Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Οι Γερμανοί ξανάρχονται

Προφητικός ο τίτλος που έδωσε στο έργο του ο αείμνηστος Αλέκος Σακελλάριος.
Οι Γερμανοί ξανάρχονται. Το θυμάστε; Φαίνεται είναι της μοίρας μας οι Γερμανοί – και όχι μόνο – να έρχονται και να ξανάρχονται στη δόλια τη χώρα μας.


Απ’ ό,τι φαίνεται οι δημοσιογράφοι του γερμανικού περιοδικού FOCUS, αλλά και του ΣΤΕΡΝ, δεν έχουν καταφέρει να ξεχάσουν ότι είναι απόγονοι εκείνων, που εκήρυξαν τον Β! Παγκόσμιο πόλεμο και που αιματοκύλισαν την ανθρωπότητα επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Δεν έχουν καταφέρει να ξεχάσουν ότι γέμισαν με αίματα όλο τον κόσμο. Παρέα με τον κ. Βιλενβέμπερ του περιοδικού ΣΤΕΡΝ επιμένουν να θυμίζουν στον κόσμο ότι κάποιοι, όχι και τόσο μακρυνοί προγονοί τους είναι αυτοί που έσφαξαν τους δέκα χιλιάδες Ιταλούς στρατιώτες της Μεραρχίας AQUI στην Κεφαλονιά και την Κέρκυρα τον Σεπτέμβρη του ’43. Ότι είναι απόγονοι αυτών που εδημιούργησαν τα κρεματόρια γιά τη θανάτωση εκατομμυρίων ανθρώπων.
Δεν θέλω να χαρακτηριστώ ρατσιστής για τον απολούστατο λόγο. Γιατί δεν είμαι ρατσιστής. Απλούστατα, αγαπώ τον άνθρωπο όταν είναι άνθρωπος και μισώ τον βάρβαρο όταν ψευτοπαριστάνει τον άνθρωπο.
Γιά την σημερινή οικονομική κατάσταση της πατρίδας μας είμαστε υπεύθυνοι εμείς και μόνο εμείς. Κι΄εχουμε την αξιοπρέπεια να μην ζητάμε ευθύνες από κανέναν παρά μόνο από εμάς. Από εκεί και πέρα δεν είναι δυνατό να επιτρέπουμε σε οποιοδήποτε σκουπιδοπεριοδικό σε οποιονδήποτε κουρελοδημοσιογράφο να διασύρει την αξιοπρέπειά μας, τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας και την παγκόσμια προσφορά και τον συμβολισμό του πολισμού μας σε όλο τον κόσμο. Γιατί θα πρέπει οι κύριοι μπακαλοδημοσιογράφοι των δύο γερμανικών περιοδικών να γνωρίζουν καλά ποιά είναι η Αφροδίτη της Μήλου, ποιά είναι η παγκόσμια ακτινοβολία της, τι εκπροσωπεί και ποιά μηνύματα αυτό το άγαλμα στέλνει σε όσους έχουν την ικανότητα να τα συλλάβουν. Κι΄είναι υποχρέωσή του να της δείχνουν λίγο σεβασμό, αν διαθέτουν.
Η απάντηση που δίνει στους Γερμανούς πορνοδημοσιογράφους.μέσα από το περιοδικό της «Ο Τόπος μου» η Εθελοντική Ομάδα Δράσεως του νομού Πιερίας είναι αρκετά αισχρή. Δεν την εγκρίνω. Όμως είναι η μόνη γλώσσα που μιλάνε και καταλαβαίνουν οι Γερμανοί του FOCUS και του ΣΤΕΡΝ και σ’ αυτή την ίδια γλώσσα, πολύ σωστά, θα έπρεπε να τους απαντήσουν.
Έχει φωτογραφία τον Σάτυρο από το Μουσείο των Αθηνών στον οποίο έχουν προσθέσει ένα υπερμεγέθες ανδρικό όργανο και την λεζάντα
Η σημερινή έκδοση του περιοδικού μας και η παρουσία του Σατύρου, είναι αφιερωμένη σε σας, στους συνεργάτες σας και στο έγκυρο περιοδικό σας, τους γράφουν Και μόνο μιά τέτοια αφιέρωση τους χρειαζόταν. Αν αυτοί που εξουσιάζουν αυτό το έντυπο διαθέτουν έστω και ένα ίχνος από φιλότιμο – πράγμα σπάνιο γιά τους Γερμανούς - θα πρέπει με ένα άλλο εξώφυλλο να ζητήσουν δημόσια την πρέπουσα συγνώμη από όλον τον κόσμο. Αλλά το να ζητά κανείς απο τους Γερμανούς να ζητήσουν συγνώμη μοιάζει με το να ζητά από αυτούς να καταλάβουν ποίοι είναι.
Ο έταιρος των ανθελλήνων Γερμανών, ο υπέυθυνος του περιοδικού ΣΤΕΡΝ κ. Βιλενβέμπερ σε άρθρο του την περασμένη εβδομάδα με τίτλο «Αγαπητοί Ελληνες »
αναφέρεται σε όλο όσα κατά τη γνώμη του εδημιούργησαν την οικονομική κρίση στην Ελλάδα . Λες και του ζητήσαμε τη γνώμη τοιυ. Από την φοροδιαφυγή μέχρι τις.....μεγάλες συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων. Το που είδε αυτές τις συντάξεις δεν το λέει. Ακόμη γράφει γιά κλοπές στο δημόσιο, σκάνδαλα και άλλα τα οποία συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα.
Λησμονεί ο κ. Βιλενβέμπερ την διαφθορά της Γερμανίας. Κάνει πως δεν γνωρίζει ότι η έδρα της Siemens βρίσκεται στη Γερμανία. Δεν θυμάται το περσινό σκάνδαλο και τις μίζες που έπαιρναν οι γιατροί από τα νοσοκομεία προκειμένου να στέλνουν σε αυτά ασθενείς. Κι΄ακόμη ο υποτίθεται έγκριτος αυτός δημοσιογράφος δεν γνωρίζει ότι τα αμύθητα ποσά με τα οποία το Γερμανικό κράτος βοήθησε τις τράπεζες – κλέφτες - να επιζήσουν, τώρα η γερμανική κυβέρνηση τα περνάει στον γερμανικό λαό προκειμένου να πληρωθουν από αυτόν.
Δεν υπάρχει πλέον καμμιά αμρφιβολία γιά το παιγνίδι που έχει ενορχηστρωθεί και παίζεται σε βάρος της πατρίδας μας. Όλοι αυτοί που έχουν αυτοδιοριστεί αφεντάδες των λαών έχουν αρχίσει να τροχίζουτν τα δόντια τους γιά να επιπέσουν πάνω στο αδύναμο πτώμα της. Να ζητήσουμε τη βοήθεια του Θεού; Δεν θα κερδίσουμε τίποτα, Κι΄αυτός με το μέρος τους φαίνεται να είναι. Αλλοιώς θα έπρεπε να να έχει ρίξει τις φωτιές του και να τους έχει κάψει όλους.

14 σχόλια:

  1. Δυστυχώς για αυτούς κ. Ντένη,εννοώ τους Γερμανούς, έδειξαν περίτρανα πως δεν ξεπέρασαν 70 χρόνια τώρα το σύμπλεγμα κατωτερότητας που απέκτησαν εξ αιτίας του ηρωισμού των Ελλήνων το 1940.Δεν περίμενα και δεν περιμένω φιλοσοφημέμη και αξιοπρεπή στάση από έναν λαό συνώνυμο της βαρβαρότητας.Τους θεωρώ υποπόδιους των ποδίων μας γιαυτό και δεν εκπλήσομαι. Με προβληματίζει όμως που παραμένουν στον σκοταδισμό και στο βούρκο. Κρίμα γιαυτούς. Πότε άραγε θα αποκτήσουν κουλτούρα και πολιτισμό;Βέβαια τώρα πρέπει και η Ελλάδα μέσω της Κυβέρνησης να τους δώσει ακόμη ένα γερό χαστούκι.Να χτυπήσει το χέρι κάτω και να αποχωρήσει από την Ε. Ε φτύνοντάς τους κατάμουτρα. Δεν μπορεί ναμαστε το δεκανίκι για να παίζουν το ρόλο του ισχυρού και καθοδηγητή οι Γερμανοί. Η Ελλάδα στους Έλληνες. Ας πορευτούν μόνοι τους οι εθνοσωτήρες και φωστήρες.Και μεις με αξιοπρέπεια και όχι ουρά στα σκέλια. Δεν σταματά η σκέψη μου αλλά πρέπει να βάλω τελεία.Λυπάμαι που θα το πω -μπορεί να μην ταιριάζει με το σύνηθες ύφος μου -όμως όταν ακούω Γερμανό, και κάθε τι το γερμανικό, φτύνω και φεύγω. Συγγνώμη για την έκφραση αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει λόγος για πολλές αναλύσεις στη συμπεριφορά των Γερμωνών. Είναι ο λαός, η χώρα, ο τόπος που γέννησε τον Αδόλφο Χίτλερ. Το ψέγος της ανθρωπότητας, την ντροπή. Αυτό τον λεκέ ό,τι και να κάνουν δεν πρόκειται να τον καθαρίσουν από πάνω τους.
    Το γνωρίζουν φαίνεται πολύ καλά γιαυτό και κάνουν το παν, όλες τις σπασμοδικές κινήσεις να το αποτινάξουν και να δείξουν υπεροχή αλλά δυστυχώς χειρότερα τα κάνουν για κείνους.
    Διατρανώνεται λοιπόν το πας μη Έλλην βάρβαρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντένη, Οι Γερμανοί συμπεριφέροντε έτσι γιατί βρέθηκαν οι Έλληνες πιο έξυπνοι"ατσίδες" και τους κορόϊδεψαν με τις ψεύτικες Στατιστικές τους.

    Αλλά όλα αυτά που κάνουν τα κάνουν γιατί έχουμε το ίδιο Νομισμα, αν είχαμε την δραχμή ούτε που θα ίδρωνε το αυτί τους. Απλούστατα θα υποτιμούσαν την δραχμή. Ούτε γάτα ούτε ζημιά.
    Τώρα έχουν λυσσαξει διότι προβλέπουν την αρχή του τέλους, δηλαδή την υποτίμηση του Ευρώ, αυτό προσπαθούν να συγκρατήσουν αφού βρέθηκαν προ τετελεσμένων γεγονότων, τους κορόϊδεψαν μια φούχτα Δαναοί....

    Γεια χαρά
    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δικαιολογημένη η οργή σου καλή μου Μαριάνθη όπως είναι δικαολογημένη η οργή ΄πλων μας.
    Και μην ντρέπεσαι γιά το φτύσιμο. Μόνο α=υτό τους αξίζει.
    Νάσαι καλά
    Ντένης
    ΥΓ Η κόρη μου γέννησε άνα πανέμορφο κοριτσάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ σωστά όσα λες αγαπητέ μου Κώστα. Ο λεκές που ακούει στο όνομα Χίτλερ δεν θα σβύσει ποτέ όσοι αιώνες και αν περάσουν πάνω πάνω από την Γη
    Νάσαι καλά και σ΄ευχαριστώ γιά την επίσκεψη
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε Γαβρίλη
    Σέβομαι τις απόψεις σου και τη θέση σου. Ο τρόπος όμως που επέλεξαν γιά να μας τιμωτήσουν
    - γιατί περί τιμωρίας πρόκειται - το λιγώτερο που μπορεί να χαρακτηριστεί είναι ΑΞΣΧΡΟΣ Όταν ένας - υποτίθεται - μορφωμένος αρχισυντάκτης ενός μεγάλου περιοδικού όπως είναι το FOCUS ή το STERN δεν είναι σε θέση να καταλαβαίνει τι σημαίνει Αφροδίτη της Μήλου τότε μιλάμε γιά άνθρωπο με πάθη, με μίσος γιά τους άλλους ανθρώπους, κομπλεξικό. Αυτοί είναι οι Γερμανοί
    Νάσαι καλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρώτα απο όλα να σας ζήσει το εγγονάκι..Καλότυχο και η καθε μερα του να ναι φωτεινή και γεματη χρώματα και ελπίδες..

    Εκείνο που θέλω να πω είναι οτι ακόμα υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ -και είναι μυριαδες- και ενω Ελληνα με ΄Ελληνα τον χωρίζουν κτηματικοι ,οικονομικοι,πολιτικοι λόγοιπολλες φορές κ.α,όταν ερθει η ώρα, η γροθιά του δυναμώνει βάζοντας ο ενας το χέρι το πάνω στου άλλου και το μυαλό του συμπηρώνει το μυαλό των άλλου..Αυτο το καταπτυστο και αισχρό μήνυμα της κακίας και της μικροπολιτικής της Γερμανικής κυβέρνησης με συμμαχο τα ΜΜΕ στους Ελληνες δεν περνάνε..Η προσπάθεια τους να κρύψουν τη δική τους αδυναμία και τη δική τους οικονομική πτώση δεν περναει σε όλους..Απλά για να καλυφθούν βρηκαν κάπου να στρεψουν τη δυσαρεσκεια των πολιτών τους..Αλλά 'εκαναν λάθος..Οι Έλληνες όπως αντιστάθηκαν καποτ ε και δεν παρεδωσαν τίποτα ετσι θα κάνουν και τωρα.

    Αλήθεια γνωρίζετε για το τι συνεβει με την"πενα του Γκαντι"μια διαφήμιση που χρησιμοποιησε τον ΗΓΕΤΗ ΣΎΜΒΟΛΟ ΤΗς Ινδίας;Η ινδική κυβερνηση αναγκασε την εταιρεία να την αποσύρει γιατί διασυρθηκε ενα σύμβολο τους..


    Καλό σας βραδυ και παλι να σας ζήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή Ευρυδίκη
    Σ' ευχαριστώ γιά τις ευχές σου και την επίσκεψη. Σωστά όλα όσα λες. Κι΄ειναι αλήθεια ότι εμείς οι Έλληνες στις δύσκολες στιγμές γιά τον τόπο μας αφήνουμε στην άκρη όλα και ενωμένοι σε μιά ψυχή γράφουμε ιστορία.
    Το παιγνίδι που παίζεται σε βάρος της πατρίδας μας από όλους είναι γνωστό. Κι΄είναι αισχρό να παίζεις παιγνίδι με αντίπαλο που εκ'των προτέρων τον έχεις αφοπλίσει. Όμως αυτοί είναι όλοι τους οι αφεντάδες των λαών με πρώτους αυτος εδώ, στην Αμερική
    Γιά την περίπτωση Γκάντι κάτι είχα αόύσει αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.
    Δώσε μου τον κωδικό από το μπλογκ σου να το επισκεφτώ.
    Μπορείς να επικοινωνείς με μένα στα
    denniskontarinis@yahoo.com
    patrinos12@hotmail.com
    επίσης μπορείς να με επισκεφτείς και στο
    http://eftanhsa.blogspot.com
    Νάσαικαλά
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ Ντένη συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο Κώστα .Οι Γερμανοί τον χιτλερικό λεκέ ποτέ δεν θα καταφέρουν να τον σβήσουν,όσο και να συκοφαντούν άλλους λαούς και ιδίως τους ΈΛληνες.Όσο για την αμορφοσιά τους είναι δικαιολογιμένοι.... γιατί την εποχή που σμιλευόταν η Αφροδίτη εκείνοι σαν λαός δεν υπήρχαν,άξεστοι,άγριοι και άνθρωποι των πάγων ήσαν πάνω στα δέντρα ζούσαν.Και όταν κατά τον Μεσαίωνα άρχισαν να εκπολιτίζονται στις Βυζαντινές πριγκήπισσες το χρωστούν, τις οποίες πάντρευαν οι βυζαντινοί βασιλείς θυσιάζοντας τες με τους άγριους Αλαμανούς βασιλείς τους για συμμαχίες .Ότι και να λένε εδώ σ' αυτή τη χώρα οφείλουν τον πολιτισμό τους....χαιρετώ.Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητή μου Κατερίνα
    Όλοι μας γνωρίζουμε ποίοι είναι οι Γερμανοί.Περισσότερο τους γνωρίζουμε εμείς οι ¨ελληνες που γιά τέσσερα χρόνια στον Β!παγκ. πόλεμο τους είχαμε στις πλάτες μας.
    Πάντως τα δυό περιοδικά είναι μοχλοί στο αισχρό παιγνίδι που έχει παιχτεί σε βάρος της πατρίδας μα ςαπό τους ανθρωποφάγους ηγέτες των λαών.
    Νάσαι καλά καλη μου φίλη
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπημένε μας κύριε Διονύση , επιτρέψτε μου , προκειμένου να περιγράψω τον δήθεν πολιτισμό των άμεσων απογόνων του Χίτλερ και του Γκέμπελ , να δανειστώ τα λόγια του Μίκη Θεοδωράκη , που είπε κατά τις ημέρες των ‘’φιλάνθρωπων’’ βομβαρδισμών της Σερβίας : « Ο πολιτισμός των Δυτικών είναι μοναχά στην απαστράπτουσα επιδερμίδα τους . Εάν ξύσεις από πάνω την γυαλάδα , αποκαλύπτεται από κάτω η βαρβαρότητα».
    Τελικά οι φίλοι μας οι Γερμανοί τα κατάφεραν για μια φορά ακόμα να μας κάνουν να βροντοφωνάξομε ενωμένοι και δυνατοί :
    Ζήτω η Ελλάδα και Ζήτωσαν οι απανταχού της γης Έλληνες .
    Ζήτω η «τρέλα» των «λογικών προβάτων» της καθ’ ημάς Ανατολής .
    Όχι , που νόμισαν ότι θα το βάλομε κάτω . Γελάστηκαν τα κοράκια της ‘’πολιτισμένης Δύσης’’ εάν περίμεναν πως θα προσκυνήσομε έτσι εύκολα .
    Η άναρχη αλλά ραγδαία αντεπίθεση των Ελλήνων στις βρωμιές των Γερμανών θαρρώ πως αποτελεί τρανή απόδειξη ότι άδικα πασχίζουν κάποιοι να μας ξεκάνουν .
    Μπορεί να μας κόψουν τα μηνιάτικα. . Μπορεί και να πεινάσομε . Ό, τι όμως και να γίνει , εμείς ούτε Άουσβιτς μπορούμε να στήσομε , ούτε Νταχάου και Καλάβρυτα .
    Η κληρονομιά , που κουβαλάμε στις πλάτες μας – ο λαός και όχι οι ηγεσίες μας - , μας οδηγεί στον μονόδρομο της ελευθερίας , της τιμής , του χρέους , της ανθρώπινης αξιοπρέπειας , του σεβασμού των αιχμαλώτων , της συμπόνιας , της φιλανθρωπίας , του φιλότιμου και της ντομπροσύνης . Με δυό λόγια : διαθέτομε ασκητική .
    Μακριά από εμάς η άκρατη υποκρισία , ο προτεστάντικος καθωσπρεπισμός , τα δήθεν ατομικά δικαιώματα και τα ψυχρά χαμόγελα των δυτικών μας εταίρων.
    Εμείς είμαστε απλώς : τρελοί λεβέντες με φιλότιμο .
    Αλήθεια , πώς το λεν αυτό στα εγγλέζικα ;


    Υ.Γ.
    Ευχές από όλους μας για το εγγονάκι σας .

    ΦΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμμερίζομαι την αγανάκτησή σου σγσπητέ μου γιατρέ
    Κάπως έτσι σκεφτόμαστε όλοι όσοι αγαπάμε την πατρίδα μας και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας την προσβάλει. Πολύ περισσότερο στους Γερμανούς που τα εγκλήματά τους ακόμη δεν έχουν σβύσει
    Ευχαριστώ γιά τις ευχές Την αγάπη μου σε όλη την οικογένεια
    Ντένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή