Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης!!!!

Είναι γεγονός ότι η εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ετάραξε τα πολιτικά νερά της Ελλάδας. Ήταν μιά όχι και τόσο πολύ αναμενόμενη νίκη και βρήκε όλους αυτούς του πολιτικού χώρου που τα συμφέροντά τους δεν συμβαδίζουν με την κατάληψη της προεδρικής θέσης της ΝΔ από τον Σαμαρά, να προσπαθούν να αλλάξουν όλα τους τα σχέδια. Στο επίκεντρο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, του οποίου το κόμμα έχει αρχίσει να υπόκειται στους πρώτους πολιτικούς κραδασμούς.
.
Όχι μόνο διότι κάποιοι βουλευτές της ΝΔ ζήτησαν "άσυλο" στο κόμμα του κατά την διάρκεια της πολιτικής κρίσης που είχε η Νέα Δημοκρατία πριν από τις εκλογές αλλά και μετά την τραγική ήττα του κόμματος και που τώρα μάλλον ετοιμάζουν τις αποσκευές της επιστροφής, αλλά και διότι δικοί του "καθαρόαιμοι" βουλευτές έχουν ήδη αρχίσει κάποιες ερωτοτροπίες με την ηγεσία Σαμαρά. Παράδειγμα ο Μάκης Βορίδης ο οποίος όσο και να προσπαθεί να διαψεύσει την φήμη που κυκλοφορεί, δεν καταφέρνει να την εξαφανίσει.
Έτσι μπορεί να πει κανείς ότι ο γραφικός αρχηγός του κόμματος ΛΑΟΣ έχει χάσει τον έλεγχο των πράξεών του αλλά ακόμη και αυτή την πραγματικά χαρακτηριστική ψυχραιμία του. Παραδειγμα η πρόταση που υπέβαλε στον Αντώνη Σαμαρά να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές την Άνοιξη του 2010 με την μη συναίνεσή του στην εκλογή του Κάρολου Παπούλια στη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας. Φυσικά μόνο ένας εχθρός της Ελλάδας θα επιθυμούσε να μπλέξει την χώρα στην οικονομική περιπέτεια των δεύτερων εκλογών μέσα σε πέντε μήνες και μάλιστα μέσα σε μιά παγκόσμια οικονομική κρίση. Κι΄αυτός ο εχθρός της Ελλάδας βρέθηκε στο πρόσωπο του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη. Φυσικά ο Σαμαράς ούτε που το έλαβε ύπ'όψη του όπως δεν θα το λάβαινε υπ΄όψη του ο κάθε λογικός πολιτικός.
Στράφηκε και εναντίον του Αλέξη Τσίπρα προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ γιά το άρθρο του τελευταίου στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο οποίο εδικαιολογούσε τον ξεσηκωμό τον νέων τον Δεκέμβρη του 2008 γιά την δολοφονία του μικρού Αλέξανδρου φτάνοντας στο σημείο με υπονοούμενα να χαρακτηρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα "πορνείο" και αυτά όλα μέσα στη Βουλή των Ελλήνων.
Δεν ανήκω στην παράταξη του Αντώνη Σαμαρά γιά να χειροκροτήσω την απάντηση που έδωσε στην πρόταση του Καρατζαφέρη. Όμως την βρίσκω πέρα γιά πέρα τίμια πολιτυικά, ελληνικά και ανθρώπινα.
Δεν ανήκω ούτε στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα γιά να διαμαρτυρηθώ γιά τον αισχρό χαρακτηρισμό του από τον Καρατζαφέρη. Όμως σαν Έλληνας ντρέπομαι όταν ένας πολιτικός αρχηγός, έστω και αν λέγεται Καρατζαφέρης, ομιλεί με αυτούς τους χαρακτηρισμούς μέσα στην Βουλή των Ελλήνων. Ας μάθει αυτός ο κύριος Καρατζαφέρης ότι εκεί που τελειώνει η δική του αξιοπρέπεια αρχίζει η αξιοπρέπεια όλων των άλλων ανθρώπων. Και αν δεν μπορεί να συμμορφωθεί και να γίνει πολιτικός αρχηγός και όχι τσαρλατάνος και καραγκιόζης καλά θα κάνει να πάει στο σπίτι του.

19 σχόλια:

  1. Γειά σου φίλε μου Διονύση
    Πού ωραία όλα όσα λες γιά αυτόν τον καραγκιόζη τον Καρατζαφέρη.
    Αυτός δεν έχει ίχνος ντροπής πάνω του. Το τέλος του πλησιάζει γιά να απαλλαγεί το ελληνικο κοοινοβούλιο απ' αυτόν.
    Δημήτρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιορ Κονταρίνη καλημέρα
    Ξαναγράφω τις παρατηρήσεις μου που δεν μπόρεσα να αναρτήσω χθες.
    Μ Ε Ρ Ο Σ Π Ρ Ω Τ Ο
    1η Παρατήρηση:

    Μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντική η εκλογή για τη Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά, που ανατρέπει το σάπιο σκηνικό της Ν.Δ. και απειλεί με εξαφάνιση το ΛΑ.Ο.Σ. ένα τάραγμα των νερών όπως λες, αλλά μπροστά στην τρικυμία που άφησε η κυβέρνηση της Ν.Δ. η εκλογή του Σαμαρά είναι απλά ένα γεγονός. Η τρικυμία και το χάος που πρέπει να γεφυρώσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό, για να αξιολογήσουμε σωστά τις πολιτικές καταστάσεις.

    2η παρατήρηση:

    Για τον Σ. Καρατζαφέρη: Στην αρθρογραφία μου τον έχω χαρακτηρίσει "Εμποράντζα της πολιτικής και γενικώς Εμποράντζα". Η άποψή μου είναι ότι το κόμμα του σταδιακά θα εκφυλιστεί, όπως η σκωληκοειδής απόφυση. Για την συμπεριφορά του την συγκεκριμένη που αναφέρεις στη βουλή, ο χαρακτηρισμός μου γι αυτόν, ήδη αιτιολογεί γιατί συμπεριφέρεται έτσι. Είναι βέβαια πανέξυπνος αλλά όπως όλοι του φυράματός του κάνει χρήση της εξυπνάδας του όχι προς θετική, παραγωγική κατεύθυνση αλλά την διοχετεύει στην ίντριγκα και στην υπονόμευση, ώστε δια της εξουθένωσης του άλλου να ανέβει αυτός και όχι επειδή ο ίδιος προσέφερε θετικό έργο και προτάσεις. Παλιά, παρωχημένη συνταγή. Ως προς τη χρήση αυτής της συνταγής, αποδεικνύεται βλάξ, αφού υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ Ε Ρ Ο Σ Δ Ε Υ Τ Ε Ρ Ο

    3η παρατήρηση:
    Για τον ΣΥΡΙΖΑ: Το κόμμα αυτό δεν είναι βέβαια πορνείο όπως υπαινίχθηκε ο Καρατζαφέρης, είναι όμως σίγουρα τσίρκουλο.
    Κι αυτό να γιατί: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από 15 συνιστώσες, (μικροκόμματα και τάσεις των 15 ατόμων) που όταν συσκέπτονται χαολογούν, βυζαντινολογούν επί ώρες χωρίς απτό αποτέλεσμα. Δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε μια πολιτική γραμμή, αφού το κάθε κομματίδιο (συνιστώσα) θέλει να περάσει το δικό του. Ένα κραυγαλέο παράδειγμα είναι΄πριν τις εθνικές εκλογές, όταν δεν μπορούσαν να βγάλουν πρόεδρο για να οδηγήσει το κόμμα στις εκλογές, επειδή ήθελαν όλοι οι επικεφαλής των συνιστωσών να είναι πρόεδροι. Τελικά υπό την πίεση του χρόνου διόρισαν όχι ως πρόεδρο αλλά ως προεδρεύοντα (Πως λεμε Acting Manager αντί Manager;) τον Αλέξη Τσίπρα που κινδύνευε να μην εκλεγεί αφού με αυτήν την πατέντα χρειαζόταν ψήφους, ενώ ο Πρόεδρος δεν χρειάζεται...Αυτό το κόμμα λοιπόν που δεν μπορεί να ρυθμίσει τα του οίκου του, μπορώ να το εμπιστευτώ να έχει άποψη για το πώς πρέπει να πορευτεί η χώρα ; Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΡΟΣ Τ Ρ Ι ΤΟ και τελευταίο

    4η παρατήρηση:
    Η θέση που διατύπωσε ο Τσίπρας ότι το κόμμα του υποστηρίζει τον περασμένο Δεκέμβρη, και ότι το ίδιο θα κάνει και τώρα, όπου κάηκε η Αθήνα, καταστράφηκαν και λεηλατήθηκαν εκατοντάδες καταστήματα και περιουσίες που αποκτήθηκαν με κόπους μια ζωής, είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Δηλαδή να εκμεταλευθεί το γεγονός της δολοφονίας του μαθητή Αλέξη ο Τσιπράκος για να εξασφαλίσει την στήριξη της ακροαριστερής πτέρυγας του κόμματός του που τώρα την έχει απέναντί του και ας πάει η Ελλάδα κατά διαόλου. Ο Τσιπράκος με τη θέση που υποστηριζει δημόσια, θέτει τις προϋποθέσεις για να ξανακαεί η Αθήνα, ελπίζοντας και στην αποτυχία της κυβέρνησης τουΠΑΣΟΚ να ανακόψει και να ελέγξει αποτελεσματικά τις περιστάσεις, ώστε να ειπράξει το κόμμα του και τη δυσφορία του κόσμου. Το ότι ο κόσμος θα τον θεωρήσει ηθικό αυτουργό αν επαναληφούν τα ίδια, δεν του περνάει δυστυχώς από το μυαλό. Τέτοια υπευθυνότητα!!!!Εμείς τί πρέπει να κάνουμε; Να βοηθήσουμε τη χώρα μας να πάει μπροστά, ή να στηρίξουμε τις πολιτικές φιλοδοξίες του νεαρού κι ας καεί η χώρα; Με ποιον είμαστε στην τελική;
    Δεν θα πρέπει αυτή η Δημοκρατία να προστατέψει επιτέλους τον εαυτό της για να συνεχίσει να υπάρχει;
    Λέω τα αυτονόητα βέβαια, που δυστυχώς έχουν γίνει ζητούμενα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα αδεφφέ μου Ντένη
    Το σχόλιό σου γιά τον Καρατζα-φύρερ πολύ καλό και τσουχτερό. Παρουσιάζεται πως αυτός θα σώσει τους Έλληνες από τους κακούς πολιτικούς. Αυτός είναι ο νέος Μεσσίας των Ελλήνων αφού ονομάζεται και ορθόδοξος Συναγερμός.
    Γειά χαρά
    Σπύρος Γκάρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή σου μέρα φίλε Δημήτρη.
    Χαρά μου που κάπου-κάπου με θυμάσαι. Ελπίζουμε πως αυτός ο κύριος που υποτιμά τόσο πολύ το ελληνικό κοινοβούλιο και τον ελληνικό λαό ή θα συμμορφωθεί ή θα φύγει.
    Νάσαι καλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ μου Φαίδων.
    Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και οι τέσσερεις πολιτικές σου παρατηρήσεις. Δυστυχώς ο πολιτικός χώρος της Ελλάδας κατακλύζεται από άσχετους, από εγωιστές, από συμφεροντολόγους, από άμυαλους.
    Και δυστυχώς δεν μπορεί η Ελλάδα να απαλλαγεί από αυτούς. Λείπουν οι πολιτικοί με οράματα, με σχέδια, ,με ιδανικά. Κι΄αν βρεθούν θα τους εξαφανίσουν οι Καρατζαφέρηδες και οι Τσίπρες.
    Νάσαι καλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αδελφέ μου Σπύρο καλημέρα.
    Σωστές οι παρατηρήσεις σου και πολύ εύστοχος ο χαρακτηρισμός σου σαν Καρατζα-φύρερ.
    Διάβασε τα σχόλια του Φαίδωνα γιά να πάρεις μιά ιδέα πως βλέπουν όλοι οι Έλληνες αυτό το φαιδρό υποκείμενο.
    Νάσαι καλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σωστές οι παρατηρήσεις σου Ντένη για τον Καρατζαφερη,καθως και οι πολιτικές αναλύσεις του Φαίδωνα.
    Ας μην τα ισσοπεδώνουμε όμως όλα.
    Πιστεύω πως αν,αν αυτη τη φορά, δοθει χρόνος από το λαό στο ΠΑΣΟΚ θα γυρίσει τα πράγματα προς το καλύτερο.Εχει πολλούς νεους ανθρώπους σε νευραλγικά σημεια ,σπουδαγμενους στο εξωτερικό στο αντικειμενο που τοποθετίθηκαν να δουλέψουν ,έχουν παγκοσμια αντίληψη και γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας.Πρεπει κάποτε τα συνδικάτα να καταλάβουν πως οι λύσεις δεν ειναι στις πολιτικές ακρότητες,ουτε εχουν πολιτικά ωφελη όταν υποκινούν με την στάση τους τρομοκρατικές ενέργειες .Δυστυχώς,και το 90 και το 2004 που εγινε κυβερνηση η Ν.Δ. ηταν καταστροφή.Ο Γ.Παπανδρέου
    εχει ουσία στα λόγια και στις πράξεις[εν αντιθέσει με τον πολύ μικρό καραμανλή που ειχε μπλα μπλα και ηταν φούσκα] .Μπορεί να φαινεται μαλακός ο Γ.Π.αλλα ειναι σαν το γάντι που εχει μεσα σιδερένια γροθιά.Περιμενετε και θα δητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Σπύρος Δαρσινός
    Σπυρέτο μου εγώ αναφέρθηκα μόνο σ' αυτά που περιλαμβάνονταν στην ανάρτηση του σιορ Κονταρίνη. Εσύ αναφέρεσαι σε άλλο θέμα: Στον Γ.Α.Π. Στο θέμα λοιπόν που εσύ αναφέρεσαι συμφωνώ κατά γράμμα και νομίζω ότι κρατάς σωστά το σφυγμό της νέας κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Ντεκοντ,
    Γενικά, τα άρθρα σου είναι πάντοτε αντικειμενικά και επί της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
    Αυτό, όμως, δεν είναι μόνο ένα αντικειμενικό πολιτικό άρθρο, αλλά, εκτός από το καθαρά πληροφοριακό μέρος, περιλαμβάνει και κρίσεις του συγραφέα γύρο από το θέμα που διαπραγματεύεται: όπως εδώ, την ανώριμη και εκτραχηλισμένη πολιτική του κ. Καρατζαφέρη.
    Να'σαι καλά να γράφεις, όχι για τίποτα άλλο, αλλά για το καλό της χώρας.
    Με την εκτίμησή μου,
    Γιώργος Πηληκιοφόρος
    Για τη μεταφορά,
    Νίκος, Manhattan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΑΙΔΩΝΑ
    Στην αρχή του σχολίου μου έγραψα για τις σωστές απόψεις σου πανω στα θέματα της καλοτοποθετημένης πολιτικής ανάρτησης του φίλου Ντένη.
    Ναι,εγώ το πήγα λιγό πιό πέρα,και ο λόγος ειναι γιατι ακούμε συχνα και από παντού ότι στην Ελλάδα όλοι οι πολιτικοί όλων των κομμάτων είναι απαταιώνες ,ολοι τα βουτάνε .Και κατι τέτοια.Αυτό δεν είναι αλήθεια .Γιατί Υπήρχαν από πάντα και υπάρχουν ωραίοι πολιτικοί στην πολιτική της Ελλάδας .Μπορώ να πω πως οι σκάρτοι είναι οι λιγότεροι ,πλην όμως η βρωμιά τους ειναι μεγάλη που παίρνει η μπόχα και τους πολλούς.Αν εμείς όμως επαναλμάνουμε συνεχώς ,εστω και να μην το πιστεύουμε 100%,ότι όλοι οι πολιτικοί είναι σκάρτοι,εμπεδώνετε σιγά σιγά αυτή η αντίληψη στο λαό και χάνει πιά το ενδιαφέρον της η θετική προσπάθεια από ατομα κοινωνίες και κυβερνήσεις.Οπως και να το κάνουμε ,το ηθικο,το καλό και το ωαρίο θέλουν έγκριση και αναγνωριση για να συνεχίζουν να δουλεύουν με πεισμα,ζήλο και υπομονή
    Αλλιώς? Αν εμπεδωσουμε την αντίληψη της ισοπεδωσης ? ο καθ'ένας θα κοιτάζει πως να βολευτεί και να παρανομήσει δεδομένου οτι δεν εχει εμπιστοσύνη σε τίποτα και σε κανέναν.Να πω και κατι άλλο ?ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνει και τι λέει ο Καρατζαφέρης που αλλάζει κάθε τοσο πουκάμισα σαν τα φίδια.Αν εμεις μπορούμε να ξεχωρήσουμε και αναγνωρισουμε το θετικό και ηθικό ο Καρατζαφερης θα μείνει γυμνός χωρίς καν να ασχοληθουμε μαζί του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε Σπύρο.
    Σεβαστά, σωστά και αντικειμενικά τα όσα λες γιά τον Παπανδρέου. Προσωπικά πιστεύω πως το ξεκίνημά του ήταν εντυπωσιακό και δείχνει αποφασισμένος να γυρίσει την σελίδα στην ιστορία της Ελλάδας. Πιστεύω πως θα καταφέρει όσα δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι. Όμως έχει να αντιπαλέψει με μιά άθλια αντιπολίτευση διότι κανένα από τα μικρά κόμματα δεν γνωρίζουν τι θα πει αντιπολίτευση. Ο Καρατζαφέρης είναι αυτός που δεν ξέρει τι λέει, τι θέλει και τι κάνει. Ο Τσίπρας σαν αντιπολίτευση βλέπει να εξωθεί τους κουκουλοφόρους σε λεηλασίες. Όσο γιά το ΚΚΕ αυτοί, ειλικρινά, με αυτήν την καραγκιόζαινα την Αλέκα έχουν μεσάνυχτα ποίοι είναι, τι θέλουν και πως θα πρέπει να το διεκδικήσουν. Γι΄αυτό και το κόμμα έχει μείνει στάσιμο στο 7-8%
    Όλα λοιπόν είναι στο χέρι του Παπανδρέου και στους πολύ άξιους συνεργάτεςε που έχει. Ο Λαός περιμένει και είναι σίγουρος πως κάτι θα δει. ΄Πήγαινε σ΄αυτό το μπλογκ στον Οκώβρη και διάβασε την επιστολή που του έγραψα.
    Νάσαι καλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται φίλε Νίκο - και χρόνια πολλά γιά την γιορτή σου - και αυτό κάνω κι' αυτό έκανα όταν επαγγελματικά δημοσιογραφούσα και ποτέ μου δεν φοβήθηκα το κόστος.
    Έτσι λοιπόν σήμερα ήταν η σειρά του Καρατζα-Φύρερ, όπως τον λέει ο φίλος μου από την Γερμανία, Σπύρος Γκάρος. Και έπεται συνέχεια εντός ολίγου με τους υπόλοιπους της μικρής αντιπολίτευσης.
    Νάσαι καλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ΣΠΥΡΟΣ
    Συμφωνώ με τη θέση σου και προσθέτω: "Η έντεχνη καλλιέργεια του ότι ΄"ΌΛοι ίδιοι είναι", έχει σαν σκοπό την παραίτηση του πολίτη, την απάθειά του, οπότε πέφτει ευκολότερα στα χέρια των Καρατζαφέρηδων και των ακροδεξιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε Σπύρο
    Από τους 300 της Βουλής είναι ζήτημα αν οι 50 έχουν κάποια σχέση με την επιστήμη της πολιτικής. Όταν ένα κόμμα προκειμένου να εξασφαλίσει ψήφους κλείνει μέσα στα ψηφοδέλτιά του άσχετους με την πολιτική, τραγουδιστές, αθλητές, δημοσιογράφους, ηθοποιούς και κάθε είδους άσχετους τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει. Όταν ο αρχηγός του κόμματος δεν είναι σε θέση να ελέγξει τους υπουργούς και βουλευτές του είναι επόμενο να μην μπορεί να λειτουργήσει τίποτα.
    Κι΄είναι επόμενο όταν τίποτα δεν λειτουργεί ο λαός να αποφαίνεται ότι όλοι τους είναι άχρητοι. Και δεν φταίει ο λαός αλλά αυτοί που αφήνουν αυτήν την εικόνα να περνά προς τα έξω.
    Νάσαι καλά και να τα λέμε
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ντένη,απ'ότι ξέρω,ο Παπανδρέου, εκτός απο την Γερέκου που ειναι υφυπουργός πολιτισμού ,δεν έχει βάλει σε θέσεις κλειδιά ηθοποιούς και τραγουδιστές .Δεν ξέρω καν αν έχει στους 160 άλλον βουλευτή που να είναι αθλητής,μανεκέν ή ...αρσενική πριμαντόνα.
    Από την άλλη μεριά δεν ξέρω αν ο Σαμαράς έχει το χρόνο να αφήσει την ιστορία του σαν πρωθυπουργός,έχει όμως το χρόνο να αφήσει την ιστορία του σαν αρχηγός ενός μεγάλου κόμματος που το πήρε μολυσμένο μέχρι κόκκαλο και το απολυμάρισε,το ξεκαθάρισε και το έριξε υγειές να υπηρετησει το κοινωνικό σύνολο και την θεμιτή φιλοδοξία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ μου Σπύρο.
    Κατ΄αρχάς να σου πω ότι παρ' όλο που δεν είμαι με το ΠΑΣΟΚ χειροκρότησα τις πρώτες θετικές κινήσεις του Παπανδρέου και πιστεύω πως αν τον αφήσουν "θα γυρίσει σελίδα στην ιστορία της Ελλάδας" Η Γκερέκου είναι ένα αξιόλογο πρόσωπο με σημαντικές σπουδές στο εξωτερικό. Όμωε ακόμη δεν γνωρίζει το αντικείμενο του Υπουργείου. Τους πιό πολλούς άσχετους διαθέτει η ΝΔ.
    Είναι αποτέλεσμα του αγώνα γιά τους ψήφους.
    Ο Σαμαράς ξεκίνησε δυναμικά και εκτιμώ τις προθέσεις του αλλά σαν δημοσιογράφος προσπαθώ πάντα να βλέπω ένα βήμασ πιό μπροστά. Κι΄αυτό που είπα και το ξαναλέω είναι ότι έχει να αντιμετωπίσει πολλά. Ήδη αν θα προσέξεις έχουν αρχίσει κάποιες κινήσεις οι οποίες μέχρι το Συνέδριο την Άνοιξη θα έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας.
    Αυτά και νάσαι καλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το ξέρω Ντενη,όλοι το ξέρουμε ότι
    οι Μητσοτάκηδες δεν θα το αφησουν ετσι ,θα κάνουν ότι μπορούν για να υποσκάψουν όποια καλη προθεση μπορεί να εχει ο Σαμαράς[και φαινεται ότι έχει] για κάτι πιο καλό ,επι τέλους, σ αυτό το κόμμα. Ενας από τους λογους που δεν παει μπροστα η Ελλαδα ειναι γιατί ποτέ τα δυο Κυβερνητικα κόμματα δεν συμφωνησαν στα μεγαλα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή