Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

"Εμπρός για μια Ελλάδα νέα"



Χρειαζόμαστε μαχητές και όχι γραφειοκράτες” δήλωσε με τον αρρωστημένο εγκέφαλο που διαθέτει, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος
Σε στρατοκρατούμενη χώρα επιχειρεί να μετατρέψει την Ελλάδα ο εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ στην διακυβέρνηση και Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Σύμφωνα με αποκαλύψεις της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ ο Καμμένος ετοιμάζεται να προωθήσει σχέδιο για την προαιρετική στράτευση των γυναικών αλλά και την ίδρυση Στρατιωτικών Λυκείων.
Φυσικά ήταν άμεση η αντίδραση όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης με πρώτο το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων να δηλώνει ότι οι απόψεις αυτές του Υπουργού Εθνικής Άμυνας εφαρμόζονται μόνο σε χώρες που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση. Ευχή του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλη Λεβέντη είναι να μπορέσει ο Πάνος Καμμένος να ανακαλέσει τις απόψεις του αυτές.
Φυσικά οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης συνεχίζουν να κλιμακώνονται.
Το Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη επισημαίνει ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος. Το κόμμα με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει “παραληρήματα” τα όσα δηλώνει ο Καμμένος για στρατιωτική θητεία των γυναικών και για την ίδρυση Στρατιωτικών Λυκείων στη χώρα μας και επισημαίνει ότι ο υπουργός Καμμένος γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος και κάνουν λάθος όσοι συνεχίζουν να τον αντιμετωπίζουν σαν γραφικό. Και είναι αλήθεια ότι ο Καμμένος κάθε μέρα γίνεται και πιο πολύ επικίνδυνος για την ομαλή πολιτική κατάσταση και την ηρεμία της χώρας. Άλλωστε αυτό δείχνει ο υπέρμετρος ζήλος που επιδεικνύει να μην αφήνει ευκαιρία για να εμφανίζεται φορώντας στρατιωτική στολή παραλλαγής.
Είναι αυτός, που σύμφωνα με το Ποτάμι” σκηνοθετεί επισκέψεις και τελετές όπου διάφορα πρόσωπα αλλά και ο ίδιος εμφανίζονται φορώντας στρατιωτικές στολές παραλλαγής.
Βέβαια όπως όλα δείχνουν διόλου απίθανο να τον δούμε κάποια στιγμή να ανασταίνει την γιορτή της “Πολεμικής Αρετής” που είχε συστήσει η μισητή χούντα του Παπαδόπουλου. Σε όλα αυτά, αναφορικά με το κόμμα του Θεοδωράκη ο Πάνος Καμμένος απάντησε με ένα πρόστυχο υβρεολόγιο, κάτι που στα ΜΜΕ ονομάζουμε...γαλλικά.
Ακόμη και η εκπρόσωπος του κόμματος των ΑΝ-ΕΛ η γνωστή εριστική Μαρίνα Χρυσοβελόνη στόλισε τον Σταύρο Θεοδωράκη με γνωστά κοσμητικά επίθετα επειδή τόλμησε να αμφισβητήσει την πρόθεση του Μεγάλου Αρχηγού.
Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει μια μεγάλη πολιτική ευθύνη που αφήνει αυτόν τον τόσο επικίνδυνο υπουργό, ενός τόσο λεπτού και σημαντικού υπουργείου, όπως είναι το Υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας, να κινείται σε τόσο επικίνδυνους δρόμους και μάλιστα σε στιγμές που η χώρα χρειάζεται μια ιδιαίτερα προστατευτική διακυβέρνηση και μάλιστα από υπεύθυνους πολιτικούς.
Στην ίδια θέση και το ΠΑΣΟΚ. Με ανακοίνωση του και αυτό χαρακτηρίζει σαν παραλήρημα αυτή την πρωτοβουλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας για υποχρεωτική στράτευση των γυναικών αλλά και την ίδρυση των Στρατιωτικών Λυκείων. Κι΄ακόμη στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει σαν φανατικούς ακροδεξιούς και ομοφοβικούς τους οπαδούς των ΑΝ-ΕΛ όταν δέχονται αδιαμαρτύρητα και χωρίς καμιά αντίδραση τις γνώμες και αποφάσεις του αρχηγού τους Πάνου Καμμένου.
Άξια προσοχής είναι η ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το Υπουργείο Άμυνας και στην οποία ο υπουργός Πάνος Καμμένος λέει για το θέμα αυτό.
΅Ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε ταμπού και αγκυλώσεις του παρελθόντος, γράφει η ανακοίνωση, Οι γυναίκες έχουν κατακτήσει όλα τα ανδρικά κάστρα και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ καλύτερες από τους άντρες. Θυμάστε πως ξεσήκωσαν τον κόσμο οι φεμινίστριες στις αρχές της δεκαετίας του ¨80 όταν κατετάγησαν οι πρώτες γυναίκες στις Ένοπλες Δυνάμεις; Σήμερα πετάνε μαχητικά, οδηγούν άρματα, διοικούν ολόκληρες μονάδες. Ήρθε η ώρα λοιπόν, μετά από τριάντα χρόνια να κάνουμε και το επόμενο βήμα. Να θεσπίσουμε προαιρετική στράτευση των γυναικών.
Και ξεπερνάει κάθε όριο λογικής η ανακοίνωση η οποία κλείνει με τα εξής λόγια.
Οι γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν καριέρα στα Σώματα Ασφαλείας θα πρέπει να παίρνουν το βάπτισμα του πυρός από τις Ένοπλες Δυνάμεις και ως απλοί κληρωτοί, όπως οι άνδρες συνάδελφοί τους. Τόσο στις Ένοπλες Δυνάμεις όσο και στα Σώματα Ασφαλείας έχουμε ανάγκη προσωπικού, για την κάλυψη μαχίμων θέσεων. Χρειαζόμαστε μαχητές και όχι γραφειοκράτες.”
Εάν αυτά δεν είναι λόγια ενός αρρωστημένου εγκέφαλου τι άλλο μπορεί να είναι;

Πιστεύω πως ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να δει προσωπικά τα όσα πιστεύει, πρεσβεύει και θέλει να κάμει πράξη ο εταίρος του στη διακυβέρνηση της χώρας και Υπουργός Εθνικής Άμυνας και να τον επαναφέρει στην τάξη. Να αφήσει ο Καμμένος το λαό στα βάσανα, στον πόνο του και στη φτώχεια του. Αφού δεν μπορεί τίποτε άλλο να του προσφέρει τουλάχιστον να τον αφήσει να αντιμετωπίζει τα βάσανα που του έχουν φορτώσει, με κάποια ηρεμία.

2 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλα, καλως να μας έρθει ο νέος χρόνος!
    Καλη λευτερια να λεμε πλεον απο εσωτερικους και εξωτερικους δυναστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια Πολλά Ντένη,
    από πολιτικά τι να πω!!!

    Μόνο διαβάζω προσπαθώντας να έχω δική μου γνώμη...
    χαιρετώ
    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή