Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Έλληνες, ντροπή σας !


Έλληνες, ντροπή σας !

Κυριακή βράδυ, ώρα 7 οι κάλπες έκλεισαν και η διαδικασία της καταμέτρησης άρχισε. Άλλη μια εκλογική αναμέτρηση πέρασε στην ιστορία της Ελλάδας. Πάει κι΄αυτό. Τέλειωσε. Οι πολυσυζητημένες δημοτικές, περιφερειακές και ευροεκλογές, οι εκλογές με τις 319.000 των υποψηφίων, οι εκλογές στις οποίες κάθε οικογένεια είχε και ένα υποψήφιο, ανήκουν πια στο παρελθόν. Από το πρωί της Δευτέρας υποτίθεται ότι για την Ελλάδα, όπως συμβαίνει σε κάθε χώρα που σέβεται τον εαυτό της, αρχίζει μια περίοδο σκληρής εργασίας από μέρους των εκλεγμένων. Αμφίβολο αν αυτό θα γίνει στη χώρα μας. Τα αποτελέσματα αλλού μας οδηγούν.
Το σήμα του μίσους και της ντροπής.
Οι μικροεκπλήξεις αναμενόμενες. Δεν ήταν όμως αναμενόμενη η έκπληξη που πρόσφερε η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Τρίτο κόμμα στην κατάταξη των ψήφων. Μια εγκληματική οργάνωση της οποίας η μισή κοινοβουλευτική επιτροπή βρίσκεται υπόδικος στις φυλακές, ένα εγκληματικό μόρφωμα που έχει χαρακτηριστεί ως εγκληματική οργάνωση, μια ομάδα αδίστακτων δολοφόνων που καθημερινά ο Έλληνας θαυμάζει στις τηλεοράσεις την εγκληματική τους δράση, αυτή η ομάδα φιγουράρει τρίτο κόμμα με τρεις ευλοβουλευτές στην Ευρωβουλή και ένα πλήθος εκπροσώπων της σε όλα τα δημοτικά και κοινοτικά συμβούλια της χώρας. Έλληνες ντροπή σας. Σημείο τιμωρίας είπαν κάποιοι. Στην πραγματικότητα τιμωρούν την χώρα και το μέλλον των παιδιών τους. Αν μπορούν να το καταλάβουν αυτό.
Θα ήθελα στ΄αλήθεια να μπορούσα να καταλάβω αυτές τις χιλιάδες που έδωσαν την ψήφο τους σ΄αυτούς τους δολοφόνους πως σκέφτηκαν κείνη τη στιγμή. Πως μέτρησαν την αξία της ψήφου των. Τι σκέφτηκαν για την χώρα τους. Τι ονειρεύτηκαν ότι μπορεί να τους προσφέρει αυτή η ομάδα των δολοφόνων. Θέλουν να είναι μια ζωή στην ουρά για να τους πετάνε εξευτελιστικά μια σακούλα με λίγο φαγητό; Θέλουν να είναι τα όργανα των εγκληματικών σχεδίων τους. Έλληνες ντροπή σας.
Οι πρόγονοι του Κασιδιάρη.....
Είναι γεγονός ότι ο σημερινός Έλληνας έχει άγνοια της ιστορίας του τόπου του. Και γι΄αυτό φρόντισαν εντέχνως να μείνει ανιστόριτος όλοι αυτοί που θέλουν την χώρα μας σαν δικό τους φέουδο. Φρόντισαν και προώθησαν σε επίκαιρες θέσεις υποκείμενα τύπου Ρεπούση για να διαστρεβλώνουν κάθε ιστορικό γεγονός που σημάδευε την πατρίδα μας. Φρόντισαν ώστε να μην μάθουν ποτέ τα παιδιά μας για το πέρασμα των Γερμανών του Χίτλερ από τη χώρα μας. Κάνουν ό,τι μπορούν να μην μάθουν ποτέ τι έγινε στα Καλάβρυτα, στο Δίστομο, στην Καισαριανή, στο Χαϊδάρι, στα Ανώγεια, στην Κρήτη γενικά αλλά και σε όλα τα χωριά και τις πόλεις της Ελλάδας από όπου κι΄αν πέρασαν τα καθάρματα του χιτλερισμού.
.....και τα έργα τους
Και τα κατάφεραν. Κατάφεραν σήμερα στη χώρα που έχει γεννήσει τη Δημοκρατία, στη χώρα που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού σε όλο τον κόσμο,  κατάφεραν να υπάρχουν στο ελληνικό κοινοβούλιο τα μισερά υπολοίματα του χιτλερισμού, ο Κασιδιάρης, ο Παναγιώταρος, ο Μίχος, ο Γερμενής, ο Αρβανίτης, ο Μπούκουρας  και ένα σωρό ελεεινά υποκείμενα που βρίσκονται κάτω δικαστική έρευνα με την κατηγορία της ίδρυσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.
Τι άλλο να πει κανεί παρά μόνο. Έλληνες ντροπή σας!



1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ απόλυτα Ντένη μου ντροπή μεγάλη πρέπει να νιώθουμε, αλλά απο την άλλη βλέπω ότι έγινε και ένα βήμα προς την άλλη μεριά και είναι πολύ ενθαρρυντικό.
    Αλλωστε δυστυχώς η ιστορία έχει δείξει ότι όποτε υπάρχει τάση να ανέβει η αριστερά ακολουθεί πάντα και η ακροδεξιά.
    Ελπίζω, την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή