Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Λίγα και ωραία.


Φίλες και φίλοι, ελάτε να κάνουμε μια βόλτα και να δούμε τις παραξενιές στον πολιτικό κόσμο της πατρίδας μας. Κι΄αρχίζουμε....

Ο Γιάννης και ο Γιάνης.
Όταν πριν από εφτά μήνες φάνηκε στον πολιτικό χώρο της Ελλάδας σαν υπουργός ο κ. Βαρουφάκης η πρώτη του δουλειά ήταν να μας πείσει ότι το όνομά του, το όνομα Γιάννης γράφεται με ένα (ν) και όχι με δύο. Αμέσως ο λαός μας έτρεξε να του κάμει τη χάρη. Οι πάντες έγραφαν πλέον τον Γιάννη με ένα (ν). Εφημερίδες, περιοδικά, παντός είδους έντυπα, επίσημα ημιεπίσημα και ανεπίσημα έφτιαξαν τον νέο Γιάνη με ένα (ν). Και σήμερα, ενώ έχει εγκαταλείψει την ενεργό πολιτική δράση όλοι συνεχίζουν να γράφουν το συμπαθέστατο αυτό όνομα με ένα (ν).
Είμαστε έτοιμοι σαν κράτος να τον καλέσουμε στα σχολεία της δημόσιας εκπαίδευσης να διδάσκει στους μικρούς μαθητές γραφή και ανάγνωση. Ευτυχώς νωρίς μας εγκατέλειψε και ελπίζω να αποκαταστήσουμε τους αγαπητούς Γιάννηδες οι οποίοι σε τελική ανάλυση δεν έχουν τραβήξει και λίγα από τον ελληνικό λαό. Για θυμηθείτε πόσα έχουμε φορτώσει στο συμπαθέστατο Γιάννη.

Ο Γιάννης και η Ζωή.
Με δύο (ν) ετούτος καθ΄ότι σωστός. Πρόκειται για τον διευθυντή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος δεινοπάθησε από το κυνήγι της προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, της συμπαθεστάτης Ζωίτσα μας, η οποία τον ζητούσε ακόμη και δεμένον προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της Siemens. Καθημερινώς τον καλούσε αλλά ο Στουρνάρας τίποτα.
Η κυβέρνηση είχε παραιτηθεί, η Βουλή είχε διαλυθεί, η Ελλάδα δεν ήξερε τι έκανε και η Ζωή έτρεχε φωνάζοντας.
-Φέρτε μου σιδηροδεμένο τον Στουρνάρα.
Κι΄είναι κρίμα που κανείς δεν κατάφερε να τον συλλάβει και να της τον παραδώσει.
Λένε ότι η Ζωίτσα θα προσπαθήσει να ξαναπάρει την προεδρική καρέκλα μόνο και μόνο για να συλλάβει τον Στουρνάρα αλλιώς θα τον κυνηγάει στα όρη και τα βουνά. Λέτε να τα καταφέρει;

Και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Η Ζωίτσα μας, όπως είναι γνωστό, δεν λογαριάζει κανέναν. Από την οργή της δεν γλύτωσε ούτε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Προκόπης Παυλόπουλος. Και τούτο διότι τόλμησε να την αγνοήσει και να μην την ενημερώσει για την παραίτηση της κυβέρνησης. Εδώ το είχανε μάθει σε όλο τον κόσμο και το σούργελο ήθελε ιδιαίτερη ενημέρωση. Αν είναι δυνατόν.

...δεν παίζεται με τίποτα...

Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος χαρακτήρισε την συμπεριφορά της προέδρου της Βουλής, της Ζωίτσας μας, που όταν απέφυγε, ως όφειλε με βάση το Σύνταγμα, να τον ενημερώσει για την ανεξαρτοποίηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη και 25 βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ, η δικαιολογία της Ζωής ήταν,
-Αυτή είναι προσωπική μου ερμηνεία.
Άντε να βρεις άκρη με δαύτη.

Ο Παύλος Χαϊκάλης πρωταγωνιστεί....
Μαθημένους μας έχει ο Χαϊκάλης σε στραβοπατήματα. Έχει βαλθεί να μεταφέρει και να χρησιμοποιεί την υποκριτική του τέχνη και στον πολιτικό του βίο.Έτσι μετά από εκείνο το...θεατρικό μονόπρακτο χρηματοδότησής του από τον Γιώργο Αποστολόπουλο πρώην σύμβουλο του Πάνου Καμμένου ότι ήθελε να του δώσει χρήματα για να μην ψηφίσει για πρόεδρο της Δημοκρατίας τώρα και ενώ έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές μας παρουσιάζεται ιδιοκτήτης οffshore εταιρείας στην Κύπρο την οποία δεν είχε δηλώσει στα πόθεν έσχες” ως όφειλε. Κατ΄αρχάς παραδέχεται την ιδιοκτησία. Επανέρχεται όμως την επομένη για να δηλώσει ότι δεν είχε οικονομικά συμφέροντα αλλά ήταν για την προάσπιση των πνευματικών του δικαιωμάτων. Και αφού και αυτό δεν πείθει από ιδιοκτήτης γίνεται συμμέτοχος για να καταλήξει στη συνέχεια ότι δεν έχει καμιά σχέση με αυτή την εταιρεία. Αυτόν τον κύριο φίλοι μου τον είχαν κάμει υπουργό. Και άντε να πάει η Ελλάδα μπροστά.

...και η Τασία λιάζεται.
Κι΄ενώ τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου στην κυριολεξία βουλιάζουν από τις χιλιάδες των μεταναστών που τα κατακλύζουν η πρώην Αρμόδια Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου μ΄εκείνο το ηλίθιο χαμόγελο δηλώνει ότι έγιναν όλα όσα προβλέπει ο νόμος. Έρχεται όμως ο αρμόδιος Επίτροπος για θέματα Μετανάστευσης , ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και δηλώνει ότι τόσο η υπεύθυνη υπουργός όσο και η επίσημη Ελλάδα δεν ζήτησαν ποτέ καμία βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αλέξη μου. Που τους βρήκες αυτούς τους υπουργούς;

Προεκλογικά.
Σε προεκλογική κατάσταση η τραυματισμένη Ελλάδα. Βουνό τα προβλήματα πάνω της. Με μιαν Ευρώπη να την πνίγει.Κι΄ο λαός περιμένει να δει τι θα κάνουν οι...σωτήρες του. Κι΄αυτοί βγαίνουν στις τηλεοράσεις και ο ένας κατηγορεί τον άλλον. Βρίζει ο Μεϊμαράκης τον Τσίπρα. Ο Τσίπρας κατηγορεί τον Λαφαζάνη. Ο Λαφαζάνης ρίχνει ευθύνες στη Φώφη. Η Φώφη κυνηγάει τον Θοδωράκη. Ο Θοδωράκης ζητάει ευθύνες από τον Κουτσούμπα. Ρε λεβέντες!!! Μήπως κανείς σας θυμάται ότι υπάρχει και ο ελληνικός λαός; Άντε να δούμε τι θα γίνει το μαγαζάκι που λέγεται Ελλάς.

Χρυσή Αυγή.
Αλήθεια ρε παιδιά. Με εκείνη τη δίκη της Χρυσής Αυγής τι γίνεται;;;; Ξέρει κανείς να μου πει τίποτα;;;;



΄







3 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Φώτη.
    Απάντησα στο σχόλιό σου στην προηγούμενη ανάρτηση.
    ΔΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΦΡΑΣΟΥ
    Για να δούμε τι θα δούμε με όλους αυτούς.
    Καλημέρα και καλό μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλλή σου μέρα και καλό μήνα αγαπητή μου Κική.
      Με όλους αυτούς θα δούμε μία από τα ίδια όπως γίνεται πάντα.
      Νάσαι καλά.

      Διαγραφή