Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Από δω κι’ από κει! ! !

Το δέμα-βόμβα που έστειλαν στον Χρυσοχοϊδη κάποιοι τρομοκράτες είναι μιά αχαρακτήριστη εγκληματική ενέργεια. Αν έτσι σκέφτονται να φτιάξουν τον κόσμο αν αυτά είναι τα οράματά τους και οι στόχοι τους, να είναι σίγουροι ότι δεν θα τα πετύχουν ποτέ. Οι λαοί του κόσμου μισούν το αίμα. Ψάχνουν γιά κάποια ίχνη αγάπης. Κι’ αυτοί δεν τα προσφέρουν.

Ο Ευάγγελος Αβέρωφ είχε πει. «Το πρόβατο που φεύγει από το μαντρί το τρώει ο λύκος» Ο Αβραμόπουλος τα λέει λίγο πιό προσγειωμένα. «Όποιος φύγει από τη ΝΔ αυτοκτονεί»
Είτε έτσι είτε αλλοιώς ή μένεις στην ΝΔ και τρως ένα κομμάτι ψωμί – πιθανώς και μίζες – ή φεύγεις και ψοφάς από την πείνα. Αδέλφια διαλέξτε.

Το άκουσα και τρόμαξα. «Η ΝΔ είναι εκέινη η παράταξη, που εκφράζει, πέρα από όλους τους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς, την αγάπη της γιά την πατρίδα» Η κ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ το είπε αυτό σε επίσκεψή της εδώ στην Νέα Υόρκη. Δηλαδή κυριά μου όλοι οι άλλοι δεν αγαπούν την Ελλάδα. Τ’ ακούς Γιώργο Καρατζαφέρη;;;;;;

Μας είπε ακόμη ότι, « Σε περίοδο οικονομικής κρίσης η ΝΔ στηρίζει την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας των ελληνικών σχολείων του εξωτερικού» Με ποιό τρόπο κυρία μου; Μας στείλατε χρήματα;. Μας στείλατε δασκάλους;. Μας στείλατε βιβλία;. Μας στείλατε μιά φωτογραφία του Κολοκοτρώνη να την κολλήσουμε στον τοίχο μας;. Στο χωριό μου λέμε μιά παροιμία για το πως βάφονται τα αυγά. Την ξέρετε;
Είπανε κάποια στιγμή, γιά λόγους οικονομίας να τους κάνους 200 τους βουλευτές. Γρήγορα όμως το ξέχασαν και το παράτησαν. Σκέφτηκαν πως δεν θα είναι σωστό εκατό οικογένειες να πάνε στο ταμείο Απορίας. Πως θα ζήσουν οι άνθρωποι; Κλείσανε το λιμάνι του Πειραιά οι λεβέντες του ΠΑΜΕ.
Πιστοί στις διαταγές της τσαρίνας Αλέκας δεν άφησαν κουνούπι να περάσει. Τι κέρδισαν; Σκότωσαν τον τουρισμό. Αυτή την πολιτική έχει επιλέξει η Μεγάλη Αλέκα.
Μεγάλη απεργία αύριο Τρίτη 29 Ιουνίου. Όλοι προβλέπουν και όλα δείχνουν ότι το ασφαλιστικό και τα εργασιακά θα μετατρέψουν αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα σε πολύ θερμό. Κι’ άντε εσύ να πας διακοπές στην πατρίδα σου.

Το Μέγαρο Μαξίμου δέχεται μηνύματα δυσαρέσκειας από μέλη της Κοινοβουλευτικής ομάδας σχετικά με το ασφαλιστικό. Οπότε αν έχουμε διαρροές κατά την ψηφοφορία τι θα γίνει;

Ο Άκης μας στις δόξες του. Στις καλές αλησμόνητες εποχές. Ήταν τότε που έκανε οικονομίες γιά να κάνει το γάμο του στο Παρίσι και ν’ αγοράσει ένα σπιτάκι, εκεί κατά μεριά Διονυσίου Αρεοπαγήτου. Κατά τα άλλα κάποιοι προσπαθούν να τον εξοντώσουν πολιτικά μιά και γιά οκτώ χρόνια τώρα δεν είναι ούτε βουλευτής. Γιά την .....ταμπακέρα
κουβέντα.

Αλήθεια φίλοι μου. Εκείνο το παιδάκι από τη Ραφήνα, το παιδάκι που τόσο πολύ του αρέσουν οι συναγρίδες, γιατί δεν βγαίνει να ζητήσει μιά συγνώμη από τον ταλαίπωρο ελληνικό λαό; Αλέκα μου μεγάλη και τρανή. Μόνο εσύ μπορείς να τον υποχρεώσεις να μιλήσει.

Στενοί συνεργάτες του Αντώνη λένε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είναι πεποισμένος ότι «το κόμμα πρέπει να υποστεί ριζική ανακαίνηση. Και αν θέλουμε νέα θεμέλια δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μιά κατεδάφηση». Γκρέμισέ το Αντώνη μου. Γκρέμισέ το. Και όρθιο που είναι άχρηστο το έχετε καταντήσει.

Και αρκετό θέατρο στο Συνέδριο της ΝΔ. Κωμωδία ή δράμα όπως το πάρεις. Πολλές αγκαλιές και φιλιά οι δυό μεγάλοι. Ο πρώην και ο νυν. Ο Κωστάκης και ο Αντωνάκης μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν, χτύπησαν τις πλάτες, έσφιξαν τα χέρια. Δηλαδή τι γίνεται ρε παιδιά;
Γιά εκλογές μιλάνε οι εθνοπατέρες. Τελικά στο κεφάλι τους δεν υπάρχει κουκούτσι μυαλό. Δυό εκλογικές αναμετρήσεις μέσα σ’ ένα χρόνο σε μιά Ελλάδα ερείπιο; Θαυμάστε μυαλά και φιλότιμο.

Εννέα μήνες μετά την εκλογική συντριβή και επτά μετά την εκλογή της νέας ηγεσίας η ΝΔ καταγράφει δημοσκοπική καθίζηση και αδυνατεί να εισπράξει κάποια οφέλη. Όχι πως τα πράμματα θα ήσαν καλύτερα αν αρχηγός είχε εκλεγεί η Ντόρα. Προς Θεού.

Αλλαγή σελίδας εγκρίθηκε στο συνέδριο της ΝουΔούλας। Προσοχή αδέλφια. Μην αναθέσετε την αλλαγή στον
Παναγιωτόπουλο. Κάθε φορά που τον βλέπουν στην τηλεόραση η ΝΔ χάνει 500 ψήφους.

Τελικά δεν θα το αποφύγουν αυτό που είχε πει σαν χρησμό μαντείου ο Γιωργάκης.«Θα μας πάρουν με τις πέτρες ». Και στ’ αλήθεια όλα δείχνουν ότι θα τους πάρουν με τις πέτρες.

«Η ΝΔ κλείνει τους λογαριασμούς της με το χτες.» φώναξε ο Αντωνάκης. Παραδέχτηκε ότι. « κάναμε λάθει και παραλείψεις» Πρόστεσε όμως ότι η κυβέρνηση Καραμανλή «άφησε θετικό έργο» Αδέλφια συνέλληνες. Μην ψάξετε να βρήτε έργο. Λακούβες θα βρήτε.

Στη ΔΕΘ, τον Σεπτέμβρη λένε, ότι ο Παπανδρέου θα σταθεί στον απολογισμό των πεπραγμένων και στον προγραμματισμό γιά την επόμενη χρονιά. Είμαι περίεργος να δω τι απολογισμό θα δώσει και τι προγραμματισμό θα κάμει γιά την επόμενη χρονιά
Να ευχηθώ σε όλους καλό καλοκαίρι.
Μαζί και πάλι τις πρώτες πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου