Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Όργιο διορισμών.

Ενώ η δύστυχη Ελλάδα αγωνίζεται να συνέλθει από τα μνημόνεια και τα τόσα άλλα κακά με τα οποία την έχουν φορτώσει οι ελεινοί πολιτικοί της και με μόνους αγωνιστές τον φτωχό λαό της, στον αμαρτωλό χώρο των πολιτικών η βρωμιά και η παλιανθρωπιά συνεχίζονται. 
Ένα όργιο διορισμών ακολούθησε τις εκλογές της 25ης του περασμένου Μάη. Οι ευρωβουλευτές των διαφόρων κομμάτων που ο ελληνικός λαός τους εξέλεξε να τον εκπροσωπήσουν στις Βρυξέλλες άρπαξαν την ευκαιρία να πλαισιωθούν από στενούς συγγενείς τους αφού η φτωχιά πατρίδα τους δίνει αυτή την ευκαιρία και ας πεινάει ο φουκαράς ο συνταξιούχος.
Κάθε ευρωβουλευτής λοιπόν έχει το δικαίωμα να προσλάβει συνεργάτες με μηνιαίο κόστος για κάθε ευρωβουλευτή το ποσόν των 21.000. Οι μισθοί των συνεργατών ξεκινούν από τα 1.700 ευρώ και φτάνουν τις 7.800 τον μήνα αλλά δεν θα υπερβαίνουν τις 21.000 συνολικά. Και το παιγνίδι αρχίζει. Υιοί, θυγατέρες, αδέλφια, ξαδέλφια, κουμπάροι, γαμπροί, αρραβωνιαστικοί, μπατζανάκηδες και κάθε είδους συγγενείς επιστρατεύονται για να φάνε από την φτωχομάνα Ελλάδα.
Ο κ. Νότης Μαριάς των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Ο ευρωβουλευτής των ΑΝΕΞ  Νότης Μαριάς ξεκίνησε το χορό διορίζοντας συνεργάτη του τον γιο του. Λαμπρό μέλλον για το παιδί του και φυσικά όχι με ευκαταφρόνητο μισθό.
Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκαν στις Βρυξέλλες με τους συντρόφους  τους για συνεργάτες.
Η κ. Σοφία Σακοράφα.
Έντονη παρουσία πλάϊ στην κ. Άννα Σακοράφα ο σύζυγός της κ. Μπιτσάνης, ενώ τον κ. Χρυσογόνο συνόδευε η σύζυγός του κ. Μυλωνά.
Η Εύα Καϊλη της ΕΛΙΑΣ
Στα γραφεία της κ. Εύας Καïλή του κόμματος της " Ελιας" πρωταρχικό ρόλο έχει η αδελφή της  Μανταλένα. Κι΄εδώ ο μισθός από τους πλέον υψηλούς.
Η Μαρία Σπυράκη. 
Για άγνωστους λόγους απέφυγε τα συγγενικά πρόσωπα η Μαρία Σπυράκη της Νέας Δημοκρατίας και επέλεξε ως συνεργάτες της δύο νεαρούς, υιούς παλαιών πολιτικών του κόμματος. Τον Γιώργο Μολυβιάτη και τον Μάκη Ζαγορίτη. 
Άφησα τελευταία την  εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, αυτούς που προσπαθούν να μας πείσουν ότι...θα φτιάξουν την Ελλάδα, διότι εκεί μέσα παίχτηκε ένα πολύ άτιμο και πολύ βρώμικο παιγνίδι. Επειδή δεν μπορεί ο κάθε πατέρας να προσλάβει την κόρη του διαβάστε τι έκαναν οι επίδοξοι σωτήρες της Ελλάδας.
Ο Γιώργος Επιτήδειος.
Ο Γιώργος Επιτήδειος πρώην στρατιωτικός, προσέλαβε την Θεοδότα, κόρη του πρώην στρατηγού, Συναδινού. 

Ο στρατηγός Συναδινός.
Και για να μην προσλάβει ο Συναδινός την κόρη του Επιτήδειου, την Μάρθα και αποκαλυφθεί η ανταλλαγή άφησε να την προσλάβει ο τρίτος των ευρωβουλευτών του κόμματος, Λάμπρος Φουντούλης. 
Ο Λάμπρος Φουντούλης.
Τώρα απομένει να μάθουμε ποιόν συγγενή του Επιτήδειου ή του Φουντούλη θα προσλάβει ο Συναδινός, για να συμπληρωθεί το όργιο των διορισμών.
Ένα ακόμη μεγάλο και πολύ βρώμικο παιγνίδι μέσα στον πολιτικό χώρο της Ελλάδας είναι οι συνεργάτες των Ευρωβουλευτών. Αν μάλιστα υπολογιστεί ότι η Ελλάδα διαθέτει εικοσιδύο ( 22 ) ευρωβουλευτές με αποζημίωση 21.000  ευρώ ο καθ΄ένας φτάνουμε να πληρώνει ο ελληνικός λαός το ποσό των 462.000 ευρώ το μήνα. Και οι συντάξεις κάθε τόσο πετσοκόβονται. και ο λαός πεινάει. Ζήτω η Ελλάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου