Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ποιός τους σκότωσε;



Ποιά συμφέροντα παίχτηκαν πάνω στη ζωή των δύο νέων;


Σκύβω ταπεινά το κεφάλι μπροστά στις σωρούς των δύο αθώων παιδιών, που όπου και να ανήκουν κομματικά, η αφαίρεση της ζωής τους αποτελεί ένα φοβερό έγκλημα.
Ευχή μου, να είναι τα τελευταία θύματα αυτής της τραγωδίας που ζει η πατρίδα μας.
Θα προσπαθήσω κάποιες σκέψεις μου να διατυπώσω. Κάποιες σκέψεις, που από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκα αυτό το γεγονός οι σκέψεις αυτές με προβλημάτισαν.
Μπορεί όλα να δείχνουν ότι η ψυχρή εκτέλεση των δύο παιδιών και ο σοβαρός τραυματισμός ενός τρίτου είναι αποτέλεσμα μιας εκδίκησης για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργη Ρουπακιά πριν έναν μήνα, όμως μπορεί να μην είναι και έτσι. Η δολοφονία των δύο παιδιών έτσι όπως έγινε έδειξε ότι δεν ήταν κάτι πρόχειρο αλλά προμελετημένο σε βάθος χρόνου. Και φυσικά όχι για τα συγκεκριμένα θύματα αλλά για όποιον θα βρισκόταν εκεί την ώρα της εκτέλεσης του σχεδίου.Διότι σίγουρα πρόκειται για σχέδιο και μάλιστα προμελετημένο και άριστα οργανωμένο.
Οι πρώτες υποψίες, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των ΜΜΕ αγγίζουν κάποια αντιεξουσιαστική οργάνωση και συγκεκριμένα την Σέχτα. Και τούτο λόγω του περιστρόφου Ζαστάβα που χρησιμοποιήθηκε από τον εκτελεστή. Είναι όμως τούτο ένα αδιάψευστο στοιχείο; Περίστροφα σαν κι΄αυτό υπάρχουν σε όλον τον κόσμο και εύκολο να αποκτηθούν.

Άλλωστε η οργάνωση αυτή ποτέ στο παρελθόν δεν είχε κάποιο παρόμοιο χτύπημα. Πάντοτε άλλοι ήσαν οι στόχοι της. Ούτε ποτέ στο παρελθόν είχε στοχοποιήσει την Χρυσή Αυγή. Και φυσικά θα πρέπει να αποκλεισθούν από κάθε υποψία και όλα τα πολιτικά κόμματα αφού μια τέτοια πράξη τους δεν εξυπηρετεί κανένα συμφέρον. Άλλωστε η Χρυσή Αυγή τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στη θέση του κατηγορουμένου με βαρύτατες κατηγορίες για μια σωρεία εγκληματικών πράξεων και όλα έδειχναν πως βάδιζε, αν όχι προς το τέλος της, τουλάχιστον για έναν πολιτικό αποκλεισμό που θα την έφερνε στη δύσκολη θέση της εξαφάνισης. Και αυτός ήταν ο σκοπός όλου του πολιτικού κόσμου της Ελλάδας. Όλα αυτά οπωσδήποτε ήσαν σε γνώση των ηγετών αυτής της οργάνωσης. Και φυσικά τους απασχολούσε το θέμα της σωτηρίας της. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι το θέμα αυτό της σωτηρίας της οργάνωσης, απασχολούσε τον Μιχαλολιάκο και την παρέα του. Να ξαναβγεί η οργάνωσή τους στην επιφάνεια. Και μάλιστα εντυπωσιακά. Με την μορφή του θύματος. Όλα τα υπόλοιπα ήταν εύκολο να γίνουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου