Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Τζούλιααααααα!!! Σώσε την Ελλάδααααααα!!!

Όσο κι΄αν φαίνεται απίθανο και παράξενο, είναι ένα γεγονός. Η γνωστή και μη εξαιρετέα Τζούλια, με τα αλησμόνητα CD's και τα τόσα σκάνδαλα έχει βάλει πλώρη να εισέλθει στη Βουλή των Ελλήνων και μάλιστα ως αρχηγός κόμματος.
Για του λόγου το αληθές διαβάστε την συνέντευξή της και μετά θα το κουβεντιάσουμε.
Η Τζούλια Αλεξανδράτου και πάλι στην επικαιρότητα. Με συνέντευξή της στην κυπριακή ιστοσελίδα Onlycy,com ανακοινώνει ότι είναι έτοιμη να δημιουργήσει το δικό της κόμμα. Η Τζούλια είπε στον δημοσιογράφο που της πήρε τη συνέντευξη.
“Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα και είναι η πρώτη φορά που το λέω στο Site σας. Στην Ελλάδα δεν το έχω πει. Και σκέφτομαι πολύ σοβαρά όχι να κάνω ένα κόμμα για να λέω κάνω ένα κόμμα αλλά ίσως είναι μια πρωτοποριακή κίνηση. Ίσως και ο κόσμος, από αντίδραση, ποτέ δεν ξέρεις, να με ψηφίσει. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου μας και από όλη αυτή την κατρακύλα που επικρατεί στην Ελλάδα και αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια και να περιμένουμε τα χειρότερα ας δούμε και μια άλλη πλευρά ή ας κάνουμε και μιά άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέψει τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις...”
Τελικά τα πράγματα μάλλον είναι σοβαρά αφού η Τζούλια σε σύντομο χρονικό διάστημα ξαναχτύπησε. Επί ελληνικού εδάφους αυτή τη φορά Και μάλιστα με χτύπημα επιλεγμένο και επαγγελματικό.
Η υποψήφια αρχηγός κόμματος αυτή τη φορά μιλάει για τις δραστηριότητες που θα αναπτύξει εντός της Βουλής εάν και εφ΄όσον οι Έλληνες δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάμουν και την στείλουν στη Βουλή.
“...θα ζητήσω να επιστραφεί ο χρυσός που έχει κλαπεί από την Τράπεζα της Ελλάδας, να καταβληθούν οι Γερμανικές αποζημιώσεις, να γίνει κάθαρση και να καταδικαστούν όσοι έφαγαν από την Ζήμενς και από άλλα κοινοτικά κονδύλια...”
Όσο και να θέλει κανείς να πάρει στα σοβαρά τις δηλώσεις της διάσημης πορνοστάρ το ότι χρησιμοποιεί τα ίδια που χρησιμοποίησαν και πολλοί άλλοι κατά το παρελθόν προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στη Βουλή, καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ένα ακόμη τρωκτικό που επιθυμεί μια καρέκλα βουλευτική με τα όσα αυτή προσφέρει στον κάτοχο.
Αν η μοίρα της Ελλάδας της χρωστάει να δει τη Τζούλια μέσα στη Βουλή τότε καλά να πάθουμε. Διότι θα πρέπει κάποτε να βρεθεί ένας άνθρωπος που να αγαπάει στ΄αλήθεια τούτη τη χώρα. Ένας άνθρωπος τίμιος, δυνατός, ηθικός που να θελήσει να βάλει ένα τέλος σ΄αυτό το αίσχος που επικρατεί στη Βουλή των Ελλήνων. Σ΄αυτή τη Βουλή, που όποιος θέλει μπαίνει αρκεί να αποδείξει ότι είναι άχρηστος. Θα πρέπει να βρεθεί ένας τίμιος άνθρωπος που να φτιάξει ένα νόμο και να ζητάει από όλους όσους επιθυμούν να είναι στη Βουλή, να είναι τίμιοι, να έχουν γνώσεις, ήθος, αξία και όρεξη να ξαναχτίσουν την πατρίδα μας. Θα πρέπει να έχει το θάρρος να φωνάξει ότι οι πρωταγωνιστές των παλκοσένικων, των γηπέδων, των ξενυχτάδικων, των CD’s της πορνείας και της κομπίνας δεν θα περνούν ούτε έξω από τη Βουλή. Τότε θα υπάρχει μια ελπίδα να φτιάξει η δόλια πατρίδα. Αλλοιώς πάρτε και τη Τζούλια και φτιάξτε τον “Θίασο η Ωραία Ελλάς” Αρχίστε τις παραστάσεις και βγάλτε βόλτα τον δίσκο επαιτείας.

3 σχόλια:

  1. Εεε!!!!!!

    Κεφαλονίτισα έπρεπε να είναι η σωτήρα της Ελλάδας.

    Καλά έλεγα κάποτε να κάναμε κράτο δικό μας "Κεφαλληνιακό" και να κάναμε εξαγωγή μόνο αρχηγούς,


    Έτσι γαι το αστείο του θέματος...

    νασαι καλά φίλε Ντένη

    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ιταλία βγήκε στη βουλή η Τσιτσολίνα ,γιατί στην Ελλάδα να μη εκλεγεί η Τζούλια ...αυτό ειναι το κανάντημα της Βουλής των Ελλήνων μετά από τους κλέφτες , τους προδότες,ας βγάλουμε και μία πορνοστάρ.... όλα τα καλά θα υπάρχουν επιλέγεται και ψηφίζεται... καλή σου μέρα Κάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κλάψω μπορώ αγαπητέ Ντένη, αλλά
    όχι να γελάσω, ούτε καν να μειδιάσω.
    Δεν έχω τίποτε εναντίον της κοπέλας,
    αυτή είναι η δουλειά της. Σίγουρα
    οι συμβουλάτορές της δεν διαθέτουν
    περισσότερο μυαλό. Μα είναι τέλος πάντων σοβαρά πράγματα αυτά που διαβάζω;Τι ξεπεσμός της πατρίδας μας είν αυτός;Νομίζω είμαστε άξιοι της
    τύχης μας. Ο Θεός να μας ελεήσει.
    Πολλούς χαιρετισμούς
    Ρισσιάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή