρώνουμε τη φέτα 12 ευρώ το κιλό και δεν είμαστε σίγουροι αν είναι ελληνική. Το λάδι πανάκριβο. Τα ελληνικά κρασιά,απλησίαστα. Τι να κάμει ο κοσμάκης;
    Καλή σου βδομάδα φίλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή μου Ρούλα Σμαραγδένια.
    Μια απάντησή σου που αφορά δική μου ανάρτηση την απευθύνεις στη Σωσώ αλλά ήρθε σε μένα. Πως έγινε δεν ξέρω. Πάντως σ΄ευχαριστώ που ασχολήθηκες με όσα γράφω και μάλιστα με τρόπο που μου αρέσει. Σ΄ευχαριστώ αλλά θα μου επιτρέψεις από τα "φιλάκια πολλά" που απευθύνεις στη Σωσώ να κρατήσω ένα για μένα. Μόνο ένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαριάνθη μου καλή μου.
    Σ΄ευχαριστώ για την επίσκεψη. Κάνουμε ό,τι μπορούμε και χτυπάμε αυτούς που μας ρουφούν το αίμα.
    Την αγάπη μου σε σένα, τον Νίκο τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ μου Φώτη.
    Πολύ σωστά όσα γράφεις. Θα πρέπει όλοι μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε καταλάβουν αυτοί οι κλέφτες βιομήχανοι ότι δεν μπορούν να παίζουν μαζύ μας. Βέβαια χρειαζόμαστε κοντά μας και το ελληνικό κράτος, αλλά που να το βρούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντένη, θα ήθελα να συμπληρώσω και εγώ πως οι κωδικοί των ελληνικών προιόντων είναι 520 και 521. Όσο για το σχόλιο της Ρούλας, μάλλον μπερδεύτηκε . Της έστειλα μέιλ - όπως και πολλούς άλλους-με την διεύθυνση του μπλογκ σου, για να δει την σχετική ανάρτηση και νόμισε ότι μπήκε στο δικό μου μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σας κι από εμένα.
    Κάθε πρωί ανοίγω το κανάλι να δω τις ειδήσεις όχι τα αμερικάνικα γιατί είναι προ κι εκτός αυτού μας γεμίζουν διαφημήσεις αλλά το κανάλι τηλεόρασης της Ευρωπαικής Ένωσης, στον εδώ σταθμό της Νέας Υόρκης κανάλι 103 Gablevision
    Κάθε μέρα εκεί φιγουράρη η Δημοκρατίας της Μακεδονίας σε διαφημήσεις.

    μα καλά αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ιθύνοντες να διαμαρτυρηθούν αφού ο σταθμός αυτός κατά κάποιο τρόπο εκπροσωπεί και την Ελλάδα μια που είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    και κάτι άλλο εδώ στην ΝΥ μας έχουν πνίξει τα φτηνά προϊόντα Κροατίας, Σκοπίων, Βουλγαρίας, μα περισσότερο Τουρκίας, από φρυγανιές, μαρμελάδες, τυριά ακόμη και ελαιόλαδο Τουρκίας...

    νάσται όλοι καλά

    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα Ντένη δυστυχώς,δεν είναι μόνο αυτή η εταιρεία στα Σκόπια είναι κι άλλες πολλές, μέχρι και βιβλία τυπώνουν και έχουν το θράσσος να βγαίνουν στην τηλεόραση να μιλούν για πατριωτισμό....οι πωλητές.Ρίμαξε η βόρεια Ελλάδα. Όλοι οι επιχειρηματίες στα Σκόπια και στη Βουλγαρία πήγαν τις επειχειρήσεις τους ...διάβαζα χθές ότι ερήμωσε η Κομοτηνή μοιάζει με νεκροταφείο,ολοι οι νέοι φεύγουν μετανάστες ποιός είναι άραγε υπεύθυνος γι' αυτό οι αξιότιμοι πολιτικοί μας ,οι πατέρες του έθνους..........χαιρετώ Κάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η αγνοια ειναι επικινδυνη.. και η διασπορα τετοιων πληροφοριων το ιδιο.
    συζητατε και συμφωνειτε για την παραγωγη 5 κωδικων στα σκοπια σε ενα συνολο 200 κωδικων της εταιρειας! το οποιο δεν προκειται να αυξηθει γιατι θα ειχε γινει χρονια τωρα!
    το χειροτερο ομως ειναι το concept!
    να σαμποταρουμε ολα τα μη ελληνικα προιοντα. να μας σαμποταρουν μετα και οι ξενοι και σε μια παγκοσμια οικονομια εμεις να ειμαστε μονοι μας!! να χτισουμε και ψηλους τοιχους να ειμαστε σιγουροι οτι δε μπαινοβγαινει τιποτα και κανενας! και ετσι θα σωθουμε! ωραια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα καλή μου Para-Kelsoscooks
    Σ΄ευχαριστώ για όσα συμπληρώνεις.
    Νάσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή μέρα φίλε Γαβρίλη.
    Για τα Σκόπια, ΦΥΡΟΜ ή Δημοκρατία της Μακεδονίας θα πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι το θέμα από χρόνια έχει τελειώσει. Οι πολιτικοί της πατρίδας μας φρόντισαν να ικανοποιήσουν τα όποια συμφέροντα.
    Όσο για τα ξένα προϊόντα που υπάρχουν στα εδώ ελληνικά καταστήματα, είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το εμποδίσει. Το εμπόριο είναι ελεύθερο αρκεί να μην μας κοροϊδεύουν. Διότι μια εποχή κάποιο κατάστημα της Αστόριας πωλούσε εληές Τουρκίας και τις πρόσφερε με το όνομα "εληές τύπου Καλαμών" Αυτό είναι εξαπάτηση του πελάτη. Από μέρους μας προσοχή μεγάλη σε τι αγοράζουμε για να πηγαίνουν τα χρήματα στην πατρίδα μας.
    Νάσαι καλά φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάτε μου καλή μου καλή σου μέρα.
    Απόλυτο δίκιο έχεις σε όσα λες. Αυτοί οι αλητήριοι οι πολιτικοί μας γκρέμισαν την Ελλάδα. Στο χέρι σας όλων εσάς εκεί στην Ελλάδα είναι να μην τους ξανατείλετε στη Βουλή. Κανείς σας να μην ψηφίσει.
    Την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε Ανώνυμε.
    Αν είχες το θάρρος να βάλεις το ονοματάκι σου σε όλες τις αηδίες που γράφεις ίσως να εχες και το δικαίωμα να λέγεσαι άνθρωπος. Το μπορείς; Θα μπορούσα να διαγράψω το σχόλιό σου. Δεν το κάνω γιατί θέλω όσοι φίλοι περάνε από εδώ να βλέπουν ότι ανάμεσά μας υπάρχουν και σκουλήκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κυριε Κονταρινη,
    Λυπαμαι που το "φιλε" οπως αρχικα με προσφωνησατε δεν το εννοειτε.
    Δεν υπογραφω επωνυμα γιατι ως γνωστον στο διαδικτυο κανεις δεν ειναι ανωνυμος και επισης οποιος θελει μπορει να βαλει ο,τι ονομα θελει.
    Όμως, δεν εβρισα κανεναν, δεν προσεβαλα κανεναν για τις αποψεις του και απλως εγραψα κατι για μια εταιρεια που απασχολει 750 ατομα στην ελλαδα. Επισης, νομιζω πως οτι ακομα εγραψα το εξηγησα με μια λογικη σκεψη (ασχετα αν συμφωνειτε με αυτην η οχι). Σκοπος μου ηταν μονο να γραψω ελευθερα μια ακομη αποψη, εστω και διαφορετικη.
    Με εκτιμηση,
    Ενας αναγνωστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Oι αρχαίοι μας πρόγονοι έλεγαν
    " Η αγνοια είναι η Θεά του σκότους" Αλλά εκτός της άγνοιας σήμερα ιδιαίτερα, έχουμε και τη δίδυμη αδελφή της, την "αδιαφορία". Οποιος μπαίνει σε ένα "σουπερ-μάρκετ" δε ψωνίζει αυτά που μονάχα θέλει αλλά και πολλά άλλα που δε θέλει... το μόνο που κοιτάζει είναι η τιμή, τώρα ποιός παράγει και που συσκευάζεταιένα προϊον δεν το ελέγχει, ή του είναι αδιάφορο. Αυτά όλα αναφέρονται στα ψιλά γράμματα της συσκευασίας. Πολλοί ξεχνούν να πάρουν τα γιαλιά τους μαζί. Δυστυχώς, η παραποίηση και η αλλαγή της ετικέτας σε πολλλά είδη είναι τα επακόλουθα της παγκοσμιοποίησης και βέβαια της ελεύθερης αγοράς. Είναι γεγονός ότι, πολλές εταιρίες στη Βορειο Ελλάδα παίρνουν χρήματα από το κράτος για να τα επενδύσουν στον χώρο που εδρεύουν, ώστε να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και αυτές τα επενδύουν στις γειτονικές χώρες που τα μεροκάματα είναι χαμηλά και ο έλεγχος μηδαμινός. Δεν είναι μόνο η ELBISKO, είναι αρκετές αυτές που διαφεύγουν την αντιληψή μας, επειδή έχουμε "άγνοια" ή αδιαφορούμε... Αυτά όπως και προηγουμένως είπα, είναιτα επακόλουθα του "διεθνούς εμπορίου" και της "ελέυθερης αγορά". Ένα δείγμα, ότι τα κράτη με τις κυβερνήσεις τους, δεν ελέγχουν πλέον τα "καρτέλ"του κεφαλαίου. Στόχος του κεφαλαίου είναι το "κέρδος".
    Σε φιλώ
    Σ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ντένη νου,

    μια πρόσφατη ... εμπειρία !!!
    είναι ακόμη εκεί, στην ιστοσελίδα μου ΑΣΤΟΡΙΑΝΗ.

    ΔΕΝ αλλάζει τίποτα.
    Οι πάντες αντιδρούν με τη ψυχοσύνθεση της στιγμης...
    Μετά, πέρα βρέχει...
    αρκεί να μη βρέχεται η ... τσέπη μας!
    Σε φιλώ,
    Υιώτα
    Αστοριανή, ΝΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή